مجید حسن‌قمی، مترجم کتاب «تغذیه مدرن در سلامت و بیماری» با بیان این‌که غذا و تغذیه نخستین عامل موثر بر بهبود کیفیت زندگی است اظهار کرد: انسان‌ها تا پایان عمر با تغذیه سروکار دارند و به دلیل همین اهمیت و در راستای برطرف کردن کمبودهای موجود است که به کتاب‌های معتبر بیشتری در این حوزه نیازمندیم.

 «سوءتغذیه در بین کودکان ایالات متحده: اثر فقر»، «مشکلات تغذیه در کودکان»، «سوءتغذیه پروتئین، انرژی»، «بیماری‌های ارثی متابولیک»، «چاقی در دوران کودکی»، «مدیریت غذایی در نوزادان و کودکان»، «سندرم متابولیکی»، «چاقی بیمارگونه» و «دیابت ملیتوس» عناوین فصل‌های کتابی با عنوان «تغذیه مدرن در سلامت و بیماری» هستند که به تازگی به چاپ رسیده است.

مجید حسن‌قمی، یکی از مترجمان این اثر، با بیان این‌که جلد پنجم کتاب «تغذیه مدرن در سلامت و بیماری» به تغذیه و رژیم درمانی در بیماری‌های مختلف به ویژه اختلالات متابولیک و وراثتی اختصاص یافته است، درباره اهمیت انتشار چنین کتابی به ایبنا گفت: ارایه خدمات تغذیه و رژیم درمانی به یکی از بحث‌های روزمره و داغ همه متخصصان تغذیه و رژیم‌شناسان تبدیل شده است و به همین دلیل ضرورت وجود کتاب‌های معتبر بیش از پیش احساس می‌شود.

وی با بیان این‌که مخاطبان این کتاب متخصصان تغذیه و رژیم درمانی‌اند گفت: این کتاب که عنوان اصلی آن «Modern nutrition in health and disease» است، به زعم علمای رشته تغذیه یکی از معتبرترین و کامل‌ترین مراجع تغذیه و رژیم درمانی است و علاوه بر این‌که مطالب پایه آن در دوره‌های کارشناسی و بالاتر تدریس می‌شود، یکی از مراجع آزمون‌های مرتبط در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا به شمار می‌آید که با توجه به حجم زیاد و نوع نگارش تخصصی آن گرایش زیادی به ترجمه آن وجود نداشت.

مترجم کتاب «تداخل دارو و غذا» درباره اهمیت موضوع غذا و تغذیه گفت: اثرات توجه به تغذیه، روز به روز در زندگی افراد نمایان‌تر می‌شود. علم تغذیه اکنون از دوران جنینی تا مراقبت در بخش‌های ویژه به کمک انسان‌ها آمده است و انسان‌ها تا پایان عمر با تغذیه سر و کار دارند.

این مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی افزود: برای پیشگیری از بیماری‌ها، قبل از هر عامل دیگری رژیم غذایی مورد توجه قرار می‌گیرد. برای درمان بیماری‌ها، رژیم غذایی یکی از اقدامات موثر و معمول است و در بازتوانی نیز مهارت رژیم درمانی از عوامل موفقیت به شمار می‌آید. موضوع غذا و تغذیه در سطوح مختلف، همواره مورد عنایت سیاستمداران، سیاستگذاران و مجریان نظام‌های بهداشتی در سراسر دنیا بوده و پایش تغذیه‌ای، ریشه‌یابی مشکلات، مدل‌سازی مداخله، ظرفیت‌سازی، نظارت و ارزشیابی و همگامی با نهادهای بین‌المللی از مهم‌ترین‌ مسایل پیش روی تغذیه در بسیاری از کشورهاست.

جلد پنجم کتاب «تغذیه مدرن در سلامت و بیماری» اثر بورلی مکیب با ترجمه مشترک مجید حسن‌قمی و مژگان مس‌چی با شمارگان 500 نسخه، به بهای 17 هزار و 500 تومان در 310 صفحه از سوی انتشارات طبیب و تیمورزاده منتشر شده است.

 

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب می توانند با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب ها را تلفنی سفارش بدهند.

6060

کد خبر 260121

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین