محمود عزیزی: او اسفند 86 بعد از چند سال به ایران آمد و در گفتوگویی تأکید کرد: «بعد از 10 سال که دولت آقای خاتمی به بهانههای واهی مرا از حضور در ایران منع میکرد، آقای احمدینژاد درخواستم برای حضور در ایران را پذیرفت و من به این سفر آمدم. ده سال بود که به ایران نیامده بودم. آخرین بار تابستان سال 1997 بود که به ایران آمدم و سال بعد از آن میخواستم به ایران بیایم، اتفاقات کوی دانشگاه تهران رخ داد. . .»
خبرسازی حول وحوش امیر احمدی مربوط به سفر چند هفته پیش او به ایران است. پس از آن که او گفتوگویی با تلویزیون بیبی سی فارسی انجام داد و در آن گفت که با مقامات در ایران دیدار داشته است و چند روزبعد هم یکی از سایتها از دیدار امیر احمدی با رئیس دفتر رئیس جمهو در ویلایی در شمال داد. هر چند این دیداراز سوی هر دو طرف تکذیب شد و البته این بار تکذیب او خیلی به مذاق رسانههای حامی دولت خوش آمد. او که بار قبل دروغ گفته این بار از سوی این رسانهها راستگو شد.
امیر احمدی در گفتوگو با رادیو فردا که رسانههای حامی دولت روز گذشته از آن نقد کردند برخلاف گفتوگویش با شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی که از ملاقات با مقامات ایرانی خبر داده بود گفت که سفرش به ایران غیررسمی بوده و دیداری با مشایی نداشته است. البته او گلایهای نیز از حرفهایی که درباره اسفندیار رحیممشایی در ایران زده میشود کرد.
مرد رابطهها خیلی علاقه دارد او را فردی مهم در رابطه ایران و آمریکا بدانند و در این باره گفته است: «متأسفانه عدهای در ایران دارند سعی میکنند کوششهای بیست ساله من و شورا را یا به اسم خود بنویسند و یا آن را بیاهمیت جلوه بدهند. حتی برخی ادعا میکنند که من آدم مهمی نیستم یا کار مهمی انجام ندادهام و نمیتوانم انجام بدهم.»
هوشنگ امیر احمدی رئیس شورای ایران - آمریکا در همه سالهای بعد از انقلاب نامی بوده که هر وقت موضوع رابطه دو کشور طرح شده به موازات آن نامی هم با یا بیمناسبت از او ذکر شده است.
کد خبر 23882
نظر شما