به گزارش خبرآنلاین، سیدکمالالدین سجادی در نشست خبری تشکل متبوعش از برگزاری مجمع عمومی جبهه پیروان خط امام و رهبری در روز پنجشنبه نهم آذرماه خبر داد و برگزاری این مجمع عمومی را نقطه عطفی در فعالیتهای جبهه پیروان خط امام و رهبری خواند و خاطرنشان کرد: ارائه گزارش از انتخابات مجلس شورای اسلامی و عملکرد جبهه تاکنون و همچنین ترسیم خط مشی آینده جبهه پیروان خط امام و رهبری در مورد انتخابات ریاست جمهوری و شوراها از جمله موارد مورد توجه در این مجمع عمومی خواهد بود.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه این جبهه با تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری کار تبلیغاتی خود را انجام نداده و آغاز نکرده است، گفت: ما راهبرد ورود به انتخابات را تنظیم کردهایم و مسیر ما در جبهه خط امام، منویات رهبری معظم انقلاب و دغدغههای مردم است.
وی بررسی ویژگیهای کاندیداها به لحاظ کارآمدی، قدرت مدیریت، تدبیر و نوع برنامههایشان را از جمله رویکردهای جبهه پیروان خط امام و رهبری برشمرد و افزود: همچنین داشتن تیم و همراهان مناسب برای کارهای کلیدی از جمله مواردی است که آن را مورد توجه قرار میدهیم. اما با این وجود باید تاکید کنم که ما هنوز وارد بحث مصادیق نشدهایم اما کاندیداهایی را که در مظان کاندیداتوری هستند رصد میکنیم تا ببینیم این ویژگیها در آنها وجود دارد یا خیر.
سجادی خاطرنشان کرد: معتقدیم حدود 25 اصولگرا کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری میشوند همچنین 15 کاندیدا از میان مستقلها و جناح به اصطلاح اصلاحطلب ممکن است نامزد انتخابات ریاستجمهوری آینده شوند.
وی همچنین گفت که جبهه پیروان خط امام و رهبری در مورد انتخابات شوراها در حال طراحی یک ساختار به صورت ستاد در تهران است که شبیه آن در شهرستانها نیز تشکیل میشود.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامهابراز امیدواری کرد: با مساعدت جامعتین که یک گروه مرجع هستند، بتوانیم سامانه جدیدی را برای انتخابات آینده طراحی کنیم که ویژگیهای مثبت جبهه متحد را داشته باشد ولی حواشی آن را نداشته باشد.
سجادی در ادامه این نشست در پاسخ به پرسش یک از خبرنگاران مبنی بر اینکه "آیا شما اصلاحطلبان را به رسمیت نمیشناسید که گفتید جناح اصطلاحا اصلاحطلب؟ گفت: اصلاحطلبان طیف وسیعی هستند از افرادی که بعضا مخالف، اپوزسیون و براندازند تا طیفهایی که به انقلاب اسلامی، تعبیت از رهبری نظام و قانون اساسی معتقدند و ما همه را با یک چوب نمیرانیم. آنهایی که فتنهگر بودهاند سران فتنه و عاملان آن مشخصند و مردم و قانون تکلیفشان را با آنها مشخص و با برخی از آنها برخورد کرده است.
وی افزود: اما کسانی که در چارچوب و محکمات نظام حرکت میکنند و نامشان اصلاحطلب است و حق شهروندی دارند میتوانند فعالیتهای خود را داشته باشند. ضمن اینکه باید دانست که اصلاحطلبان خودشان از اصلاحطلب بودن تعریف درستی ندارند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین درباره دیدار اخیر اعضای این جبهه با آیتالله مهدویکنی و دیدارهایی که قرار است این تشکل در آینده داشته باشد اظهار کرد: جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گروههای مرجع و مرکز فکر و فعالیتهای سیاسی هستند و ما خودمان را ملزم میدانیم هرچند وقت یکبار به ویژه در فصل انتخابات ملاقاتهایی را با این عزیزان داشته باشیم.
وی اضافه کرد: نظرات کارشناسی متراکمی در جبهه وجود دارد و ما به عنوان کارشناسان ارشد سیاسی این نظرات را به آقایان منتقل میکنیم. همچنین در ملاقات اخیری که حدود هفت نفر از اعضای جبهه با آیتالله مهدوی کنی داشتند نظرات کارشناسی و استفاده از نظرات ایشان مدنظر قرار گرفت. دیدار با آیتالله یزدی نیز در آینده انجام خواهد شد و همه اینها رابطه ارگانیک بین جبهه و این بزرگواران را مدنظر قرار میدهد.
خبرنگاری از سجادی پرسید "آیا قرار نیست جبهه پیروان خط امام و رهبری با آیتالله مصباح یزدی دیداری داشته باشد؟" که وی پاسخ داد: در این مورد فعلا بحثی مطرح نشده و اگر اعضا پیشنهادی داشته باشند آن را بررسی میکنیم اما هنوز چنین پیشنهادی مطرح نشده است.
خبرنگار دیگری از سجادی سوال کرد که "آیا جبهه پیروان خط امام و رهبری و برخی از تشکلهای آن همچون حزب موتلفه کاندیدای خاص نخواهد داشت؟" که وی در پاسخ اظهار کرد: نهایت سعی ما بر این است که وحدت داشته باشیم و در رابطه با معرفی کاندیداها با هم حرکت کنیم. به هر ترتیب آنچه در آینده پیش میآید از هم اکنون معلوم نیست و بیشترین تاکیدات در جلسات ما بر بحث وحدت و هماهنگی و هماندیشی در مورد انتخابات است.
سجادی در برابر این پرسش که "آیا جبهه پیروان با سایر گروههای اصولگرا در انتخابات ائتلاف میکنند یا نه؟" پاسخ داد: اگرچه وحدت امکانپذیر نیست ولی ائتلاف امکانپذیر است و اصلا ایدهآل این است که اصولگرایان از بین خود یک نفر را انتخاب کنند و او را مورد حمایت قرار دهند اما اینکه تا کجا این مساله امکان دارد را آینده ثابت میکند. ضمن اینکه باید این نکته را مدنظر قرار داد که اگر تعداد کاندیداها زیاد باشد در میان اصولگرایان آرا تقسیم میشود که این اصلا به صلاح اصولگرایان نیست.
در ادامه، خبرنگاری از سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری پرسید که "آیا ساز و کاری که قرار است تدوین کنید جنبه واقعی دارد یا اینکه در حد شعار و آرزوست؟" که سجادی در پاسخ گفت: با توجه به معنویت و نفوذ فکری و دینی جامعتین دارد و تعامل جبهه پیروان خط امام و رهبری تدوین چنین ساز و کاری دور از ذهن نیست.
وی در پاسخ به این پرسش که "آیا جبهه پیروان خط امام و رهبری در قبال کاندیدایی که در آینده معرفی خواهد کرد و رییسجمهور خواهد شد، مسئولیت میپذیرد؟" اظهار کرد: رییسجمهور آینده نباید علیه احزاب حرف بزند، چراکه احزاب در متن قانون اساسی به رسمیت شناخته شدهاند و اگر رییسجمهوری با حمایت جبهه پیروان رای بیاورد هم ایشان باید ملزم باشد که پیشنهادات سازنده جبهه را بپذیرد و همین که جبهه باید در قبال این رییسجمهور مسئولیت بپذیرد نه در قبال رییسجمهوری که نظریهپرداز کائنات است و میگوید احزاب جایگاهی ندارند.
خبرنگار دیگری از سجادی درباره اختلافات بین اصولگرایان و برخی دیدگاهها در مورد منفعل عمل کردن جبهه پیروان پرسید که وی پاسخ داد: هماکنون وقت این نیست که ما بخواهیم با احزاب اصولگرایی که برادران ما هستند تسویهحساب کنیم ولی بالاخره در گذشته حواشی وجود داشت. عاقلانه و منطقی این است که ما در ساز و کارهای آینده از وجوه مثبت مهندسیهایی که انجام شده استفاده کنیم و برخی از اشتباهات را تکرار نکنیم و در این باره به یک آسیبشناسی بپردازیم.
سجادی همچنین در پاسخ به این پرسش که "آیا جبهه پیروان ممکن است از کاندیداهای طیف تحولخواه حمایت کند؟" که وی گفت: ما هنوز در حال رصد کاندیداها هستیم و در نهایت باید از یک کاندیدا حمایت کنیم. در حال حاضر روی مصادیق بحثی نداشتهایم به ویژه اینکه هیچ کدام از کاندیداهای احتمالی قطعا نگفتند که میآیند.
خبرنگاری نیز درباره ورود دولت به انتخابات پرسید که سجادی پاسخ داد: این دولت، دولتی است که کار میکند و تلاشش کم نشده است؛ البته باید در مورد مسائل و مشکلات اقتصادی گفت که بخشی از آن مربوط به تحریمهاست ولی همه این مشکلات به تحریمها مربوط نمیشود.
وی با بیان اینکه "دولت مجری انتخابات است"، گفت: در مورد مهندسی آینده دولت هیچ وظیفهای ندارد بلکه باید مجری بیطرفی باشد حال اگر انحرافاتی وجود دارد، بحث جداگانهای است. نقش مهم دولت برگزاری صحیح، سالم و مطلوب انتخابات است.
/2727
نظر شما