بارش باران شدید و جاری شدن سیل درانگلیس موجب آب گرفتگی بیش از هشتصد خانه شد و جان دست کم دو نفر را گرفت.
بارش شدید باران در روزهای اخیر به جاری شدن سیل و طغیان رودخانه ها در جنوب غرب انگلیس منجر شده و بسیاری از خیابان ها در این ناحیه به علت آبگرفتگی مسدود شده است.
جریان سیل همچنین باعث آسیب دیدن زیر ساخت های حمل و نقل مانند خطوط راه آهن شده است. مراتع و زمینهای کشاورزی در بعضی از شهرهای جنوب غرب انگلیس زیر آب رفته و سیل باعث آب گرفتگی در هشتصد خانه در این مناطق شده است و دولت تلاش می کند جاده های مواصلاتی را که به علت بارش باران بسته شده اند و در زیر آب قرار دارند، بازگشایی کند.
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس با ارسال پیامی خواستار افزایش کمکها به سیل زدگان و تسریع در عملیات امداد و نجات شده و از دیگر سو به بعضی از ایالتهای دیگر انگلیس نیز برای مقابله با بارانهای احتمالی و وقوع سیل آماده باش داده شده است. سازمان هواشناسی انگلیس اعلام کرده است که شرایط بد جوی بویژه وزش توفان و بارش شدید باران همچنان در مناطقی از مرکز و غرب انگلیس و ولز ادامه خواهد داشت.
بر اساس گزارش های اعلام شده، تا کنون یک مرد در کمبریج و یک زن در اکستر بر اثر وقوع طوفان و پیامدهای ناشی از آن جان خود را از دست داده اند.
301282
واحد مرکزی خبر نوشت:
کد خبر 259874