رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اعلام کرد: کراک (‌هروئین فشرده) در بین کشورهای منطقه فقط در ایران توزیع می‌شود و اهداف سیاسی و اقتصادی در این زمینه نقش دارند.

خبرگزاری فارس گزارش داد:
سردار حمیدرضا حسین آبادی گفت: کراک (‌هروئین فشرده) 2 برابر هروئین معمولی خطر دارد و باعث وابستگی بیشتر می‌شود.

سردار حسین‌آبادی افزود: کراک از مرزهای شرقی به ویژه از افغانستان به ایران وارد می شود، آمار نشان می‌دهد معتادان به تریاک نیز به مصرف کراک روی آورده‌اند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت: امسال حدود 9 تن ماده مخدر کراک در کشور کشف شده است. این ماده مخدر سال گذشته فقط در 20 استان کشور یافت می‌شد، اما امسال در همه استان‌ها وجود دارد.

به گزارش فارس،‌ کراک ( هروئین فشرده) ماده مصرفی بین معتادان ایران است. در ساخت این ماده شیمیایی خشک به جای کوکائین از قرص‌های فاسد استفاده می‌شود.

کراک اصل نوعی مواد مخدر است که از آلکالوئیدهای دسته کوکائین، انرژی زا و شادی آور است و مانند هروئین موجب اعتیاد در فرد مصرف کننده نمی‌شود که در کشورهای آمریکای جنوبی بیشتر دیده می‌شود. ولی موادی که با نام کراک در ایران توزیع می‌شود در واقع کراک نیست، بلکه هروئین غلیظ و فشرده شده است.

اعتیاد به کراک سبب بروز رفتارهاى خطرناک و حرف‌هاى بى‌ربط می‌شود که 5 تا 7 دقیقه طول مى‌کشد.

ابتدایی‌ترین تاثیرات جسمانی کراک، گلودرد مزمن، گرفتگی صدا و تنگی نفس است که به برونشیت (ورم نایژه) و نفخ ریه منجر می‌شود. چشم‌ها درشت شده و شخص هنگام تمرکز برای دیدن هر چیز، هاله‌هایی نورانی در اطراف آن مشاهده می‌کند.

ضربان قلب تا حد 50درصد افزایش یافته و رگ‌ها به سرعت منقبض شده موجب بالا رفتن فشار خون می‌شوند که می‌تواند به حمله قلبی، تشنج و سکته منجر شود. کراک به دلیل از بین بردن میل به غذا خوردن و بی‌خوابی، موجب کاهش وزن شدید و سوء تغذیه می‌شود.

کد خبر 27064

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام TH ۱۴:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۷
    0 0
    khily mavade khatarnaki ast.khoda be tamame motadeine be ein mavad komak konad.