وزیر دفاع فرانسه روز یکشنبه اعلام کرد این کشور از مداخله نظامی در مالی به منظور سرکوب شورشیان اسلامگرا حمایت می کند اما نیرو به این کشور اعزام نخواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از پاریس ، ژان ایو لو دریان در مصاحبه با رادیو اینفو فرانسه افزود یک مداخله نظامی آفریقایی در مالی مناسب و اجتناب ناپذیر است.
وی تصریح کرد بااین حال فرانسه در مداخله نظامی در مالی مشارکت نخواهد کرد.
فرانسه امیدوار است نیروهای آفریقایی نخستین نیروهایی باشند که در چارچوب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در مالی مداخله خواهند کرد .
وزیر دفاع فرانسه همچنین درمورد اوضاع در شمال مالی ، منطقه ای که حدود پنج ماه است تحت کنترل گروه های اسلامگراست ابراز نگرانی کرد .
لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه نیز اوایل این ماه گفته بود کشورش به مالی نیرو اعزام نخواهد کرد اما کشورهای غرب آفریقا را در جلب حمایت جامعه بین المللی به منظور توسل به زور در مالی یاری خواهد کرد .
301301
واحد مرکزی خبر نوشت:
کد خبر 233531
نظر شما