ایسنا نوشت:

رييس بخش آندوسكوپي بيمارستان آيت‌الله طالقاني با بيان اينكه سرطان پانكراس سرطان مايوس كننده دستگاه گوارش است، اظهار كرد: تنها 15 درصد مبتلايان به اين نوع از سرطان تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرند.
 

 دكتر امير هوشنگ محمدعلي زاده در حاشيه ششمين كنگره بيماريهاي مجاري صفراوي و پانكراس كه در بيمارستان آيت الله طالقاني برگزار شد ضمن تشريح جزئيات اين كنگره اظهار كرد: سرطان پانكراس، سنگ‌هاي صفراوي، التهابات حاد و مزمن پانكراس و لنفوم پانكراس از جمله بيماري‌هايي هستند كه چگونگي تشخيص و درمان آنها در خلال برگزاري كنگره مورد بحث قرار مي‌گيرد.
وي ادامه داد: بيماري‌هاي پانكراس را از جنبه‌هاي مختلف مورد بررسي قرار مي‌دهيم. به عنوان مثال بخشي از اين بيماري‌ها از ديد مولكولار به بحث گذاشته مي‌شوند تا مشخص شود در حيطه باليني كدام روش تشخيصي براي بيمار سودمندي بيشتري دارد.
 

وي افزود: در اين كنگره آخرين پروتكل‌هاي درماني موجود براي بيماري‌هاي پانكراس در دنيا و تا سال 2012 در اين كنگره ارائه مي‌شود. پزشكاني برجسته از خارج از كشور نيز در اين كنگره حضور خواهند داشت و قطعا تعامل آنها با پزشكان ما موجب ارتقاي دانش و اطلاعات و تبادل تجربيات دو طرف مي‌شود.
 


دبير علمي ششمين كنگره بيماريهاي مجاري صفراوي و پانكراس با اشاره به برگزاري سه كارگاه در اين كنگره با موضوعات آندوسونوگرافي، لاپاراسكوپي، ERCP، اظهار كرد: نزديك به 60 مقاله به دفتر دبيرخانه كنگره رسيده است كه 37 مورد آن به صورت سخنراني ارائه خواهد شد.
 


به گفته محمدعلي زاده تمامي امكانات تشخيصي و درماني كشور در اين حوزه با تجهيزات آندوسكوپي در مراكز برتر دنيا برابري مي‌كند.
 


اين متخصص گوارش با بيان اينكه سرطان پانكراس سرطان مايوس كننده دستگاه گوارش است، اظهار كرد: تنها 15 درصد مبتلايان به اين نوع از سرطان تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرند.
 


وي افزود: اگر تومور به رگ‌ها و اندام‌هاي اطراف پانكراس سرايت نكرده باشد،‌ راهكار درماني براي آن برداشتن تومور است اما دغدغه ما جمعيت 80 تا 85 درصدي مبتلايان است كه نمي‌توانيم جراحي را برايشان انجام دهيم. البته در حال تحقيق براي پيدا كردن روشهاي درمان جديد هستيم شايد لازم باشد درمان‌هاي ديگري براي اين سرطان تهاجمي به كار گرفته شود.
 


محمدعلي زاده با بيان اينكه از 15 درصد مبتلايان به بيماري‌هاي پانكراس كه تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرند مطابق آمار بين المللي طول عمر 5 ساله‌شان كمتر از 5 درصد است، اظهار كرد: به نظر مي رسد درمان‌هاي چندگانه و چند تخصصي كه بتوان طي آن بيماران بيشتري را در حيطه وسيع‌تر تحت پروتكل‌هاي درماني قرار داد مي‌تواند راهگشا باشد.
 


دبير علمي ششمين كنگره بيماري‌هاي مجاري صفراوي و پانكراس با اشاره به اينكه عود تومور يكي از علت‌هاي مرگ اين بيماران است، اظهار كرد: علت واقعي ابتلا به اين نوع از سرطان هنوز مشخص نشده است. البته تحقيقاتي در اين زمينه صورت گرفته كه طي آن ثابت شده است ارتباطي ميان رژيم‌هاي غذايي پر پروتئين و ابتلا به سرطان پانكراس وجود دارد البته ممكن است كاهش مصرف گوشت و ساير پروتئين‌ها در رژيم غذايي و پرهيز از استعمال دخانيات بتواند سرطان پانكراس را كاهش دهد.
 


 ششمين كنگره بيماريهاي مجاري صفراوي و پانكراس كه از صبح امروز و با حضور متخصصان مختلفي نظير گوارش، داخلي، غدد، جراحي، راديولوژي و پاتولوژي در بيمارستان آيت الله طالقاني آغاز به كار كرده است تا 14 مهرماه ادامه دارد.
301301

کد خبر 248025

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین