ولفگانگ ایشینگر برای نخستین بار ریاست کنفرانس امنیتی مونیخ را بر عهده می گیرد . وظیفه ای دشوار که از امسال بر شانه های وی سنگینی می کند .
ایشینگر از امسال جانشین هورست تچلیک شده که تاکنون سبقه خوبی را در دوره ریاست کنفرانس سالیانه امنیتی مونیخ به جای گذاشته است . کنفرانس امنیتی مونیخ که به داووس سیاست امنیتی نیز معروف است از روز جمعه تا یکشنبه میزبان تعداد زیادی از مقامات و کارشناسان سیاسی از سراسر جهان است .
رئیس جدید کنفرانس امنیتی مونیخ سعی دارد با بکارگیری از تمام تلاش و تجربیات اجرایی خود خللی بر روند برگزاری این کنفرانس امنیتی مهم ایجاد نشود.
در کنفرانس امنیتی مونیخ قرار است سیاستمدارانی از اروپا ؛ روسیه و ایران حضو پیدا کنند . این شرکت کنندگان تنها شنوندگانی برای سخنرانی های برنامه ریزی شده نیستند ، بلکه آنها نیز سخنان ، نقطه نظرات و عقاید خود را در فرصت های زمانبندی شده ای که در اختیارشان قرار می گیرد ، مطرح خواهند کرد.
نکته دیگری نیز که کمی بر اهمیت این کنفرانس می افزاید حضور نماینده ای از دولت جدید آمریکا است . جو بیدن و هئیت همراه وی از واشنگتن این بار با هدف انتقال اندیشه های باراک اوباما در این نشست حضور پیدا می کنند .
نظر شما