مرکز روابط عمومی دفتر رئیس جمهور با انتشار اطلاعیه‌ای ایجاد تردید سخنگوی دستگاه قضا درباره ارسال فهرست اسامی بدهکاران بانکی به رئیس قوه قضائیه را تقویت کننده شائبه فقدان انگیزه پیگیری جدی این مسئله دانست.

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری نوشت: انتظار می رود قوه قضائیه با ورود قاطع به این موضوع، عدالت را در عمل درباره همگان بدون تبعیض اجرا کند.
در این اطلاعیه آمده است:
ایجاد تردید و شبهه سخنگوی دستگاه قضا درباره ارسال فهرست اسامی 300 نفر از بدهکاران بانکی از سوی رییس جمهور به رییس قوه قضائیه، با وجود تصریح وی به دریافت این لیست در نشست خبری 22 فروردین 1391، بار دیگر شائبه فقدان انگیزه برای پیگیری جدی این مسئله را که ناشی از دلایل مطرح شده قبلی در این خصوص است، بیش از پیش تقویت می نماید.
مرکز روابط عمومی ریاست جمهوری بر این اساس تاکید می کند، با استناد به انتشار اصل نامه رییس جمهور در برخی رسانه ها در تاریخ 12 دی 1391 درباره معرفی اسامی این افراد، از قوه قضائیه انتظار می رود با ورود قاطع به این موضوع، عدالت را در عمل درباره همگان بدون هیچگونه تبعیضی به اجرا بگذارد.

/27212
 

کد خبر 278058

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
    48 0
    من طرفداري از هيچ كسي نميكنم اما بعد از اينكه دائم گفتند اسامي را بدهيد حالا كه اين اسامي مشخص و به قوه قضايي ارسال شده چرا بهانه دست كسي ميدهيد ؟
  • بدون نام IR ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
    31 1
    مسئله اصلی این است چه کسی با چه اجازه ای این وامهای چند صد میلیاردی وحتی چند هزارمیلیاردی روداده فکرکنم وقتش رسیده جواب بدهند اگر بااین پولها کاه هم میخریدند الان 10برابرشده ولی باز پول بیت المال رو پس نمیدهند چرا که بهانه خوبی به نام تولید پیدا کردن من کسانی رومیشناسم که درحال تولید هستند وریالی هم با نکها به اونها وام ندادند ولی اونها با پول جمع اوری شده توسط فامیل ها خیلی خوب دارند کار میکنند بعد این آقاین بعضا چندهزار میلیارد وام گرفته اند وهر بار که سررسید وامشون میرسه دولت رو به اخراج کارگرها تهدید کرده دوباره چند سالی کیفور میشوندو...
  • بدون نام IR ۲۰:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
    13 0
    یکی از بستگان ما وام چهار میلیونی میخواست.از بانک کشاورزی.همسر جوونش فوت شده و با یه بچه کوچیک تنها موندن.قرار شد همسر کارمند من ضمانتش کنه.دقیقا 3 ماه طول کشید تا وام بهش بدن03 ماه از روزی که از ما خواست ضامن بشیم.قبلش رو من نمیدونم) هر روز یه مدرک میخواستن.خب یه بار همه مدارک لازم رو میخواستین.نامه بین دو تا بانک رو میدادن دست خودش تا بده به ما ببریم بانک امضا بگیریم برگردونیم(لابد فکس اختراع نشده) میگفتن نامه اشتغال به کار بیار.میبردیم.وقتی همه کار تموم بود و باید وام رو میدادن یهو میگفتن: ممکنه نامه جعلی باشه باید خودمون فکس کنیم براشون دو باره بهمون جواب بدن(اینجا فکسشون کار میکرده!!) خلاصه که اشک ضامن در اومد وای به حال اون بدبخت وام گیرنده.اونوقت یه عده میلیاردی بردن و خوردن و ...!!!
  • بدون نام IR ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
    10 0
    دیروز نامه ای از بانک برایم امد که 680 هزار تومان بدهی 6 ماه قسط عقب افتاده دارم. آیا اسم من هم در لیست این 300 نفر است؟ اگر نیست و یا است را چگونه باید متوجه شویم؟ این لیست دست کیست؟ حداقل یک شماره تلفن اعلام کنید که من هم بپرسم آیا جز این 300 نفر هستم یا نیستم؟ لطفا اعلام نمایید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین