چند صفحه از یک قرآن بسیار زیبای دوره عثمانی

چند وقتی است که تصویر یا تصاویری از نسخ خطی را در این وبلاگ می گذارم. برخی نیاز به توضیح دارد و برخی هم هنری است و بی نیاز از شرح. این هم یک نمونه دیگر از یک قرآن بسیار زیبای هنری از عثمانی و باز هم از سایت گالیکا. از این هنر بسیار زیبای قرآنی لذت ببرید و درود بر کسانی بفرستید که این نسخ زیبا را روی اینترنت می گذارند تا همه استفاده کنند.

رسول جعفریان

 

رسول جعفریان

 

رسول جعفریان

 

رسول جعفریان

 

رسول جعفریان

 

رسول جعفریان

کد خبر 339355

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۲۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    30 0
    دستشون درد نکنه خدا رحمت کنه اونی زحمت نوشتنشو کشیده
  • بی نام A1 ۲۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    5 0
    چند وقت پیش رییس کتابخانه های کشور می گفت حداقل دو برابر نسخه های خطی ایرانی، نسخه های خطی به زبان فارسی در کتابخانه های هند است که در حال نابودی است و به آن رسیدگی نمی شود. ای کاش آنها هم آن نسخه ها را اسکن کنند و روی اینترنت بگذارند تا حفظ شوند. هر چه باشد آنها به زبان فارسی هستند و به فرهنگ ما مربوط می باشند.
  • عباس IR ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    4 2
    خیلی شلوغ پلوغش کردند.
  • بی نام A1 ۲۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    4 3
    ببحشید استاد شما که آثار تذهیب و خوشنویسی و کتابت قرآن هنرمندان ایرانی رو دیده اید چطور به این کاردستی های معمولی بدخط میگویید زیبا؟؟