به گزارش پایگاه خبری المختصر، منابع آمریکایی جدید ترین آمار فقرا در این کشور را بیش از 46 میلیون نفر اعلام کردند.
کریستین ساینس مانیتور یکی از این منابع است که نوشت: «15 درصد مردم آمریکا یعنی 46 میلیون و دویست هزار نفر فقیر هستند».
این رقم دو برابر رقمی است که سال گذشته مراکز رسمی آمریکا منتشر کرده بودند تا ثابت شود این کشور از سال 1969 تاکنون که مراکز رسمی این کشور آمار فقرای ساکن در آن را منتشر می کنند برای دومین سال پیاپی دارای بالاترین آمار فقیران است.
مارک رانک استاد رفاه اجتماعی دانشگاه واشنگتن با بیان اینکه مشکل رکود اقتصادی در آمریکا همچنان وجود دارد، افزود:« افزایش میزان فقر ناشی از عواملی چون فرار مردم از کار یا کاهش تلاش های مردم نیست بلکه دلیل اصلی این است که به اندازه لازم در جامعه مشاغلی با حقوق کافی وجود ندارد».
پیتر ادلمن مدیر مرکز پژوهش های فقر و بی عدالتی در دانشگاه جرج تاون واشنگتن هم معتقد است :« مشاغل وجود دارد اما با آنکه میلیون ها نفر در این مشاغل فعالند ولی همچنان فقیرند، پیش بینی می شود بیشتر مشاغلی که در دهه آینده در کشور تولید می شود هم از شغل های باشد که حقوق پایینی دارند».
در گزارشی که ماه اوت در آمریکا منتشر شد، آمده است، 40 درصد از مشاغلی که در سال های 2008 تا 2010 ایجاد شده است از مشاغل کم درآمد هستند و پیش بینی می شود شش شغل از ده شغلی که تا سال 2020 ایجاد می شود هم وضعیتی این گونه داشته باشند.
بر اساس پژوهش یکی از مراکز مطالعات اقتصادی و سیاسی، اقتصاد آمریکا از سال 1979 تاکنون یک سوم توان تولیدش را در بخش ایجاد مشاغل پردرآمد از دست داده است.
در آمریکا مشاغل پردرآمد به آن دسته از شغل هایی گفته می شود که علاوه بر دارا بودن مزایای خوب در بخش درمانی و بازنشستگی، حقوق سالانه اش از 37 هزار دلار کمتر نباشد.
در سال 2011 دولت آمریکا 700 میلیارد دلار برای نجات کشور از فقر هزینه کرد اما در عمل این هزینه دستاوردی برای دولت نداشت.
در مطالعه دیگری در آمریکا آمده است بسیاری از آمریکایی ها حداقل یک بار در زندگی طعم فقر را می چشند و 60 درصد از آمریکایی های بالغ حداقل یک سال از زندگی خود را در تحت خط فقر سپری می کنند.
301301
واحد مرکزی خبر نوشت:
کد خبر 249502
نظر شما