ایسنا نوشت:

در حالی که دولت اوباما و کنگره در خصوص تحریم‌های جدید علیه ایران دچار اختلاف هستند و مقامات فعلی و پیشین آمریکایی در نامه‌هایی به باراک اوباما به کارگیری دیپلماسی در ایران را خواستار شده‌اند، یک سناتور جمهوری‌خواه اعلام کرده است اگر شرایط درباره برنامه هسته‌یی ایران تغییری نکند برای صدور مجوز جنگ با ایران قطعنامه‌ای را در کنگره به گردش در خواهد آورد.

پایگاه اینترنتی "آتلانتیک وایر" گزارش داد که سناتور لیندسی گراهام روز سه‌شنبه گفته است اگر رابطه آمریکا و ایران تا پایان تابستان بهبود نیابد، از کنگره درخواست صدور مجوز برای جنگ با ایران را خواهد کرد.

این گزارش حاکی است: این ایده احمقانه‌ای است، زیرا مطمئنا هرگز انجام نخواهد شد و احتمالا خدعه‌ای برای پیروزی مجدد او در انتخابات است.

این سناتور جمهوری‌خواه اهل ایالت کارولینای جنوبی در کنفرانسی در حضور اعضای "مسیحیان متحد هوادار اسراییل" گفت: اگر چیزی در ایران تغییر نکند، در سپتامبر یا اکتبر، من قطعنامه‌ای را به گردش درخواهم آورد که اجازه توسل به نیروی نظامی برای پیگشیری از دستیابی ایران به بمب هسته‌یی را می دهد.

این در حالی است که تا کنون هیچ مدرکی که نشان دهد ایران به دنبال سلاح هسته‌یی بوده یا هست پیدا نشده است و به علاوه جمهوری اسلامی ایران همواره بر صلح‌آمیز بودن نیات هسته‌یی خود تاکید و اعلام کرده است که سلاح هسته‌یی در دکترین دفاعی ایران جایی ندارد.

/2929

 

کد خبر 305069

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    20 8
    سناتور های امریکایی حتی نمیتونن ایران رو روی نقشه پیدا کنند.
  • بی نام IR ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    15 7
    اینها هم میخوان جار و جنجال راه بندازن که ایران رو تحت فشار بذارن . اینجور که نمیشه آخه ! به جای تهدید بیان تو کنگره تصویب کنن که با ایران مذاکره کنن .