در پیشگاه خدا شهادت می دهم نبوی مشکوک است / آقای کامران اجازه ورود کشمیری به دفتر نخست وزیری را صادر می کرد

احمد سالک، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در گفت وگویی با روزنامه جوان انجام داده که برخی بخش های آن در پی می آید :‌

- در اعترافاتی که آقای عطریانفر، ابطحی یا حجاریان انجام دادند، جای سؤال زیاد است. آیا واقعاً آقایان آنطور که گفته‌اند تغییر کرده‌اند، این هنوز برای ما روشن نیست و آینده این را روشن می‌‌کند.

-مشخص نیست که اظهارات حجاریان توبه  واقعی است  یا یک تغییر تاکتیک  که این قابل تأمل است و البته در آینده مشخص می شود .

- امثال آقای بهزاد نبوی مشکوک هستند. من این حرف را در پیشگاه خدا هم شهادت می‌دهم. دلایل این مشکوک بودن حرف‌هایی است که این افراد می‌زنند،

- در انفجار دفتر نخست وزیری صدای مهیبی را شنیدم و در کمتر از چند دقیقه خودم را به دفتر نخست وزیری رساندم. زمانی که از پله‌های دفتر نخست وزیری بالا می‌رفتم و طبقه اول را رد کرده بودم در آن گرد و خاک و فضای وحشت‌آور آقای بهزاد نبوی را دیدم که از پله‌ها به پایین می‌رود. بنده سریعاً یقه ‌‌ایشان را گرفتم و به ایشان گفتم شما در داخل اتاق بودید، چه اتفاقی افتاده است. ایشان چند جمله گفتند مبنی بر اینکه، کشمیری سوخت. من سراغ شهید رجایی، باهنر و دستجردی را می‌گرفتم اما آقای نبوی اسم کشمیری را بر زبان می‌آورد. 

- باید پرونده بمب‌گذاری دفتر نخست وزیری مجدداً مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد چون این یک مطالبه مردمی است و این به تصمیم ریاست محترم قوه قضائیه برمی‌گردد. اگر آن پرونده به جریان بیفتد خیلی از کسانی که آن زمان در زندان بودند باید مجدداً مورد بازپرسی قرار بگیرند.

- شهید رجایی کمیته مشاوره داشت که با افراد خاصی مشاوره می‌کرد و بنده هم یکی از اعضای این کمیته بودم. ما حداقل هفته‌ای یک روز را در یکی از اتاق‌های ساختمان نخست وزیری با ایشان جلسه داشتیم، از اعضای دیگر این کمیته شهید صیاد شیرازی و آقای پرورش بودند.

- آقای کامران نماینده کنونی مجلس، مسؤول حراست دفتر نخست وزیری بود. ایشان اجازه ورود امثال کشمیری را به دفتر نخست وزیری صادر می‌کردند. آقای محمدی هم از این افراد بودند که بعداً خودکشی کردند .

- البته مصلحت نظام به همه موضوعات ارجحیت دارد چرا که دست امثال آقای موسوی‌خوئینی‌ها دادستان وقت هم در این پرونده دیده می‌شود .

- اصلاح‌طلبان نتوانستند در طول مدت حضورشان در صحنه به اصول، مبانی و ارزش‌هایی که حضرت امام (ره) تعقیب می‌فرمودند، خودشان را تطبیق بدهند. ما قرائن و شواهدی داریم که نشان‌دهنده این انحراف است،  

- حلقه بیرونی فتنه و آشوب بعد از  انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و 17 اپوزیسیون در خارج از کشور است و حلقه درونی اش عناصری از کارگزاران و دیگر جریانات اصلاح‌طلب بود که ماجرای فتنه پس از انتخابات را به وجود آوردند.

کد خبر 30126

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین