علی اکبر ولایتی، عضو ائتلاف پیشرفت و یکی از کاندیداهای احتمالی انتخابات که عصر امروز در نشستی در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در جمع دانشجویان سخن میگفت، ابراز عقیده کرد: وضعیت کشور به قدری به هم ریخته است که هر روز منتظر وخیمتر و بدتر شدن شرایط هستیم.
وی در بخشی از سخنانش درباره عملکرد بسیج افزود: با اینکه فعالیت بسیج بسیار مهم است ولی از لحاظ ریشهای ناشناخته مانده است، چرا که عدهای فکر میکنند فعالیت این نهاد تازه بوده و نمونهای در تاریخ ندارد در حالی که در گذشته نیز جوانمردانی همانند بسیجیان در جامعه حضور داشتند.
اهم اظهارات عضو ائتلاف پیشرفت را به نقل از ایسنا بخوانید؛
* از گذشته فرصتهای زیادی داشتم ولی جلو نیامدم برای مثال سال 76 مکررا از سوی کارگزاران به من اصرار شد تا برای کاندیداتوری اقدام کنم ولی چون آقای ناطقنوری جلو آمده بود من اقدام نکردم.
*در آن زمان نظرسنجیها حدود 25 درصد آراء را به من اختصاص داده بود و احتمال پیروزیام میرفت ولی من مصلحت ندیدم دو نماینده از سوی اصولگرایان حضور داشته باشند و به همین دلیل 20 روز مانده بود به انتخابات کنار رفتم و حتی در برنامهای از کاندیداتوری ناطقنوری دفاع کردم و از سوی کارگزاران سازندگی به من گفته شد اگر از پخش این مصاحبه خودداری کنم همچنان وزیر امور خارجه آنها باقی میمانم ولی با اصرار من مصاحبه پخش شد.
* به دلیل هرج ومرجهای فعلی لازم میدانم که خودم به عنوان رییسجمهور جلو بیایم زیرا در حوزه داخلی و خارجی از همگسیختگی دیده میشود.
*در امور داخلی مشکلات زیادی وجود دارد که باید رفع شود این در حالی است که زمان به دعواهای سیاسی بین رقبا میگذرد ولی دغدغه مردم چیز دیگری است، همچنین در خصوص حوزه خارجی نیز خیلی بهتر از اینها میشود کار کرد.
*مهمترین امر برای ائتلاف ما جلوگیری از تفرقه بود، میدانیم که اگر ائتلاف صورت گیرد امکان دارد رای هم کم شود اما به خاطر اتحاد و جلوگیری از تفرقه این کار را انجام میدهیم.
*ما با هزینههای عجیب و غریب برای انتخابات مخالف هستیم و این کار را انجام نمیدهیم، همینطور امیدواریم در نهایت انتخاب به سمتی پیش رود که مصلحت است.
*شاهد بودم امام(ره) و مقام معظم رهبری نظر مثبتی نسبت به هاشمی داشتند و مقام معظم رهبری امروز هم نظرشان حفظ احترام به ایشان بوده و خودشان چندین بار هاشمی را به عنوان رییس تشخیص مصلحت نظام نصب کردند اما این کار را برای آنهایی که جزو فتنه بودند انجام ندادند، ولی در رابطه با هاشمی همیشه نظر مثبتی داشتند، الگوی ما نیز مقام معظم رهبری است و همانطور که ایشان مصلحت بدانند عمل میکنیم، در هر صورت هر فردی از بنیصدر و هاشمی گرفته تا خاتمی و احمدینژاد هم نکات مثبت دارند و هم منفی، اگر قرار باشد یکسره نقد کنیم که دیگر کسی نمیماند.
* همواره پیرو سخنان مقام معظم رهبری و مراجع هستم، اگر جامعه مدرسین و جامعه روحانیون بر روی یک نفر از کاندیداها اجماع کنند نظر ما هم همان است ولی شاهد هستیم که نه جامعه مدرسین و نه جامعه روحانیون و نه مقام معظم رهبری تا امروز موضعگیری در خصوص هیچ یک از کاندیداها نکرده و نخواهند کرد.
* تا موقعی که کسی تعیین تکلیف نکرده ما به عنوان کسی که احساس تکلیف کردهایم در میدان میمانیم اما اگر مرجعیت گفتند که فلانی تو برو کنار، می رویم کنار.
* خیلی از این نظرسنجیها معتبر نیست و باید یک جایی که علمی و بیطرف باشد و اهل نظرسازی نیز نباشد مشخص کند. قطعاً نظر خواص از جمله مراجع سیاسی و علما و دیدگاههای مستقیم و غیرمستقیم علمایی که مورد رجوع مردماند، در این تصمیمگیریها تأثیر خواهد داشت.
/27220
نظر شما