فارس نوشت:

در حالی افزایش قیمت محصولات مدیران خودرو بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار ابهاماتی را درباره قانونی بودن این اقدام ایجاد کرده است که مسئولان سازمان حمایت در این باره سکوت کرده و به سوالات مطرح پاسخ نمی دهند.

افزایش قیمت 5.2 درصدی محصولات شرکت مدیران خودرو از 31 مرداد ماه بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار به این شرکت ابلاغ شده است.

در 9 ماه گذشته این سومین بار است که محصولات این شرکت مجوز افزایش قیمت از سازمان حمایت دریافت می‌کند. این در حالی است که محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس سازمان تنظیم بازار کشور اعلام کرده است که هرگونه افزایش قیمتی باید با هماهنگی این ستاد باشد.

احمد نعمت‌بخش این افزایش قیمت را تأیید کرده و دلیل آن را افزایش قیمت ارز و افزایش CKD قطعات مورد استفاده در این محصولات اعلام می‌کند.

قاسم نوده فراهانی عضو ستاد تنظیم بازار نیز از مطرح شدن این افزایش قیمت در این ستاد اظهار بی‌اطلاعی می‌کند و معتقد است بر اساس دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت فعلا نباید هیچگونه افزایش قیمتی در خصوص خودروهای سواری صورت گیرد.

تلاش چند روز گذشته  برای گفتگو با شهرام میر‌آخرلو، عضو کمیته قیمت‌گذاری خودرو و مدیرکل دفتر نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت تا لحظه تنظیم این گزارش بی‌نتیجه ماند.
 

3939

کد خبر 238823

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
    14 1
    یک شرکت قطعه سازی با نزدیک به 400پرسنل دهها میلیارد تومان از ایران خودرو وسایپا طلبکار است و قادر به پرداخت حقوق کارگرانش نیست . ایران خودرو و سایپا از مردم بابت فروش خودروپول نقد می گیرند و حقوق کارگران پرداخت نمی شود
  • حمید IR ۰۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
    19 0
    یه چیزی از ایران خودرو هم بنویسید که چه راحت تو یه مرحله 1000000و تو مرحله بعد 300000تومن افزایش قیمت داشته
  • بدون نام IR ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
    2 24
    همه شرکتها ماشینهاشونو گران کردند هیچ اتفاقی نیوفتاد، 206 شده 24 میلیون حالا ام وی ام و لیفان که خداییش ماشینهای خیلی خوبی هستند اگر هم گران کنند خلاف نکردند.این دو کمپانی در مقایسه با سایپا و ایران خودرو و حتی تویوتا و هیوندا ماشینهای به مراتب بهتری با توجه به قیمتشان دارند.
  • مازیار IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
    17 2
    سازمان حمایت از کی یا چی ؟
  • www IR ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
    17 6
    حالا دقت کنید به محض اینکه قیمتا بره بالا، مردم هم هجوم میارن برای خرید! اصلا نمیدونم چرا! کلا این ملت تا یه چیز گرون میشه بدتر میرن سمتش!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین