مدیر عامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران با بیان این که آب شرب همه پارک های تهران به طور دائم در حال بررسی است ، گفت : شهروندان به راحتی می توانند از آب شرب پارک ها استفاده کنند و مطمئن باشند که آب شربی که در پارک ها استفاده می کنند حتی از آبی که در منزل خود استفاده می کنند سالمتر است و هیچ جای نگرانی وجود ندارد .
دکتر حسن علی غفاری افزود: آب شرب همه پارک های تهران دائم در حال بررسی و آزمایش است و در صورتی که هر گونه آلودگی در آب پارک ها دیده شود سریعا به شهردار ناحیه و منطقه اعلام می شود تا آن را قطع کنند تا به سرعت مشکل برطرف شود .
وی با اشاره به نحوه آلودگی آب در پارک ها افزود : آلودگی آب در پارک ها به دلایل مختلفی بستگی دارد که هم می تواند ناشی از آلودگی آب شهر باشد و یا به دلایلی مانند از بین رفتن شیرآلات ، نشست لوله ، سورخ شدن لوله های اب که مشکل بلافاصله بررسی و در مورد آن اقدام لازم انجام می شود.
غفاری با تاکید بر این که هیچ جای نگرانی برای استفاده از آب شرب پارک ها وجود ندارد ، خاطر نشان کرد : با اقداماتی که در این زمینه انجام می شود ، شهروندان به راحتی می توانند از آب پارک ها که در تابلوی آنها قابل شرب درج شده است استفاده کنند و مطمئن باشند که آب شربی که در پارک ها استفاده می کنند حتی از آبی که در منزل خود استفاده می کنند سالمتر است ، چراکه آب شربی که در منازلشان استفاده می کنند را نمی توانند کنترل کنند ، اما این موضوع در پارک ها به صورت دورهای و منظم به بهترین شکل مورد بررسی قرار می گیرد .
مدیر عامل شرکت شهر سالم تصریح کرد : آب شرب پارک های سطح تهران صد در صد سالم است و هیچ آلودگی در آن وجود ندارد .
301301
نظر شما