محققان امکان تولید نسل تازه‌ای از مواد غذایی را فراهم کرده‌اند که می‌توانند در حین جویده‌شدن، رایحه‌ای ضد‌ احساس گرسنگی آزاد کنند.

محبوبه عمیدی: به گزارش ساینس‌دیلی، امکان جدیدی برای مبارزه با افزایش وزن توسط دانشمندان هلندی فراهم شده است. در این روش نسل جدیدی از غذاها تولید خواهند شد که حین جویده‌شدن، رایحه‌ای ضد اشتها آزاد خواهند کرد. این رایحه مانع از احساس گرسنگی خواهد شد و فرد را از مصرف کالری اضافی باز خواهد داشت. این مواد غذایی می‌توانند با اپیدمی چاقی در جهان مبارزه کنند.

پیش از این روش‌های دیگری مانند تولید مواد غذایی که بتوانند در معده احساس سیری ایجاد کنند، پیش‌بینی شده بود و تمرکز محققان بر روی توسعه آنها بود، این روش جدید می‌تواند دامنه تلاش‌ها را توسعه دهد. در این روش مولکول‌های فراری به کار خواهند رفت که می‌توانند مناطق خاصی از مغز را تحریک و احساس سیری را به فرد القا کنند.

تحلیل‌ها نشان می‌دهند رایحه‌ای که در حین جویدن و صرف غذا آزاد می‌شود، می‌تواند به فرد احساس سیری بدهد و او را از ادامه صرف غذا باز دارد. در این تحقیق روش‌هایی مانند تولید غذاهایی که رایحه بیشتری حین جویدن تولید می‌کنند یا استفاده از مواد فراری که بتوانند تأثیر بیشتری بر نواحی سیری مغز داشته باشند، طرح‌شده است.

کد خبر 31499

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین