کتاب‌های «دیپلماسی» منوچهر متکی و‌ »سانسور» مهدی کلهر منتشر شد

دوتن از یاران احمدی‌نژاد قبل از عزلشان چه گفتند؟

کتاب‌های «دیپلماسی» منوچهر متکی و‌ »سانسور» مهدی کلهر منتشر شد


منوچهر متکی: بعضی ناگفته‌های وزرای امورخارجه تا سال‌ها بعد هم گفتنی نیست!

مهدی کلهر: نشان دادن عکس خانم رهنورد از سوی آقای احمدی‌نژاد اشتباه بود


همزمان با روزهای پایانی ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد، آخرین گفت‌وگوهای دو تن از یاران معزول وی با عناوین «دیپلماسی»؛ منوچهر متکی و‌ »سانسور»؛ مهدی کلهر منتشر و بمدت بیست روز از طریق کیوسک‌های مطبوعاتی بفروش می‌رسد.
مجوز انتشار این کتاب‌ها اخیراً از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.
بر این اساس، خرید اینترنتی این کتاب‌ها از طریق سایت www.prshop.ir  وهمچنین سفارش تلفنی فقط در شهر تهران با شماره های 88807453 و 88898326 در ساعات اداری امکان‌پذیر است.

علاقمندان به تهیه مطالب دو کتاب سانسور مهدی کلهر و دیپلماسی منوچهر متکی می‌توانند فایل‌های پی دی اف را از آدرس‌های ذیل تهیه و مطالعه کنند.


مطالب کتاب دیپلماسی: مشاهده متن

مطالب کتاب سانسور: مشاهده متن

 


منوچهر متکی: بعضی ناگفته‌های وزرای امورخارجه تا سال‌ها بعد هم گفتنی نیست!


این گزارش می‌افزاید: «دیپلماسی» عنوان کتاب مصاحبه آخرین گفت‌وگوی منوچهر متکی با ماهنامه مدیریت ارتباطات، قبل از برکناری‌اش توسط دکتر محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور از رأس وزارت امورخارجه است. وی تنها کمتر از دوساعت پس از این گفت‌وگو به سنگال رفت و بعد از 42 ساعت عزل شد، یعنی وقتی برگشت دیگر وزیر نبود! عزل متکی در تاریخ 22 آذر 89 و در هنگامی که در مأموریت بسر می‌برد تا مدت‌ها مورد توجه رسانه‌های داخلی و خارجی قرار گرفت.

در این گفت‌وگو که توسط امیر عباس تقی‌پور انجام شده است منوچهر متکی به پرسش‌های زیادی درباره برخوردهای قبلی خود با کاندولیزا رایس، وزیر سابق امور خارجه آمریکا، میزان و نحوه ارتباط متکی با رئیس‌جمهور، برعهده گرفتن بخشی از وظایف وزارت امور خارجه توسط رئیس‌جمهور، پشت پرده بیانیه تهران که با رایزنی‌های ترکیه و برزیل صادر شد، روابط با کشورهای آفریقایی و موضع ایران در مقابل گامبیا، تذکر جدی وزارت امور خارجه به قوه قضائیه، تأثیرپذیری خبرنگاران داخلی از رسانه‌های خارجی و... پاسخ داده است.
نکته قابل توجه در مورد این مصاحبه پاسخ تکمیلی متکی به یکی از پرسش‌های تقی‌پور است که قرار شده بود متکی در طول و یا پایان سفرش اعلام کند. نکته‌آی که در مقدمه این کتاب مورد توجه قرار گرفته است: «در پایان ضمن تشکر از شما، درخواست می‌کنم یک ناگفته از طول حضورتان در وزارت امور خارجه بفرمایید». او(متکی) برای پاسخ به این سؤال وقت خواست و گفت: «مطمئن باشید به این موضوع فکر می‌کنم و تا قبل از ارسال ماهنامه برای چاپ، ناگفته‌ای را برایتان ارسال می‌کنم». او به وعده‌اش عمل کرد اما دیگر وزیر نبود: «ناگفته‌های وزرای امور خارجه تا زمانی که سرِ کار هستند، گفتنی نیست و البته بعضی از ناگفتنی‌ها هم شاید تا سال‌ها بعد از آن گفتنی نباشد. اما اگر زمان و مجالی برای گفتن فراهم شود، آن‌وقت مطرح می‌شود.»
چاپ اول دیپلماسی در 1000 نسخه با قیمت 2 هزار و 500 تومان در قطع پالتویی منتشر شده است.


مهدی کلهر: نشان دادن عکس خانم رهنورد از سوی آقای احمدی‌نژاد اشتباه بود


اما «سانسور» که گفت‌وگوی چالشی امیرعباس تقی‌پور، امیر لعلی و آرش محبی با مهدی کلهر مشاور اطلاع‌ رسانی و رسانه‌ای سابق احمدی‌نژاد را شامل می‌شود، پیش از این در ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر و در آن مباحث برانگیزی مطرح شده بود که بازتاب فراوان و برداشت‌های متفاوتی را ایجاد کرد. کلهر همان شخصی است که در مناظرات انتخاباتی سال 84 روبروی نماینده آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یعنی حسین مرعشی نشست و با مواضعی که گرفت پیروز میدان مناظره شد و از آن پس تا به هنگام عزلش که البته دیگر به یک منتقد جدی برنامه‌های فرهنگی دولت، تبدیل شده بود حضور پررنگی در کنار محمود احمدی‌نژاد داشت.
مجوز انتشار این کتاب بدون هیچگونه سانسوری توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.
کلهر در «سانسور»، به پرسش‌های متعددی در حوزه‌های سانسور، ماهواره، تلویزیون دولتی و خصوصی، مطبوعات، خبرگزاری‌ها، اینترنت نظرسنجی، حضور احمدی‌نژاد در سازمان ملل و سخنرانی‌اش در مورد حادثه 11 سپتامبر و اسرائیل و ... پاسخ داده است. او در مورد مناظره‌های انتخاباتی سال 88 نیز به اظهار نظر پرداخته و در بخشی از آن گفته است: تنها مناظره احمدی‌نژاد و رضایی را مناظره می‌دانم ...نشان دادن عکس خانم رهنورد هم از سوی آقای احمدی‌نژاد اشتباه بود، زیرا رأی آقای احمدی‌نژاد را حداقل چهار میلیون کاهش داد.
چاپ اول «سانسور» در 34 صفحه، تیراژ 1000 نسخه و با قیمت 3 هزار تومان عرضه شده است. بدین ترتیب، انتشارات سیمای شرق پس از انتشار کتاب «صراحت‌نامه» اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که در آن وی برای اولین بار برای کناره‌گیری از قدرت اعلام آمادگی کرده بود، دو کتاب دیگر مصاحبه‌های ماهنامه مدیریت ارتباطات را منتشر کرد.

 

 

کد خبر 305472

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 42
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    43 2
    کتاب چگونه پس از عزل خود نون در بیاوریم رو هم میگن در دست تهیه است . . . :)
  • بی نام IR ۰۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    109 1
    بعد از 4 سال چه کار اشتباه دیگری انجام داد
  • فامیل دور MY ۰۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    244 6
    نشون دادن این عکس ۴ میلیون از رای احمدی نژاد کم کرد؟ یهو بگید احمدی نژاد ۸۵ میلیون رای داشته!
  • بی نام A1 ۰۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    122 0
    چونكه بخيالش راي رو كم كرده اشتباه بوده ولي با باقيش مشكلي نداره!
  • بی نام A1 ۰۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    149 3
    سنگ اول گر نهد معمار کج تا ثریا می روددیوار کج
  • بی نام IR ۰۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    29 0
    یک مقدار زود اظهار نظر کردید جناب مشاور خوش تیپ!!
  • بی نام IR ۰۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    10 0
    تصورم اين بود كه كسي از حلقه ياران دكتر احمدي نژاد اندكي به اخلاق سياسي علاقمند شده است وليكن منظور ايشان از اشتباه را هم فهميذيم
  • بی نام IR ۰۳:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    28 0
    متاسفانه زبانهای یک عده کثیری از سیاستمداران تنها پس از پایان مسوولیت یا عزلشان ناطق به گفتن حقایق می شود!!! این نشان می دهد که اولویت این افراد در درجه اول حفظ مقام و منصبشون هست!!
  • ali IR ۰۳:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    23 0
    آقای کلهر یه خورده زود اظهار نظر نفرموده اید، لابد تا حالا دلواپس شغلتان بوده اید.
  • بی نام IR ۰۴:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    44 3
    روش هایی که اصولگرا ها و بخصوص دکتر رو در سال 88 به پیروزی رسوند از کثیف ترین روش های ممکن بود و این لکه ننگ بر روی اصولگرا ها خواهد موند
  • بهمن A1 ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    32 0
    حتی تصور انجام چنین کاری از کسی که ادعای ریاست جمهوری را داشت ؛ بسیار وحشتناک بود ولی آقای احمدی نژاد به راحتی آن را انجام داد . ای کاش در این روزهای آخر ایشان جرات اعتراف به اشتباهش و عذرخواهی را داشته باشد .
  • مهدی IR ۰۴:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    1 17
    طبق نظر سنجی های صدا وسیما رای احمدی نژاد بعد از مناظرات افزایش داشت.
  • mms IR ۰۴:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    26 0
    این انتخابات رییس جمهوری و رییس جمهور شدن روحانی خیلی چیزها را روشن میکنه . میزان رای 4 سال پیش را هم میشه حدس زد .
  • بی نام IR ۰۴:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    11 0
    تازه یادت افتاده؟
  • بی نام A1 ۰۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    22 0
    کدوم کار ایشان درست بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۰۴:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    14 0
    آقای کلهر خیلی از کارهای ایشون توی این 8 سال اشتباه بود!
  • بی نام IR ۰۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    19 0
    اعت خواب آقای کلهر، تو غار چه خبر بود؟
  • بی نام A1 ۰۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    18 0
    خوبه ! موضوعی را که اکثر مردم 4 سال قبل فهمیده بودند اشتباه هست تازه فهمید!!! ماشا ا... به این همه هوش و ذکاوت !!!
  • بی نام IR ۰۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    22 0
    اقاي كلهر شما هم دروضعيتي كه به وجود امد سهيم هستيد.
    • باربارا IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
      16 0
      فقط سهیمه؟!!!! این بابا شریک جرمشه!!! رفیق جون جونیِ احمدی نژاده!
  • بی نام IR ۰۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    40 1
    جالبه نمیگه نشون دادن عکس خانم رهنورد اشتباه بود چون به حریم شخصی مردم تعرض شد و در مورد کسی بحث شد که در آنجا حضور نداشت و دور از اخلاق بود, می گه رای کم شدو ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!
  • بيژ بيژ A1 ۰۴:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    22 0
    آررره، فقط نشون دادن عكس اشتباهش بود!!! باورت كردم خوش تيپ!
  • shs IR ۰۴:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    18 0
    بعد از 4سال واقعا خسته نباشید از اینکه اینقدر به روز هستید و به موقع اعلام نظر کردید ؟؟!!!!خیلی خیلی مچکریم
  • 444 IR ۰۴:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    9 0
    .... کی از خواب بیدار شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • بی نام A1 ۰۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    23 0
    آقاي كلهر خيلي دير گرفتي كه نشان دادن عكس خانم رهنورد اشتباه بوده ضمناً از توهم رأي بالاي آقاي احمدي نژاد بيا بيرون.
  • محسن IR ۰۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    15 0
    حالا که گذاشتت کنار میگی نشان دادن عکس اشتباه بود خودت 8 سال مشاور و رفیق و شفیق ایشان بودی چرا اون موقع نگفتی اشتباه بود؟
  • نینا IR ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    26 0
    بیچاره دکتر رهنورد !!!
  • علی اصغر A1 ۰۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    48 0
    نه خواهش میکنم چه اشتباهی!! دکتر احمدی نژاد واشتباه!! فرمایشها میفرمایین . اشتباه از طرف خانم رهنورد بود که اولا چرا عکس گرفته و ثانیا چرا دانشگاه رفته ومدرک دکترا گرفته!!
  • فریبرز A1 ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    1 40
    این نظر شماست ، ولی بدانید نظر اکثریت مردم همانی است که احمدی نژاد انجام داد . پارتی بازی به هر شکل بد است .( چگونه است توهین هایی که در مراسم سخنرانی رقیب انجام می گرفت سخنی به میان نمی آید .)
  • بی نام A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    18 0
    در اواخر عمر دولت همه شده اند منتقد.کی بود کی بود؟ من نبودم!
  • بی نام EU ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    4 0
    من به مطلب فامیل دور اشتباه رای منفی دادم , لطفا یکی از منفیها کم و به مثبتها اضافه کنید
  • ابوذر A1 ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    19 0
    خواب بودی خیره انشا اله!!. چطور 4 سال پیش توی تلویزیون داشتی حنجره تو برای احمدی نژاد پاره میکردی ؟!! حالا اخ شد؟!!
  • رحمانی IR ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    39 0
    متاسفانه نشان دادن عکس خانم زهرا رهنورد را از آن جهت که موجب کاهش رای شده اشتباه خوانده است نه ازآن جهت که حرمت شکنی شده وموازین اخلاقی زیر پا گذاشته شده است یعنی اگر این عمل باعث افزایش رای بود اشباه نبوده است وچنین تفکری مایه تاسف وهمان حاکمیت بد اخلاقی در این دولت است که قریب به اتفاق نامزدهای ریاست جمهوری در مناظرات تاکید میکردند
  • جویا A1 ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    22 0
    یادش به خیر چهار سال پیش یکی میگفت ادب مرد به ز دولت اوست.....
  • بی نام IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    12 0
    چه عجب بعد از چهار سال فهمیدین اون حرکتش خیلی زشت و زننده بود
  • گل محمدی A1 ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۳
    3 21
    آقای کلهر کسانی که اصولآ مقام پرست و پست و مقام طلب هستند با یک تلنگوری که بر آن وارد می شود زمیان و زمان را به باد ناسزا می کشند . اگر از پست مقام افتادی و هیچی نگفتی مردی !!!! پدرم همیشه می گوید که قدرت طلب ها و کسانی که در عرصه جامعه به سیاست بازی می پردازند را در زمان عزلشان می شود شناخت که چقدر به شخصی یا نظام وفادار هستند . شما مثل اینکه با اینکارتان می خواهید در دولت آتی بورسیه ای و یا سهمیه ای دریافت کنید که اینطور خود را به آب و اتیش زده اید . احمدی نژاد با تمام آن چیز هایی که شما می گوئید مردی بود که حرفش را عمل می کارد و تا پایای جان برای این آب و خاک خدمت کردو از خانه محقر خود از نارمک به ریاست جمهوری رفت و پس از پایان دوره اش با کلی خدمت به مردم به خانه دمحقرش باز گشت.
    • سورنا IR ۰۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
      15 1
      کدوم عمل؟گرونیو کم کردن؟تورم کم شد؟وام ازدواجو به موقع دادن؟شغل واسه جوونا درست شد؟قرار بود دانشجوها همه بومی بشن شد؟؟؟؟قرار بود 5 میلیون نفر از تهران خارج بشن شد؟؟پرستیژ ریاست جمهوریو تو ایران زیاد کردن یا باطرز حرف زدنشون الفاظی مثل ممه رو لولو برد و زیاد کردن!!!من خودم طرفدارش بودم ولی با این کارها 100 درصد مخالف ایشون هستم
  • امیر A1 ۰۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
    12 0
    ما تو 4 سال گذشته فهمیدیم که بعضی چیزها هیچ نهایتی ندارند. از حمله وقاحت.
  • مهدی IR ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    0 0
    بس کنید بخدا خسته شدیم درآمد زیر 2.5میلیون تومان زیر فقر اعلام شد این موضوع مهمه
  • بهروز جلیلوند A1 ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    0 0
    باز همین که اقرار به اشتبه بودن کار آقای احمدی نژاد می کنند پسندیده است.
  • بی نام A1 ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    1 0
    از آدمایی که تا وقتی راس کار هستن، مدام پاچه خواری رییس رو میکنن، بعد که عزل میشن، شروع به بدگویی میکنن، آی بدم میاد، آی بدم میاد، آی بدم میاد!!!! حالا میخواد متکی باشه یا کلهر...یکی یکیشون...یکی یکیشون...!!!
  • بی نام IR ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    0 0
    بادرود.اگرقراراست بخاطر رضایت مردم وخداوند کار کنیم .باید دست از سر کی چی گفت برداریم وباعزمی راسخ از فرصت های بدست آمده در کنار هم به آینده بیندیشیم.

آخرین اخبار