ایسنا نوشت:

رییس پلیس فتای خراسان‌جنوبی از دستگیری هکری خبرداد که در فضای مجازی آموزش هک می‌داد. سرهنگ حسینی با اشاره به دستگیری این هکر که در فضای مجازی آموزش هک می‌داد، گفت: کارشناسان فتا در راستای کاهش جرایم و تخلفات در فضای مجازی و افزایش امنیت کاربران، حین رصد اینترنت سایتی را که اقدام به آموزش هک (نفوذ) کرده بود، را شناسایی و تحقیقات خود را آغاز کردند. حسینی افزود: در تحقیقات مشخص شد از طریق این سایت تعداد زیادی از سایت‌های خارجی و ایرانی هک شده است. 

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با انجام بررسی‌ها، مدیریت سایت را شناسایی و دستگیر کردند و متهم در بازجویی به اقدامات سوء خود اقرار و اظهار کرد تعداد زیادی سایت و وبلاگ را هک کرده است. 
رییس پلیس فتای خراسان‌جنوبی هشدار داد: هرگونه هک و نفوذ به سیستم‌ های رایانه‌ای و مخابراتی به قصد اضرار جرم تلقی شده و پلیس با این افراد برخوردی قانونی و قاطع خواهند داشت.
45282

کد خبر 238680

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دلال مرکزی IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
    2 5
    زندانها که شدن دانشگاه برای تدریس روشهای جدید دزدی، کلاه برداریو ... ، حالا مدرسان هککردن هم به آنها اضافه شد. خدا رحم کنه به مردم با این فارغ التحصیلان
  • بدون نام IR ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
    7 0
    ابتدا سعی شود بزرگان فتا اموزش نحوه اعلام و بررسی جرم ببینند بعد مجرم شناسایی کنند. اصولا باید رقابت باشد. حالتی را تصور کنید مسئول سرور اصول اولیه امنیت شبکه را نداند. اینکه یکبار هک شود و مستلزم پرداخت خسارت به اسیبدیدگان شود و زندان رود و رفع مسئولیت شود بهتر است یا اینکه افرادی که راههای نفوذ را بلد اند و میتوانند راهنمایی کنند و ازمایش نفوذ کنند؟ متاسفانه عدم کنترل مسئولیتها و عدم تخصص موجب شده افراد دلال با دیدگاه اقتصادی منصب مسئولیت امور امنیت شبکه را تصدی کنند . نباید اینگونه افراد را مجرم بدانید. بلکه سعی کنید ابتدا رقابت و راههای این فرد را مسدود کنید. گزارشاتی است که سرور بانکهای خودمان که در امریکا و کانادا است توسط هکرها حفاظت میشود.