سازمان جهانی بهداشت در گزارش جدیدی تاکید کرد خط مشیهای استراتژیک و کاربردی رژیمی برای پیشگیری از مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی موثر هستند.
این سازمان اعلام کرد سیاست گذاریهای دولتی که به منع مصرف چربیهای ترانس صنعتی و کاهش مصرف چربیهای اشباع شده و نمک در غذا منجر میشود و مردم را به استفاده بیشتر از میوهها و سبزیها تشویق میکنند میتوانند نرخ مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی را تا 20 درصد کاهش دهند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان ملل، این گزارش که در بولتون جدید سازمان جهانی بهداشت منتشر شده هم چنین حاکیست، مطالعات نشان میدهد که دنبال کردن خط مشیهای تغذیهای سالمتر شبیه به آنچه در برخی از کشورها اعمال میشود می تواند سالانه دست کم جان 30 هزار نفر از مردم انگلیس و ایرلند شمالی را از مرگ نجات دهد.
در این گزارش تاکید شد که نرخ مرگ و میر ناشی از امراض قلبی و عروقی در بین افرادی که رژیم غذاییشان سرشار از چربیهای ترانس، چربیهای اشباع شده، نمک و کالری زیاد است دو برابر بیشتر از افرادی است که تا حد امکان از مصرف این مواد غذایی پرهیز میکنند.
234
نظر شما