کم کم باید به فکر خداحافظی یکساله با زندگی بی دغدغه باشید!

البته هدف این نیست که به شما یادآوری کنیم تعطیلات رو به پایان است و اعصابتان را به هم بریزیم بلکه می خواهیم در قالب یک راهنمایی غذایی کاری کنیم بلکه بیشتر از تعطیلات نوروزی تان لذت ببرید. طبق قرار دیروز پیشنهاد امروز صبحانه ما باز هم یک منوی متفاوت است. ژامبون را بیشتر در قالب ساندویچ خورده ایم اما در برنامه صبحانه امروز املت ژامبون گل سر سبد سفره است. برای ناهار هم آنطور که وعده داده بودیم امروز مرصع پلو را آموزش می دهیم. بنابراین نهم فروردین می تواند به یک روز خوشمزه تبدیل شود که با این اوصاف اصلا بعید نیست پرخوری را هم در پی داشته باشد. البته این قسمت از ماجرا دیگر به اراده خودتان وابسته است. به هر حال از قدیم گفته اند کم بخور همیشه بخور!

 

صبحانه: املت ژامبون

امروز یک صبحانه کاملا متفاوت را به شما پیشنهاد خواهیم کرد. صبحانه ای که شاید بیشتر مقبول بچه ها باشد تا بزرگترها اما به هر حال به یکبار امتحانش می ارزد. برای تهیه املت ژامبون به این مواد لازم احتیاج دارید:
ژامبون خرد شده : 250 گرم

تخم مرغ : 4 عدد

گوجه فرنگی : 4 عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم.
 

روش تهیه:
1- کمی روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید و بعد ژامبون های خرد شده را در آن روغن داغ شده کمی سرخ کنید.

2- گوجه فرنگی ها را هم خرد کنید و به ژامبون داخل ماهیتابه اضافه کنید.

3- تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس آنها را هم به ژامبون و گوجه فرنگی اضافه کنید.

4- نمک و فلفل را بنا به ذائقه خودتان روی املت بپاشید.

5- در ماهیتابه را ببندید و بعد از اینکه تخم مرغ کمی خودش را گرفت همه مواد را با هم ترکیب کنید.

-6 اجازه بدهید املت شما آنقدر بپزد که آّ گوجه فرنگی ها کشیده شود اما در عین حال مواظب باشید که املت شما نسوزد. اگر همه این دستور العمل ها را دقیق انجام داده اید پس بدانید که صبحانه ویژه شما آماده مزه مزه شدن است.


ناهار: مرصع پلو


باید بدون هیچ تعارفی برای شما اعتراف کنیم که مرصع پلو تقریبا غذای گرانی است و خب در عصر گرانی اپیدمی این موضوع نمی تواند خیلی هم عجیب و غریب باشد. این غذای اصیل ایرانی اما به خصوص در مواقع مهمانداری حسابی به کارتان می آید و مهمانانتان را قانع می کند که به سلیقه شما نمره بیست بدهند. برای تهیه یک مرصع پلوی خوشمزه ابتدا این مواد لازم را تهیه و دم دست بگذارید.

برنج : یک کیلو

فیله مرغ 500 گرم

خلال پوست پرتقال یا نارنج : یک پیمانه

خلال پسته : یک پیمانه

خلال بادام : یک پیمانه

پیازخلال و سرخ شده : یک تا دو پیمانه

زرشک : یک چهارم پیمانه

کشمش پلویی : یک پیمانه

کره : 200 گرم

پودر قند : یک قاشق سو پخوری

روغن مایع : 100 گرم

زعفران دم کرده : یک چهارم پیمانه

چوب دارچین : 4 عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم
 

روش تهیه:
1- برنج را بشویید و با نمک خیس کنید سپس خلال پوست پرتقال را در آب گرم خیس کرده و آب آن را چند بار عوض کنید.

2- حالا آب پوست پرتقال را بجوشانید بعد خلال ها را داخل آب سر بریزید و اجازه بدهید برای دو الی سه ساعت داخل آب سرد باقی بماند.

3- دو تا سه قاشق غذاخوری شکر را با 4 پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد.

4- بعد از اینکه به جوش آمد خلال پوست پرتقال را آبکش کنید و به مخلوط آب و شکر اضافه کرده تا جاییکه طعم خلال پوست پرتقال شیرین شود.

5- بعد همین ترکیب را آبکش کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید. در این مرحله باید مقداری از زعفران دم کرده را که در آب جوش حل کرده اید به خلال پوست پرتقال اضافه کنید.

6- مرغ را باکره سرخ کنید و به همراه چوب های دارچین ، زعفران دم کرده و نمک بپزید.

7- خلال بادام را خیس کرده و در صافی بریزید.

8- زرشک را بعد از اینکه پاک کردید و شسستید با کره و پودر قند تفت دهید.

9- کشمش را پاک کرده خیس کنید و در صافی بریزید و بعد با کمی کره تفت دهید.

10- برنج را آبکش کرده و دم کنید.

11- بعد از اینکه برنج شما دم کشید ، در یک ظرف سه کفگیر از برنج را با زعفران دم کرده و نیمی از خلال بادام و پسته و پرتقال ، پیاز سرخ شده و زرشک و کشمش مخلوط کنید.

12- پلو را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید.

13- می توانید یک لایه برنج ساده یک لایه برنج مخلوط و بعد فیله های مرغ را به ترتیب داخل دیس بکشید و همین ترتیب را ادامه دهید و البته می توانید همه را با هم ترکیب کنید و داخل دیس بکشید. این دیگر بستگر به سلیقه خود شما دارد.


فردا چی می خوریم؟

برای فردا یک صبحانه استثنایی و البته پرانرژی را به شما پیشنهاد می کنیم. تا به حال برای صبحانه دونات را امتحان کرده اید؟ پیشنهاد فردی ما روش تهیه یک دونات خوشمزه است که می تواند روزتان را به لحاظ پرانرژی بودن بیمه کند. برای تهیه دونات باید آرد ، شکر ، کره ، شیر ، تخم مرغ ، ماست ، پودر شیر خشک ، مایه خمیر ، پودر کاکائو و وانیل را در خانه آماده داشته باشید.
برای ناهار فردا اما یک مرغ تند و خوشمزه را به شما پیشنهاد می کنیم که اتفاقا بدون برنج سرو می شود. به هر حال پیشنهاد نهم فروردین تقریبا سنگین بود و صبحانه روز دهم هم پرکالری است بنابراین بهتر است ناهار را سبک تر نوش جان کنید. برای طبخ مرغ تند باید فیله یا بال مرغ ، سس فلفل تند ، سس گوجه ، پودر سیر ، پیاز ، عسل ، آب جوش و فلفل سبز تند در اختیار داشته باشید. پس اگر کم و کاستی هست تا قبل از ظهر فردا آن را تهیه کنید.
4747

کد خبر 284221

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد کلمبو IR ۰۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    7 2
    دمتون گرم ولی فکر شو نکردین روز 17 فوردین شدیم 100 کیلو !!!!!!! قبل از عید 90 بودیم ها
  • بدون نام IR ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    20 1
    این مطلب رو برای کی گذاشتین.برای کارمندا؟ کارگرا، کاسبای بیچاره که حتی اجاره مغازه رو هم نمی تونن بدن؟ اونایی که توان مالی دارن خودشون بلدن مرصع پلو درست کنن. برین فکر بدبختی مردم باشین. شاید خودتون هم مرفه بی درد هستین. استخوان مردم زیر بار گرانی داره خردم میشه اونوقت شما مرصع پلو رو تبلیغ می کنین واقعا که ............
  • بدون نام IR ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    6 1
    توي هر روزتون يك بار را از مرغ استفاده مي كنيد!!!!! با وعدهاي غذايي شما كه گوشت توش نيست همه كم خوني ميگيرندىىىى
  • بدون نام IN ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    4 0
    توی ایران 99% غذاها با گوشت معنا پیدا میکنند! اما اگر مثل ما به کشوری آمدید که بیش از چهار پنجم جمعیتش گیاهخوار بودند و برای پیدا کردن یک گوشت سالم و حلال ،حسابی به زحمت افتادید اونوقت یاد میگیرید که مثل ما،رژیم غذاییتان را شامل 99% سبزیجات و 1% گوشت کنید .به عنوان یک ایرانی فکر میکنم مردم ما وابستگی بسیار زیادی به مصرف انواع گوشت دارند که این به لحاظ سلامت جسمی و نیز وضعیت اقتصادی خانواده ها اثرات منفی فراوانی را به همراه دارد هر چند گویا طی یکسال اخیر بسیاری از آنها رژیم غذایی خود را تغییر داده اند و دعاگوی دولت سلامت طلبمان نیز هستند!تو رو خدا اینقدر از این بر و بچه های خبرآنلاین هم انتقاد نکنید به هر حال از قدیم گفته اند "وصف العیش،نصف العیش"!!!
  • بدون نام IR ۰۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۳
    1 2
    ژامبون اصل همان گوشت خوک فراوری شده است و بهتر است که در اوردن اسم این حرام ها بیشتر دقت شود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین