فیروزآبادی گفت: شکرانه شجاعت و فداکاری احمدی نژاد و دولت محترم آن است که مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم با نگاه کمک به دولت، تسهیلات بیشتری برای اجرای طرح هدفمندکردن یارانه ها برای دولت در نظر بگیرند.

به گزارش ایسنا رییس ستاد کل نیروهای مسلح و عضو شورای عالی امنیت ملی با اشاره به این که «مطالبی در برخی نشریات معاند پیرامون تخریب وجهه  رییس جمهور در هدفمندکردن یارانه ها مطرح شده» اظهارکرد: چندین سال در کشور روسای محترم جمهور و دولت ها شعار هدفمندکردن یارانه ها را سر دادند و همه استدلال کردند راه  حل اصلی مشکلات اقتصادی هدفمندکردن یارانه هاست; اما به خاطر آثار و عواقب سیاسی که این طرح برای دولت ها داشت، دولت های قبل حاضر نشدند از حرف جلوتر بروند.

سیدحسن فیروزآبادی با اشاره به خدمات دولت فعلی در مقایسه با دولت های قبل افزود: دولت نهم با شجاعت و ایمان ویژه ای که در شخص رییس جمهور وجود دارد; لایحه هدفمندکردن یارانه ها را تنظیم و در سیر مراحل تصویب قرار داد و فداکارانه آماده شد تا با این خدمت بزرگ به اقتصاد کشور عواقب آن را نیز بر عهده گیرد. 

کد خبر 23437

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کارگر IR ۰۴:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    0 0
    حقوق ما را هم مثل نمایندگان و مدیران ارشد زحمتکش چند میلیونی کنید ما هم با دلگرمی از محاسن این طرح و شاید بهتر از شما دفاع کنیم . کاش معنای خجالت نزد زن و فرزند را احساس میکردید و این چنین نفس مبارکتان از جای گرم بیرون نمی آمد . حداقل حقوق کارگری میدانید یعنی چه ؟ بخدا اگر ذره ای حسش کرده باشید
  • اميرحسن IR ۰۶:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    0 0
    اين موضوع چه ربطي به رييس ستاد كل نيروهاي مسلح دارد. چرا موضوع را نظامي ميكنند. معناي اين حرفها يعني از اين دفعه هركس مخالف آن حرف بزند با نيروهاي مسلح روبه رو است و اين خلاف قانون و عرف جامعه اسلامي ما بوده است. اميدوارم اين حركتها ختم به خير شود.
  • جواد IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    0 0
    امیدوارم که این طرح اجرا نشود چرا که واقعیتش راهمه میدانیم که با این شرایط اجرای طرح فقط سفره مردم خالیتر می شود . ایشان می خواهند مثلاً اگر تا کنون دولت سالیانه 30میلیارد دلار یارانه هزینه می کرده حالا می خواهد با مثلاً 10 میلیارد دلار یارانه نقدی به ملّت بدهد . خوب معلوم است که فشار وجبران آن مابالتفاوت به دوش ملت خواهد بود پس سفره های ضعیفان خالی وخالیتر می شود حالا هر کی هرچی میگه بگه.
  • فرزند شهید IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    0 0
    واقعا که..اصلا رییس ستاد مشترک چه کاره هست بگو برو مرزهای سیستان را امن کنید چه کار به یارانه ها دارید..

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین