ایرنا نوشت: 1949

مدیرعامل شرکت پست جمهوری اسلامی ایران گفت: هم اکنون شرکت پست از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و با زیان انباشته سه هزار و 300 میلیارد ریال روبروست.

حسین مهری روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیرکل پست خراسان رضوی در مشهد گفت: در این شرایط سرانه مرسولات پستی در کشور بشدت کاهش یافته و این شرکت بدهی های زیادی به پیمانکاران، شرکت های طرف قرارداد و همکاران خود دارد.

او با بیان اینکه این وضعیت نمی تواند ادامه یابد، گفت: شرکت پست باید متحول شده و شرایط موجود ساماندهی شود که در این راستا تاکنون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حمایت های جدی را داشته اند.

او با اشاره به فاصله زیاد سرانه مرسولات پستی ایران با دنیا گفت: هم اکنون متوسط سرانه مرسولات پستی در کشور هفت مرسوله در سال می باشد در حالی که این رقم در دنیا 50 مرسوله است. سرانه مرسوله پستی در کشورهای اروپایی بین 400 تا 600 مرسوله درسال و در آمریکا یک هزار مرسوله برای هر شهروند می باشد.

مهری در ادامه گفت: در سال های گذشته رقم سرانه پستی کشور به دلیل واقعی نبودن آمار و عدم شفاف سازی 11 مرسوله عنوان می شد، درحالی که وضعیت موجود بدتر از آمارهای اعلام شده است.

او عدم تمکین به قانون را از دلایل کاهش تعداد مرسولات پستی در کشور عنوان کرد و گفت: هم اکنون شاخص مرسولات پستی در کشور 32 است در حالی که تنها هفت مرسوله از این رقم توسط پست انجام می شود و شرکت های خدماتی مانند آب و برق موازی کاری می کنند.


23231

 

کد خبر 341084

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    2 0
    1- به خاطر هزینه ها و نحوه ارائه خدمات اینجا در مقایسه با آمریکا و سطح درآمد آن کشور 2- نبود حمایت از گسترش فروشگاهای اینترنتی معتبر و سرارسری مثل آمازون و .... 3- فراموش شدن فرهنگ ارسال نامه و کارت پستال و تبریک و هدایا از طریق پست
  • بی نام IR ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    2 0
    با این هزینه های سر سام آور پست مگر میشه طرف پست رفت .تازه وزارت پست وتلگراف وتلفن مگر نیست پس ضرر وزیان چرا
  • بی نام IR ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    0 1
    چرا اين زيان را خود دولت پرداخت نمي کند و اين شرکت را به بورس نمي آورد؟
  • بی نام A1 ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    1 0
    اگر پست خدمات خود را بهبود بخشد و متنوع کند و ارزان تر کند، فروشگاههای اینترنتی هم سرو سامان می گیرند...
  • ندا و آرمین 23 DE ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    0 1
    آنجا برای یک پست پیشتاز اینقدر هزینه از مردم نمیگیرند .. اینجا نصفِ حقوق یک روز را باید برای یک پست 10 گرمی بدهیم به این اداره ..
  • بی نام IR ۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    1 0
    براي اينکه از قديم همه چيز را در آمريکا از روي کاتالوگ و پستي مي خريدند .حالا اينترنتي مي خرند و پست درب منزل يا دفتر کار تحويل مي دهد . ولي اينجا براي هر کاري بايد سوار ماشين بشي و بري ، بخري ، بياي.
  • بی نام RO ۱۷:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    0 1
    بخاطر اينكه آمريكاييها خريدهايشان را اينترنتي ميكنند و پست برايشان مياورد.كلي در ترافيك و صرفه جويي وقت و آلودگي هوا تاثير ميگذارد. ولي در ايران مسئولين اينترنت را سرگرمي ميدانند.حتي ميشد توزيع سبد كالا را پستي انجام داد!
  • بی نام IR ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    1 0
    2 تا کتاب ریاضی مهندسی پیشرفته برام از شهرستان پست پیشتاز کرده بودن، وقتی به دستم رسید چنان پیچ گوشتی رُ فرو کرده بودن توی مرسوله که چندین صفحه ی کتاب پاره پوره شده بود. حالا فرض کنید توی این مرسوله، مثلا یک تبلت اپل باشه........... !
  • بی نام A1 ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    1 0
    خوبه یک هزارم نیس!!!
  • بی نام IR ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    1 0
    خوب به جای غر زدن برو از اونها یاد بگیر
  • نیما IR ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    2 0
    مدیر عامل محترم وقتی اغلب نامه ها و مرسولات 20 برابر دیرتر از اورپا به دست مردم میرسد یا اطمینانی نیست که اصلا برسد نتیجه می شود اینکه پست فقط قبوض ویا نا مه های اداری را برساند که کسی در قبالش احساس مسولیت نمی کند من نامه از خارج داشتم ازاروپا تا ایران 2 روزه رسیده وبعد در تهران حدود 20 روز معطل شده تا به اهواز رسیده بعد دیگه مهلت سمینار تمام شده وهیچ الان اغلب مردم نامه هاشون دستی یا به هواپیمایی می دهند اگر مهم است. اگر مهم نیست که تلفن میزنند ایمیل میدند چون پست ملی ما بد تعریف شده وکسی هم در صدد اصلاح ان نیست (درخت خشکیده را قطع می کنند!!!)
  • بی نام A1 ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    0 0
    در آمریکا مردم خیلی خریدهاشون رو اینترنتی انجام میدن . دلیلش هم صداقت در رفتار و کسب و کاره .
  • بی نام A1 ۲۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    0 0
    برای اینکه قیمت ها فوق العاده بالا و خدمات فوق العاده بی کیفیت است!
  • بی نام A1 ۲۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
    0 0
    در آمریکا پست وسیله ای ارزان، سریع و ایمن برای ارسال نامه، مدارک، چک و حتی اشیای قیمتی است. یکی از دلایل اینکه پست 1) ارزان ، 2) سریع و 3) ایمن است این است که زیرساختهای ریلی و پرواز هوایی در آنجا بسیار قدرتمند است. آیا در ایران هم همینطور است؟ آیا بحث امنیت مرسوله در ایران آنقدر مراعات می شود که شما به راحتی چک در پاکت بگذارید و به داخل صندوق پست بیاندازید و یا در صندوق خانه چک در پاکت نامه دریافت کنید؟ آیا قوانینی داریم که در صورت تعدی به مرسوله پستی، فرد خطاکار را به شدت مجازات کند تا به رعایت ایمنی مرسوله کمک شود؟ اگر اینها مهیا شود که البته همه امیدوارند چنین شود، مطمئن باشید همه مردم و بنگاههای اقتصادی در ایران بدون شک از پست استفاده خواهند کرد.
  • بی نام EU ۰۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
    0 0
    با این قیمت هاتون میخواین مشتری هم داشته باشید ! بسته مون رو شب میدیم اتوبوس ، اون سر کشور هم که باشه 20 ساعت بعد رسیده دست طرف ، با قیمت مناسب، صحیح و سالم بخوایم بدیم اداره پست اولا که معلوم نیست سالم برسه بعد هم قیمتش دقیقا سه چهار برابر در میاد از همه مهم تر هم اینه حداقل سه روز طول میکشه به مقصد برسه ! برای خودم بارها اتفاق افتاده بسته پیشتاز سه روز توی راه بوده تا رسیده در صورتی که توی رسیدش نوشته 24 ساعت! بسته سفارشی که دیگه هیچی 10 روزه رسیده ! مقایسه میکنید با آمریکا حداقل روش های اونا رو هم پیاده کنید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین