مهر نوشت:

یک تحلیلگر سیاسی اصلاح طلبان انتخابات را فرصتی برای تحول اجتماعی و بروز کنش سیاسی و بسیج و سازماندهی نیروهای اصلاح طلب خواند و با بیان اینکه نامزد اصلاحات باید بتواند کف انتظارات اصلاح طلبان را نمایندگی کند، تاکید کرد: اصلاح طلبان باید به سال 87 برگردند.
عباس عبدی درباره اظهارات سعید حجاریان از تئوریسینهای جریان اصلاحات مبنی بر اینکه می توان به انتخابات به عنوان فرصتی برای ساماندهی نیروها نگریست، گفت: برای آن که انتخابات طریقت داشته باشد زمینه های زیادی لازم است، هرچند درواقع می‌باید بتوان اهداف اجتماعی و سیاسی را از راههای دیگرتامین کرد و انتخابات فقط برای وزن کشی است اما وقتی که چنین نیست به ناچار باید به انتخابات به عنوان یک امکان برای تحول اجتماعی و بروز کنش سیاسی و بسیج و سازماندهی نیروها نگاه کرد.
وی ادامه داد: البته اگر ازانتخابات هم نتیجه ای حاصل شد چه بهتر در غیر این صورت در همین حد هم گامی به پیش است.
عبدی در ادامه این گفتگو ابرازعقیده کرد: اصلاح طلبان لزوماً نباید تا اطلاع ثانوی به انتخابات از دید طریقت نگاه کنند ، بلکه باید در پي بازسازی خود باشند.
این تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب گفت: مسئله اصلی این نیست که اصلاح طلبان در انتخابات شرکت کنند یا نکنند مسئله من این است که مملکت به سمتی برود که جنگ و درگیری نشود و آنچه مهم است این که اتحادی در جامعه به وجود بیاید که بیگانه نتواند این‌طور به کشور نگاه کند که می‌تواند به کشور حمله کند.
وی ادامه داد: اگر می‌گویم کاری در انتخابات صورت گیرد به خاطر این است که این اتفاق نیفتد، اما این اتفاق دوطرفه است بخشی از آن گامی است که اصلاح طلبان باید بردارند و به سال 87 برگردند و بخش دیگر هم حکومت هم باید گامی بردارد و سپس هر دو این گام‌ها را تداوم بخشند .
عبدی در پاسخ به این سوال که ویژگی کاندیدای اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری از نظر شما چیست؟ گفت: پاسخ به این پرسش مستلزم ارزیابی وضعیت و توان نیروهای اصلاح طلب در هنگام ورود به انتخابات است، چون فعلا ارزیابی از این موضوع ندارم ، نمی توانم پاسخ روشنی بدهم.
این روزنامه نگار اصلاح طلب درعین حال تاکید کرد : نامزد اصلاحات باید بتواند کف انتظارات اصلاح طلبان رانمایندگی کند، ضمن آن که از موقعیتی برخوردار باشد که اکثریت اصلاح طلبان توافق نسبی در باره وی داشته باشند، او باید نسبت به گذشته اصلاحات تحلیل روشن ارائه وعلل شکست های آن را برای درس‌آموزی در آینده بیان کند.

/2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 238325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    5 44
    شما فرصت تاریخی بعد از انتخابات 40 میلیونی و کم نظیر سال 88 رو از جمهوری اسلامی ایران گرفتید و دشمنان کشور رو امیدوار کردید و بعد باعث شدید آنها ما رو تحریم کنند بجای پیروی از قانون که شعارتون بود دست به شورش زدید برید توبه کنید
  • كيان IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    26 2
    در جامعه اي كه مدعي آزادي است تنها دو جريان اصولگرا و اصلاح طلب نيستند كه حرفي براي گفتن دارند و ساير گروهها ميبايست در جامعه سكوت كنند و مدعي نباشند گروههاي ملي مذهبي كم نيستند و براي اعلام نظرات حرفهايي براي گفتن و انتخاب كانديداشدن و راي آوردن دارند اگر اين تنگ بيني ها در جامعه ما رواج داشته باشد بدانيد كه دير يا زود مشگلاتي را براي جامعه ايران اسلامي ما بوجود خواهند آورد
    • بدون نام IR ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
      5 9
      به نظر شما ملي - مذهبي ها بيشتر از100000راي دارند؟ انتخابات كه تيله بازي نيست
  • تورج IR ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
    13 2
    ببخشيد ايشان كي و كجا ود رگفت و گو با چه كس يا نهادي اين حرف‌ها را زده‌اند؟ خبر آنلاين ابتدايي ترين اصول خبرنويسي ار هم رعايت نمي‌كني؟ نبايد يك جستجو كني مهر اينها را از كجا آورده؟ بابا نوبرشيد ديگه.