ازباب آينده نگري و آينده پژوهي ميشود افعال و اقوال دشمن را در انتخابات آينده پيش بيني كرد.
1- اولين فعل آنها روي اين معنا متمركز ميشود كه اصلا انتخاباتي برگزار نشود. آنها براي اخلال در برگزاري انتخابات برنامه دارند . كما اينكه در انتخاباتهاي گذشته همين مسير را رفته اما با اراده پولادين مردم و رهبري هوشمند انقلاب روبهرو شدند . آنها حتي ممكن است روي يك نبرد وسيع سايبري براي اخلال در سيستم رايانهها حساب باز كنند.
2- تبليغات آنها روي مايوس كردن مردم براي شركت در انتخابات متمركز خواهدشد . آنها مشاركت گسترده مردم را هدف قرار دادهاند و تا آنجا كه زورشان برسد ميخواهند اين مشاركت را فرو كاهند مشاركت حداكثري و گسترده مردم در انتخاباتها همواره مورد رشك و حسد دشمن بوده است . آنها قوام و استحكام مردمسالاري ديني در ايران را تاب نميآورند. ميخواهند يك ديكتاتور در ايران روي كار بيايد با حداقل پشتوانه و بعد توسط او سياستهاي تجاوزكارانه خود را مثل زمان طاغوت اعمال كنند. صاحبان تريبون و قلم بايد حواسشان جمع باشد. بايد دست دشمن را بخوانند و جدول توطئههاي آنها را از روي غفلت و جهل پر نكنند.
شبهه " تقلب" در انتخابات گذشته اسم رمز آشوب و توطئه بود. ظاهرا از اين واژه درانتخابات آينده كاري ساخته نيست اين اسم رمز لو رفته و همه ميدانند. لذا آنها روي كليد واژه " انتخابات آزاد" متمركز شدند.
اين واژه با مطالعه و دقت استخدام شده است . اگر دربرابر ترويج و تبليغ آن از سوي دشمن حساس شويم ميگويند پس شما با انتخابات آزاد مخالفيد. اگر حساسيتي نشان ندهيم و نامزد مورد نظر آنها به هر دليل يا به رقابتها راه نيافت يا اگر راه يافت راي نياورد ،مدعي ميشوند انتخابات، آزاد نبوده است و اگر هم راي آورد ميگويند با آنكه انتخابات آزاد نبود اما پايگاه مردمي ما آن قدر قوي بود كه نتوانستند كاري پيش ببرند. مقام معظم رهبري در ديدار با مردم قم از اين فريب و نيرنگ رونمايي كردند و در مورد آن روشنگري فرمودند. ايشان تاكيد نمودند: " القاي آزاد نبودن انتخابات كمك به دشمن است."
چندي پيش در سرمقالهاي تمركز ضد انقلاب خارج از كشور را روي واژه" انتخابات آزاد" و اهداف آنها از اين تمركز بيان و از پروژه " طرح تماس " آنها با عناصر داخلي رونمايي كردم . ضد انقلاب خارج از كشور و دنبالههاي داخلي آنها از تمركز روي انتخابات آزاد اصل برگزاري انتخابات را هدف قرار دادهاند . اما برخي جريانهاي سياسي از اين واژه براي كاسبي خود در انتخابات و كسب راي حرام استفاده ميكنند .
طي چند روز گذشته سايتهاي خبري و روزنامهها به اندازه كافي در خصوص احزاب و گروهها و اشخاصي كه از اين واژه براي كسب راي حرام سود بردهاند سخن گفتهاند البته ابداع تعبير " راي حلال" و "راي حرام" شايد درست نباشد زيرا هرچه كه به صندوق راي با نيت استحكام بخشيدن به قوام جمهوري اسلامي ريخته ميشود حلال است . اما به هر حال از نظر نوع گونه شناسي راي ميتوان براي كساني كه به اين نيت به پاي صندوق راي نيامدهاند و يا براي كساني كه به اسم التزام عملي به قانون اساسي و اسلام و نظام از مردم راي گرفتهاند اما عكس آن عمل ميكنند ، اين تعبير ( راي حرام ) شايد صحيح باشد.
3- سومين مطلب در پيش بيني شرارتهاي دشمن موضوع " ماجراجويي" است. مردم در انتخابات آينده معلوم است به چه فكر ميكنند.مردم به فكر پيشرفت كشور هستند از مسئولان مطالبه عدالت در حوزههاي اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي دارند . مردم از مسئولان ميخواهند در برابر تهديدها و تحريمهاي دشمن مقاومت كنند تا انقلاب از اين پيچ مهم يا عقبه تاريخي عبور كند . دشمن در صدد حادثه آفريني است تا مردم حواسشان ازمسير اصلي منحرف شود.
به تعبير مقام معظم رهبري ؛ " يك ماجراي سياسي ، يك ماجراي اقتصادي يا يك ماجراي امنيتي " پديد آورند و همه را سركار بگذارند.مشخص است اين ماجراجويي دشمن ابتدا به ساكن نميتواند شكل واقعي به خود بگيرد. آنها منتظر غفلت مردم و نخبگان و مسئولان هستند تا در آن " بستر" ، توطئه خود را عملياتي كنند .
لذا به هر تحركي كه نظم و نسق فكري و عملي مردم و مسئولان را در مقابله با تحركات دشمن به هم زند بايد مشكوك بود.
دولت و مجلس و قوه قضائيه بايد استعداد خود را روي آن " تحرك مشكوك" متمركز كنند .خوشبختانه هوشياري مردم به هنگام است و درك رهبري از اوضاع و شرايط روز آمد است . كافي است پاي در وادي اطاعت از ولي فقيه بگذاريم تا از اين مرحله عبور كنيم .انتخابات آينده بدون شك يكي از نقاط عطف ظهور قدرت و استحكام نظام خواهد بود چرا كه سطح هوشياري مردم پس از عبور از فتنه 88 بويژه قيام تاريخي 9 دي 88 در يك وضعيت دائمي است .
/2929
نظر شما