جامعه منتقدان فیلم آنلاین، حلقه منتقدان فیلم ونکوور، اتحادیه روزنامه‌نگاران زن سینمایی و انجمن منتقدان فیلم اوهایو بهترین‌های سال را برگزیدند.

به گزارش خبرآنلاین، جامعه منتقدان فیلم آنلاین OFCS رو دوشنبه برندگان شانزدهمین دوره جوایز سالانه خود را معرفی کردند.
 

«آرگو»‌ به کارگردانی بن افلک برنده جوایز بهترین فیلم و فیلمنامه (کریس تریو) شد.
 

«مرشد» ساخته پل تامس اندرسن هم که بیشترین تعداد نامزدی را داشت، در بخش‌های بهترین کارگردان و بازیگر مرد مکمل (پل تامس اندرسن) پیروز شد.
 

دانیل دی- لوییس برای «لینکلن» جایزه بهترین بازیگر مرد را گرفت و جسیکا چاستین برای «30 دقیقه بامداد» بهترین بازیگر زن معرفی شد. آن هاتاوی برای «بینوایان» جایزه بهترین بازیگر زن مکمل را دریافت کرد.
 

«قلمرو طلوع ماه» (بهترین فیلمنامه غیراقتباسی)، «اطلس ابر» (بهترین تدوین)، «اسکای‌فال» (بهترین فیلمبرداری)، «پارانورمن» (بهترین فیلم بلند انیمیشن) و «ماشین‌های مقدس» (بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان) دیگر برندگان OFCS بودند.
 

جامعه منتقدان فیلم آنلاین سال 1997 تشکیل شد. این جامعه یکی از بزرگ‌ترین گروه‌های منتقدان فیلم و متشکل از 186 منتقد سینما، روزنامه‌نگار، محقق و مورخ از 19 کشور است.
 

در 10 سال گذشته تنها در سه مورد برنده جایزه بهترین فیلم OFCS با برنده اسکار بهترین فیلم یکی بوده است («ارباب حلقه‌ها: بازگشت پادشاه»، «پیرمردها کشوری ندارند» و «قفسه درد»). این گروه پارسال «درخت زندگی» را انتخاب کرد، اما جایزه اسکار به «هنرمند» رسید.
 

منتقدان ونکوور فیلم بیگلو را انتخاب کردند
فیلم «30 دقیقه بامداد» ساخته کاترین بیگلو دوشنبه شب برنده چهار جایزه حلقه منتقدان فیلم ونکوور شد.
 

این فیلم که درباره به دام انداختن اسامه بن لادن است، جوایز بهترین فیلم، کارگردان، بازیگر زن (جسیکا چاستین) و فیلمنامه (مارک بول) را برد.
 

«مرشد» پل تامس اندرسن هم جوایز بهترین بازیگر مرد (واکین فینیکس)، بازیگر مرد مکمل (فیلیپ سیمور هافمن) و بازیگر زن مکمل (ایمی آدامز) را از آن خود کرد.
 

«ماشین‌های مقدس» لیوس کاراکس بهترین فیلم خارجی‌زبان و «در جستجوی شوگر من» مالک بندالجلول بهترین مستند 2012 شناخته شدند.

«30 دقیقه بامداد»، فیلم برگزیده روزنامه‌نگاران زن
اتحادیه روزنامه‌نگاران سینمایی زن (AWFJ) متشکل از روزنامه‌نگاران و منتقدان سینمایی زن از ایالات متحده، کانادا و بریتانیا دوشنبه برندگان هفتمین دوره جوایز سالانه خود با عنوان EDA را معرفی کرد.
 

«30 دقیقه بامداد» جوایز بهترین فیلم، کارگردان (کاترین بیگلو)، بازیگر زن (جسیکا چاستین)، فیلمنامه غیراقتباسی (مارک بول) و تدوین (دیلن تیچنر) را از آن خود کرد.

دانیل دی- لوییس برای «لینکلن» برنده جایزه بهترین بازیگر مرد شد. فیلیپ سیمور هافمن برای «مرشد» جایزه بهترین بازیگر مرد مکمل را دریافت کرد و آن هاتاوی برای «بینوایان» برنده جایزه بهترین بازیگر زن مکمل شد.
 

دیگر برندگان AWFJ عبارتند از بهترین فیلمنامه اقتباسی («آرگو»)، مستند («در جستجوی شوگر من»)، فیلم انیمیشن («پارانورمن»)، گروه بازیگری («کتاب بارقه امید»)، فیلمبرداری («زندگی پی»)، موسیقی («جانوران محیط وحش جنوب») و فیلم غیرانگلیسی‌زبان («عشق»).
 

«قلمرو طلوع ماه» جوایز منتقدان اوهایو را درو کرد
انجمن منتقدان فیلم اوهایو «قلمرو طلوع ماه» ساخته وس اندرسن را به عنوان بهترین فیلم و اندرسن را به عنوان بهترین کارگردان انتخاب کرد. این فیلم جوایز بهترین فیلمنامه غیراقتباسی، موسیقی و گروه بازیگری را هم برد.
 

«قلمرو طلوع ماه» داستان دو عاشق نوجوان است که در دهه 1960 از شهر کوچک خود در نیو اینگلند فرار می‌کنند. کلانتر شهر و پدر و مادر دختر برای پیدا کردن آن‌ها وارد عمل می‌شوند.
 

منتقدان فیلم اوهایو جایزه بهترین بازیگر مرد را به دانیل دی- لوییس برای «لینکلن» اعطاء کردند. «لینکلن» در بخش بهترین فیلمنامه اقتباسی هم پیروز شد.
 

جنیفر لارنس برای «کتاب بارقه امید» جایزه بهترین بازیگر زن را برد. کریستوف والتس برای «جانگو آزاد شده» جایزه بهترین بازیگر مرد مکمل را گرفت و آن هاتاوی برای «بینوایان» جایزه بهترین بازیگر زن مکمل را از آن خود کرد.
 

جایزه بهترین فیلمبرداری به «اسکای‌فال» اعطاء شد و «پارانورمن» جایزه بهترین فیلم انیمیشن را گرفت. «پسری با دوچرخه» بهترین فیلم خارجی‌زبان شناخته شد.
 

«چگونه از یک بیماری همه‌گیر جان سالم به در ببریم» ساخته دیوید فرانس درباره فعالیت‌ها در اولین سال‌های شیوع بیماری ایدز برنده جایزه بهترین مستند شد. «جو قاتل» هم جایزه بهترین فیلم نادیده‌گرفته‌شده را گرفت.

ایندی‌وایر / 7 ژانویه / ترجمه: علی افتخاری
 
5858

کد خبر 269330

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کوروش آشتیانی IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
    0 0
    ای کاش از کشورمان هم فیلمی برای اسکار میرفت و اگر پیامی هم برای دنیا داشتیم مانند فیلم توهین آمیز به پیغمبرص را هم همانجا مطرح میکردیم.و اعتراض خودمان را هم با یک سخنرانی با شکوه نشان میدادیم.افسوس و صد افسوس.مگر ما بیاییم و چنین مراسمی را تحریم کنند آنها ناراحت میشوند؟به هیچ وجه اینطور نیست.چرا اسم کشورمان که سردمدار مبارزه با استثمار و استکبار هست نباید در چنین مراسم مهمی که از شبکه های غول دنیای خبر و غیره بصورت مستقیم پخش میشود آورده نشود تا جهانیان از آن با خبر شوند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین