به هر حال چه خوشحال و چه ناراحت اما بهتر است اینروزها را هم حسابی به خودتان خوش بگذرانید چون چنین فرصت هایی سالی یکبار به دست می آید. به خصوص حالا که وقت درست و حسابی دارید ، صبحانه را مفصل بخورید و ناهار را جدی تر بگیرید و خب ، باور کنید اگر اضافه وزنی در کار باشد بلافاصله بعد از تعطیلات کاملا اتوماتیک وار از بین می رود چون فعالیت ها دوباره از نو شروع می شود. به هر حال فکر بدی نیست اگر هر از گاهی به خصوص به فاصله های طولانی با فراغ بال بخورید! بی توجه به اینکه چاق می شوید و از این حرف ها!
صبحانه: ساندویچ خامه ای
خامه از آن دست خوراکی هایی است که کالری زیادش و چرب و چیلی بودنش کمتر در سفره صبحانه جای دارد. اما مطمئن باشید اگر یک روز دل را به دریا بزنید و خامه را هم به ضیافت صبحانه تان دعوت کنید هیچ اتفاقی نمی افتد. برای تهیه ساندویچ خامه که قرار است صبح هشتم فروردین شما را خوشمزه کند باید این مواد لازم را با مقادیری که ذکر می شود آماده کنید:
نان تست: 8 عدد
پنیر لیقوان : خرد شده یا رنده شده 150 گرم
خامه : 100 گرم
جعفری و سبزیجات معطر دیگر به دلخواه خود شما : دو قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
1- پنیر و خامه را با یکدیگر مخلوط کنید.
2- سبزی را روی مخلوط خامه و پنیر بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
3- نان را به دلخواه خودتان انتخاب کنید اما پیشنهاد ما نان لواش است. مخلوط را روی نان بمالید و آن را به شکل ساندویچ دربیاورید.
4- در صورت تمایل می توانید کمی گردو هم چاشنی این ساندویچ مقوی و البته خوشمزه کنید.
ناهار: خورش کاری
امروز به شما یک طعم متفاوت را پیشنهاد می کنیم. شاید تا به حال خورش کاری را امتحان نکرده باشید اما حداقل برای یکبار این طعم را هم بچشید تا مزه ها برای شما از حالت یکنواختی خارج شوند. خورش کاری اما به طرق مختلف و با مواد لازم متفاوتی تهیه می شود اما پیشنهاد امروز ما یکی از ساده ترین راه های تهیه خورش کاری است. اول مواد لازم را آماده کنید و در دسترس قرار بدهید:
مرغ پاک شده : 1 کیلو گرم
روغن : 100 گرم
مغز گردو : 300 گرم
پودرکاری : 3 قاشق سوپ خوری
ماست : 500 گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه:
1- ابتدا یک عدد پیاز را خرد و سرخ کنید.
2- مرغ را همراه با پیاز داغ و البته سه لیوان آب بگذارید تا نیم پز شود.
3- گردوها را خرد کنید. ترجیحا پودر شود و بعد آنها را به مرغ در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله باید شعله را کم کنید و بگذارید خورش شما آرام آرام بجوشد.
4- پودر کاری را با ماست و کمی نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
5- حرارت را باز هم ملایم کنید و ترکیب پودر کاری و ماست را کم کم به خورش اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید.
6- مراقب باشید که بعد از اضافه کردن ماست دیگر خورش شما نباید بجوشد و همین قدر که ترکیب ماست داغ شود کافی است.
7- اگر ذائقه شما تند است می توانید مقدار کاری را بیشتر کنید و البته عکس این ماجرا هم صادق است. خورش کاری شما آماده است که سرو شود.
فردا چی می خوریم؟
برای نهم فروردین پیشنهادهای جالبی مقابلتان می گذاریم. تا به حال برای وعده صبحانه املت ژامبون را امتحان کرده اید؟ صبحانه پیشنهادی فردای ما املت ژامبون است. برای تهیه این صبحانه ژامبون مورد علاقه تان را به همراه تخم مرغ ، گوجه فرنگی در دسترس داشته باشید. ناهار فردا هم البته از آن دست غذاهایی است که بیشتر وسط سفره مهمانی ها خودنمایی می کند. بنابراین اگر برنامه ای برای مهمان دارید نهم فروردین بهترین تاریخ است چون پیشنهاد مرصع پلوی ما می تواند حسابی مهمان ها و چه بسا خودتان را هم شگفت زده کند. اگر می خواهید پیشنهاد مرصع پلوی ما را جدی بگیرید پس حتما این مواد را برای فردا تهیه کنید. برنج ، فیله مرغ، خلال پوست پرتقال یا نارنج ، خلال پسته ، خلال بادام ، زرشک ، کشمش ، پیاز ، کره ، پودر قند ، روغن مایع ، زعفران دم کرده و چوب دارچین. شاید غذای سخت و گرانی به نظر برسد اما شک نکنید که به امتحانش می ارزد. یک غذای صد در صد ایرانی در یک سفره صد در صد ایرانی.
4747
نظر شما