سوم فروردین ماه است و همچنان در حال لذت بردن از تعطیلات هستید. در واقع هنوز کسالت تعطیلات سراغتان نیامده و فعلا اوضاع بر وفق مراد است.

حالا در همین شرایط بسیار ایده آل چه چیزی بهتر از اینکه صبح ها هم بعد از اینکه از خواب بیدار شدید و البته قبل از اینکه مهمان بازی شروع شود یک صبحانه دبش نوش جان کنید. طبق وعده ای که دیروز دادیم ، پیشنهاد امروز ما برای صبحانه املت اسپانیایی است. امتحان کنید و مطمئن باشید که پشیمان نمی شوید.
 

صبحانه: املت اسپانیایی
املت اسپانیایی به نوعی همان املت سیب زمینی خودمان است که البته با چند چاشنی اضافه تر کمی شکل و شمایلش و قطعا مزه اش متفاوت خواهد شد. برای تهیه این املت باید موادی را که به ترتیب ذکر می شود در اختیار داشته باشید:
سیب زمینی متوسط : دو عدد

پیاز متوسط : نصفه/خرد شده

قارچ : 8 عدد متوسط/ خرد شده

فلفل دلمه ای : یک عدد/ خرد شده

پنیر سفید : 30 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

روش تهیه:
برای تهیه این املت مراحل پیچیده ای پیش روی شما نیست؛

1- ابتدا سیب زمینی ها را پخته و بعد آنها را خرد کنید.

2- سپس همه مواد را داخل تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت بدهید.

3- املت شما به همین سادگی آماده است. در ین حال می توانید هر نوع ادویه ای که دوست دارید از جمله پودر سیر را هم به این املت اضافه کنید تا مزه بهتری به خود بگیرد.
 

ناهار: اسپاگتی با پنیر
قرار است امروز یک ناهار ویژه نوش جان کنید. البته منوط به اینکه پیشنهاد ناهار امروز ما را بپذیرید و وسایلش را از قبل تهیه کرده باشید. اسپاگتی اما غذای محبوب بچه هاست بنابراین هیچکس در خانواده به اندازه بچه ها از خوردن این غذا لذت نخواهد برد. برای تهیه این اسپاگتی مخصوص اول مواد لازم آن را در دسترس قرار دهید:
پنیر موزارلا : 30 گرم

پنیر پارمزان : 20 گرم

پنیر بلوچیز : 30 گرم

سس پامادور : به مقدار دلخواه

جعفری خرد شده : 20 تا 30 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون : 2 الی 3 قاشق غذا خوری

اسپاگتی : یک بسته


روش تهیه:
1- در مرحله اول پنیر بلو چیز را مکعبی شکل برش بدهید.

2- اسپاگتی را آبکش کنید و بعد از اینکه آب آن رفت داخل روغن زیتون کمی تفت دهید.

3- حالا سس پامادور را به اسپاگتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند.

4- حالا نمک و فلفل و البته پنیر موزارلا را به اسپاگتی اضافه کنید و بهد تمام این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا پنیر موزارلا آب شود.

5- بعد از اینکه پنیر در اسپاگتی آب شد غذای شما تقریبا برای سر شدن آماده است بنابراین می توانید آن را داخل ظرف بکشید.

6- پنیرهای بلو چیزی که قبلا به شکل مکعب خرد کرده بودید روی اسپاگتی بریزید و بعد هم کمی پنیر پارمسان به آن اضافه کنید.

7- در آخرین مرحله جعفری ها را هم روی اسپاگتی بریزید. فراموش نکنید که جعفری طعم این اسپاگتی را خوشمزه تر از آنی خواهد کرد که تصورش را می کردید به خصوص اگر از جعفری تازه استفاده کنید. نوش جانتان...

 

فردا چی می خوریم؟

بعد از اینکه چند روزی صبحانه های کمی عجیب و غریب و البته خوشمزه نوش جان کردید وقت آن رسیده که یک صبحانه معمولی تر را امتحان کنید. ساندویچ پنیر صبحانه پیشنهادی فرداست. برای تهیه این صبحانه باید از نان جو استفاده کنید پس اگر این نان را در خانه ندارید حتما آن را بخرید. پنیر این صبحانه اما پنیر فتا است. گوجه فرنگی و ریحان هم از دیگر مواد ضروری این صبحانه هستند. در ضمن اگر ساندویچ میکر شما در دسترس نیست حداقل برای فردا آن را دم دست بگذارید چون در تهیه این صبحانه حسابی به کارتان می آید. در قسمت دوم می رویم سراغ ناهار. خب ، بعد از دو روز میل کردن غذای فرنگی برای تنوع هم که شده دوباره می رویم سراغ غذاهای ایرانی خوشمزه خودمان. فردا قرار است ته چین اسفناج را به شما پیشنهاد بدهیم. مواد این ته چین همان موادی است که برای تهیه ته چین مرغ مورد استفاده قرار می گیرد به علاوه اسفناج. البته اگر ماست شما هم خامه ای باشد که چه بهتر اگرچه ماست خامه ای برای کسانی که چربی خون دارند خطرناک است بنابراین اگر شما هم در جمع آن افراد هستید همان ماست معمولی کفایت می کند. فردا را به خاط ته چین اسفناج هم که شده از دست ندهید. از ما گفتن بود... 
4747

کد خبر 283218

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۳
    11 3
    عزیزم بد نبود سس پامادور رو توضیح می دادید !
    • بدون نام DK ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۳
      4 1
      سس گوجه فرنگی.
  • مجید GB ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۳
    5 2
    سلام سال نو مبارک خدا به مردم رحم کنه که این جور چیزها رو میخورند و ذره ای هم تحرک ندارند . دوستان غذاهایی که پنیر پیتزا دارند به جرات میگم پرهیز کنید . من دو سال پیتزا خوردم و الان نزدیک ده روزه که هر روز سخت ورزش میکنم ولی یه ذره هم چربی شکمم آب نشده . ترو خدا اگه این غذاها را آموزش میدهید روش آب کردن و نوع ورزش و نرمش برای سوزاندن چربی این نوع غذاها را هم آموزش بدهید . با تشکر .

آخرین اخبار