محققان اعلام کردند که مرگ و میر ناشی از سرطان تخمدان در 20 سال گذشته به دلیل تشخیص زودهنگام و درمان بهتر این بیماری 26 درصد کاهش یافته است.
به گزارش آسوشیتدپرس، همچنین طول زندگی زنانی که از سرطان تخمدان جان سالم به در می برند به ویژه در میان زنان 40 تا 60 سال افزایش یافته است.
سرطان تخمدان به ˈقاتل خاموشˈ معروف است زیرا تشخیص این بیماری دشوار است و اغلب فقط زمانی تشخیص داده می شود که به سایر بخش های بدن نیز گسترش یابد.
سرطان تخمدان پنجمین شکل رایج سرطان در میان زنان است به طوری که سالانه در انگلیس 6500 مورد از این بیماری تشخیص داده می شود.
دانشمندان شبکه اطلاعات ملی سرطان، اطلاعات در زمینه مرگ و میر و بقای زنان مبتلا به سرطان تخمدان را از سال 1989 با جدیدترین آمار از سال 2009 مقایسه کردند.
محققان متوجه شدند که میزان مرگ و میر از 9/11 درصد در 100 هزار زن به 8/8 درصد در سال 2009 کاهش یافته است . این آمارکاهش 26 درصدی را از سال 1989 نشان می دهد.
همچنین تقریبا سه چهارم زنانی که از این بیماری جان سالم به در برده بودند دستکم یک سال زندگی کردند و 44 درصد پنج سال بعد هنوز زنده بودند.
در سال 1989 نیمی از بیماران بیش از یک سال زنده ماندند و تنها یک سوم آنها پنج سال زندگی کردند.
در این میان بیشترین پیشرفت در طول زندگی زنانی که از سرطان تخمدان جان سالم به در برده بودند در میان زنان 40 تا 60 ساله دیده شد.
این پیشرفت ها به دلیل پیشرفت در مراقبت است به طوری که بیماران معمولا ترجیح می دهند که به مراکز تخصصی زنان و زایمان که توسط جراحان بسیار با تجربه اداره می شوند، مراجعه کنند.
ˈاندی نوردینˈ مشاور متخصص زنان که در انجام این مطالعه مشارکت داشته است در این مورد گفت : کاهش در میزان مرگ و میر زنان مبتلا به سرطان تخمدان، پیشرفت های انجام شده در تشخیص و درمان این بیماری را از قبیل پیشرفت در تصویربرداری، جراحی و درمان های شیمی درمانی منعکس می کند.
301282