کیم جونگ ایل رهبر کرهشمالی این روزها سخت درگیر خواندن نامههایی است که از باراک اوباما رئیسجمهوری ایالات متحده و دیگر منتقدانش به او میرسد . پس از نامه اوباما به کیم جونگ ایل، جنجال بسیاری بر سر این ماجرا به راه افتاد .بسیاری اوباما را به واسطه این نامه نگاری مورد انتقاد قرار دادند . این روزها اما نامه نوشتن به کیم جونگ ایل تبدیل به حربهای متداول برای منتقدان وضعیت حقوق بشر در این کشور کمونیستی شده است .
در تازهترین تحول در کرهشمالی ، ماموران مرزی یک ملبغ مذهبی امریکایی را هنگام ورود به این کشور بازداشت کردند . گفته میشود که این مبلغ آمریکایی با هدف جلب کردن توجه مجامع بینالمللی به نقض حقوق بشر توسط پیونگ یانگ وارد این کشور شده است.
رابرت پارک 28 ساله، در حالی وارد خاک کره شمالی شده بود که چند نامه همراه خود داشت. متن این نامه ها اما ناگفته پیداست. در این نامهها از کیم جونگ ایل خواسته شده تا زندانهای سیاسی این کشور را تعطیل و از قدرت کنارهگیری کند.
در حالی که رسانههای دولتی کره شمالی خبر ورود رابرت پارک به این کشور را منتشر نکردند، وزارت خارجه آمریکا و سفارت آمریکا در چین اعلام کردند که از این حادثه اطلاع دارند.
چند ماه پیش پیونگ یانگ دو خبرنگار آمریکایی را که در این کشور دستگیر شده بودند همزمان با سفر بیل کلینتون به پیونگ یانگ آزاد کرد . در یکی از این نامهها نوشته شده است: زندانهای سیاسی را تعطیل و زندانیان سیاسی را آزاد کنید. مرزهای کشور را هم برای انتقال کمکهای بشردوستانه باز نگاه دارید .
بر اساس خبرهای رسیده از سئول، حدود 154 هزار زندانی سیاسی در 6 اردوگاه در کرهشمالی زندانی هستند .
این فعال حقوق بشر امر و نهی را به همین جا ختم نکرده و از کیم جونگ ایل خواسته است که از مقام خود استعفا دهد
نظر شما