مدیرعامل انجمن صرع ایران گفت: صرع یک مشکل عمومی جامعه است و برای اینکه ارتقای سطح سلامت جامعه را در رابطه با صرع داشته باشیم نیاز به مشارکت همگانی است.
دکتر حمیده مصطفایی گفت: هر بیمار عمده مشکلاتش فقط مربوط به بیماریش است ولی در بیماران مصروع دو مشکل عمده وجود دارد. یکی از مسایل مربوط به بیماری آنها و دیگری مشکلات اجتماعی این افراد است.
وی افزود: بیماری این افراد ویژگی حملهای دارد و غیرقابل پیش بینی است که این امر موجب دامن زدن به خرافات و اعتقادات اشتباه در مورد بیماران مصروع شده است.
مصطفایی تصریح کرد: عدم وجود حمایتهای اجتماعی از بیماران، زدن برچسب، عدم آگاهی کافی در مورد مسائل موثر در درمان، عدم آگاهی کافی بیماران و جامعه نسبت به توانمندیهای بالقوه و امکان توانبخشی این بیماران از مشکلات اصلي آنها است.
مدیر عامل انجمن صرع ایران اظهار کرد: افزایش سطح آگاهی خانواده و ارتباط با مراکز معتبر میتواند به خانواده در جهت حمایت، توانمندی و استقلال این بیماران کمک کند. طبق آمار جهانی 0.1 تا 0.5 درصد جوامع به صرع مبتلا هستند و برطبق آن نزدیک به 700 هزار بیمار مصروع در کشورمان وجود دارد ولی حدسمان براین است که بیش از این آمار باشد.
وی خاطرنشان کرد: صرع یک مشکل عمومی جامعه است، برای اینکه بتوانیم ارتقاء سطح سلامت جامعه را در رابطه با صرع داشته باشیم نیاز به مشارکت همگانی است.
301301
نظر شما