محمد علی نجفی در شهر مشهد گفت:حکیم ابوالقاسم فردوسی ازجهات مختلف نماد و معیار زبان فارسی و میهن دوستی ، عشق و علاقه به میراث فرهنگی ،خداپرستی و شیعه گرایی است؛ اینکه می توان هم مسلمان خوبی بود و به اسلام و تشیع اعتقاد راسخ داشت و هم به ایران و ایرانی بودن بالید.

به گزارش خبر آنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی محمد علی نجفی در جریان نشست با اندیشمندان و پژوهشگران استان خراسان رضوی در شهر مشهد گفت:حکیم ابوالقاسم فردوسی ازجهات مختلف نماد و معیار زبان فارسی و میهن دوستی ، عشق و علاقه به میراث فرهنگی ،خداپرستی و شیعه گرایی است؛ اینکه می توان هم مسلمان خوبی بود و به اسلام و تشیع اعتقاد راسخ داشت و هم به ایران و ایرانی بودن بالید.وی با مثبت ازریابی کردن اقدامات انجام شده طی یک سال گذشته برای ساماندهی مجموعه فرهنگی تاریخی توس یادآور شد:در سال 1387 و بعد از سفر مقام معظم رهبری به شهر تاریخی توس و تاکید ایشان بر توسعه این منطقه، شورایی به منظور ساماندهی این مجموعه تشکیل شد که متاسفانه وضعیت فعلی منطقه گویای عملکرد ضعیف این شورا است.

وی با تاکید برفقدان تبلیغات و تسهیلات مناسب سفر به منظور توسعه گردشگری در مجموعه فرهنگی تاریخی توس گفت:می توان از یک نقطه مناسب در اطراف حرم امام رضا خط اتوبوسرانی مستقیم رفت و برگشت به توس برای زوار و گردشگران برقرار کرد و آمار بازدید از این گنجینه عظیم را افزایش داد.

 معاون رییس جمهور با تاکید بر ساماندهی و طراحی سیستم مدیریت یکپارچه گفت :حوزه گردشگری حوزه ای مهم و همیشه مورد تاکید و توجه مقام معظم رهبری و دولت بوده و با توجه به اینکه در شرایط فعلی مسئله اقتصاد و اشتغال از مسائل مشکل زا به شمار می رود گردشگری بیشتر مورد توجه است.
او با بیان اینکه نتوانستیم در بخش گردشگری مذهبی و سلامت، سیستم مدیریت یکپارچه طراحی کنیم و به رشدی متناسب با ظرفیتها و پتانسیل های خود در این بخش دست پیدا کنیم گفت:این اقدام از سازمان مرکزی در تهران آغاز شده و امیدواریم به نتایج مطلوب خود در این بخش برسیم.

وی در ادامه از تشکیل کمیته کوچکی متشکل از سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری و سه وزارتخانه اطلاعات،امور خارجه و کشور برای حل مشکل ویزای گردشگران خارجی خبر داد و افزود:بر اساس نظر این کمیته کشورها به سه بخش تقسیم می شوند؛کشورهایی که گردشگران آنها بدون نیاز به ویزا به کشور سفر می کنند،کشورهایی که در قالب تور به کشور سفر کرده و نیاز به ویزا ندارند و کشورهایی که نیازمند دریافت تسهیلات در این بخش هستد.
نجفی تصریح کرد : به این ترتیب مشکل ویزا بر ای گردشگران خارجی بهبود خواهد یافت.
وی در ادامه به مشکل ارائه تسهیلات و وام های بانکی به سرمایه گذاران اشاره و خاطر نشان کرد: در این خصوص جلساتی با رییس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک ها برگزار کردیم که در صورت فقدان امکان ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران تا پایان سال ، از سال آینده سهمیه ای برای سرمایه گذاران بخش گردشگری در نظر گرفته شود.

4545

کد خبر 324602

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بیتا A1 ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    42 8
    بعید میدونم گردشگران خارجی خاطرات گذشته رو مثل پرتاب سنگ به ماشین گردشگرا در اصفهان توسط عوامل خودسر!!!! و یا آدم ربایی اونا در کرمان و یا هزاران ماجرای پر از توهین رو فراموش کنن و جرات کنن پا تو ایران بذارن...... انصافا مسیر خیلی طولانی در پیش داریم تا بتونیم این اعتماد تخریب شده رو احیا کنیم.
    • بی نام IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
      11 2
      پرتاب سنگ به ماشین گردشگرا در اصفهان توسط عوامل خودسر؟!!!!!!!!!!!‌ واقعا؟! عجب احمقايي هستن اينها!
  • بی نام A1 ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    10 1
    عجب حرفهای میزنی ها.!!!!فقط کار خودته
  • ایرانی A1 ۰۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    2 2
    یادتون نره ما هموطن های اهل سنت و زرتشتی و مسیحی و کلیمی و .. هم داریم و اشتراک همه ما ایران است و ایرانی بودن
    • بی نام IR ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
      1 2
      تو همه کشورهای دنیا از همه دین و همه قومیتی پیدا میشه اما تو ایران یه عده یادشون میره اول ایرانی هستن بعد قومیت و دینشون فرق میکنه و... باید به همه احترام گذاشت و با همه دوست بود و برای آباد کردن کل ایـران که به قول شما اشتراک همه ماهاست تلاش کرد