- دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره زمان اعلام فراخوان برای ثبت نام اشخاص حقیقی اعلام کرد: به زودی سایت برای ثبت این درخواستها باز خواهد شد. به گزارش خبرنگار فنآوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی اخوان بهابادی اظهار کرد: مساله ارائه VPN قانونی امری است که به ظرفیت شرکت ارتباطات زیرساخت برمیگردد چرا که این شرکت متولی ارائه خدمات VPN محسوب میشود. رییس مرکز عالی فضای مجازی در عین حال یادآور شد: در حال حاضر این شرکت از نظر فنی با محدودیتهایی مواجه است و منتظریم با دسترسی به این توانمندی در آیندهای نزدیک، ثبت نام برای درخواست VPNهای حقیقی آغاز شود.
- رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور با اشاره به سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه ICT گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته باید برای پیادهسازی دولت الکترونیک و خدمات الکترونیک در کشور سالانه حدود 3 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری بخشی صورت گیرد.
- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از دستور ویژه رئیسجمهور برای ساماندهی ویپیانها در داخل کشور خبر داد. محمدحسن نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان جلسه هیئت دولت در پاسخ به سوالی درباره اینکه گفته می شود ویپیانها در شبکه اینترنت کشور مسدود شده اند گفت: همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم هماکنون ویپیانها در حال ساماندهی هستند. وی افزود: البته گستره سازمانهایی که در بحث وی پیان دخیل هستند بسیار متعدد هستند و تنها وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات متولی این امر نیست.
- رییس مرکز توسعه فناوری و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در موضوع انتخابات، روی محتوای دیجیتال پیامکهای انبوه از طریق این مرکز نظارت خواهد شد. به گزارش خبرنگار بخش رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسن علیزاده در نشستی خبری صبح امروز که در مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال برگزار شد، با اشاره به بحث تبلیغات انتخابات از طریق پیامک بیان کرد: یکی از چالشهایی که در ایام سیاسی با آن روبهرو هستیم موضوع پیامکهای تبلیغاتی کاندیداها است. البته اگر این تبلیغات در بازهی زمانی انتخابات شکل بگیرد و محتوای تبلیغی داشته باشد ایرادی ندارد؛ اما تخریب از طریق پیامک مورد قبول نیست. او با اشاره به تدوین آییننامه نظارت و اعمال مقررات بر فعالیت فراهمکنندگان شبکه و محتوا، تصریح کرد: یکی از کارکردهای این آییننامه در صورت تصویب این است که جلوی بسیاری از اتفاقات ناگوار را میگیرد. در این آییننامه هر کسی باید دارای یک شماره با هویت برای فرستادن پیامک باشد البته این فقط برای پیامکهای انبوه است و مرکز رسانههای دیجیتال هیچ نظارتی بر محتوای پیامکهای شخصی ندارد.
- فراخوان مزایده دومین اپراتور پستی تا پایان اسفندماه منتشر شده و بنا بر اعلام رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی پس از برگزاری این مزایده، پروانه دومین اپراتور پست کشور در نیمه اول سال 92 اعطا میشود. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام خبر فوق گفت: پیشنویس موافقتنامه پروانه اپراتور دوم پست و شرایط مزایده در رگولاتوری تهیه و تنظیم شده و پس از برگزاری این مزایده برنده آن اعلام میشود.
- رییس کمیته فناوری کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت که کارگروه مصادیق جرایم رایانهای امروز موضوع مشکل به وجود آمده در وی.پی.انها (VPN) را مورد رسیدگی قرار میدهد. رمضانعلی سبحانیفر در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: مشکل به وجود آمده در خصوص وی.پی. انها به دلیل استفاده از وی.پی.انهای غیرقانونی و غیرمجوزدار است که به احتمال زیاد در چند روز آینده برطرف میشود. وی ادامه داد: در همین رابطه امروز کارگروه مصادیق جرایم رایانهای با حضور نمایندگان جلسهای برگزار خواهد کرد که بنده نیز از طرف مجلس در این جلسه حضور خواهم داشت.
- بانک ملی ایران از آغاز حذف کارت های بانکی خبرداد و گفت: برای اولین بار در پایانه های فروشگاهی، تلفن همراه جایگزین کارت های بانکی شده است. فرشاد حیدری امروز در جمع خبرنگاران گفت: امکان بهره گیری از تلفن همراه به جای کارت های بانکی در پایانه های فروشگاهی فراهم شده است و استفاد از این خدمت از سال آینده در خودپردازها هم امکانپذیر می شود. مدیرعامل بانک ملی با بیان اینکه برای اولین بار است که در پایانه های فروشگاهی، تلفن همراه جایگزین کارت های بانکی شده است، افزود: حذف کارتهای بانکی برای نخستین بار در کشور به صورت منحصر به فرد در بانک ملی اجرا شد. وی گفت: سرمایه بانک ملی در هفته جاری از 22 هزار میلیارد ریال به 99 هزار میلیارد ریال افزایش یافت و بر همین اساس فاصله بانک ملی که بزرگترین بانک کشور است با بانک دوم پنج برابر شد و افزایش سرمایه بانک ملی از محل تجدید ارزیابی دارایی های بانک ملی محقق شده است.
- کارت هوشمند ملی ایرانیان با ضریب ایمنی بالا در قالب یک طرح پژوهشی توسط محقق ایرانی طراحی و ساخته شد. عباس خداوردی ˈ مجری طرح کارت هوشمند ملی ایرانیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگارعلمی ایرنا گفت: طراحی و ساخت این کارت کاملا بومی و توسط محققان داخلی انجام شده و این کارت دارای ضریب ایمنی بسیار بالایی است. وی افزود: جنس این کارت از کاغذ به پلی کربنات تغییر کرده و دارای هفت لایه است . هر کدام از لایه ها ویژگی های ایمنی منحصر به فردی دارد . همچنین عکس فرد مورد نظر با فناوری لیزر در لابه لای لایه ها قرار می گیرد که جعل کردن آن بسیار پیچیده و دشوار است. وی اظهار داشت: این کارت ملی با توجه به ویژگی های منحصر به فرد از ضریب ایمنی بسیار بالایی برخوردار است و حتی می توان گفت یکی از ایمن ترین کارت های هوشمند در دنیاست. خداوردی گفت: دولت در برنامه پنجم توسعه مکلف شده است که کارت هوشمند ملی را برای شهروندان ایرانی صادر کند . در این زمینه قراردادی با سازمان ثبت احوال کشور امضا شده است و بدین ترتیب طراحی ، ساخت و توزیع کارت ها در سه فاز انجام می شود.
5656
نظر شما