عزت الله ضرغامی هنگامی که در سال گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع)با انتقاد شدید دانشجویان از نحوه پرداختن یکنواخت و غیر چالشی رسانه ملی به مسائل سیاسی بر خلاف موضوعات ورزشی در مواجه شد، وعده ساخت برنامه 90 اما این بار با موضوع سیاسی و فرهنگی را به دانشجویان داد.

به گزارش «رجا»، هرچند این وعده به دلیل ورود صدا وسیما به ماه‌های انتخابات در حاشیه رفت، اما به نظر می رسید رویکرد صحیح رسانه ملی در ایام انتخابات که سبب ایجاد شور سیاسی سالمی در جامعه شد در ماه های بعد نیز ادامه پیدا کند، اما با کمال تعجب و در حالی که در تحولات پس از انتخابات به این رویکرد و شیوه در رسانه ملی بشدت نیاز بود، رسانه ملی باز هم ترجیح داد به سیاست های غلط قبلی در برنامه های سیاسی بازگردد. این درحالی بود که رهبر معظم انقلاب در اولین خطبه های نماز جمعه پس از انتخابات، رویکردهای جدید در مورد برنامه های سیاسی را به رسانه ملی تکلیف کرده بودند.

با این حال پس از تاخیر چند ماهه در صدور حکم مجدد ریاست عزت الله ضرغامی، که بسیاری آن را ناشی از وجود انتقادات به شیوه مدریت رسانه ملی می دانند، و در حالی که در این حکم رهبر انقلاب فرصت یکساله‌ای را به رئیس رسانه ملی برای مشاهده عینی تغییرات داده‌اند، به روی آنتن رفتن برخی برنامه‌ها در هفته‌های اخیر، نشانه‌هایی از آغاز تغییر رویکرد در اداره رسانه ملی را آشکار کرده است.

سری جدید برنامه زنده «رو به فردا» که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود را می توان یکی از این برنامه ها و حرکت سیما به سمت ساخت 90 سیاسی دانست. در حالی که غالب برنامه‌های سیاسی تلویزیون با یک فضای کلیشه ای و کسل کننده، نهایتا موفقیتی در تعمیق تحلیل مخاطبان و اقناع افکار عمومی کسب نمی کنند، «رو به فردا» در همین چند برنامه خود توانسته است، شفاف تر و پیراسته تر مخاطبان سیاسی تلویزیون را جذب کند.

به نظر می‎رسد «روبه فردا» شبیه ترین برنامه به وعده ایاست که ضرغامی برای ساخت 90 سیاسی به دانشجویان و نخبگان داده بود. هر چند این برنامه نیز با الگوی چند صدایی که رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه خود در تیر ماه خواستار آن شدند، بسیار فاصله دارد، ولی حضور میهمانان ویژه و صریح و از طرفی طرح سوالات دقیق و منطبق با ذهن افکار عمومی قشر نخبه، این برنامه را به سرعت در کانون توجهات قرار داده است. هر چند به دلیل صراحت گفته‌ها در این برنامه، بی تردید فشارهای سیاسی احزاب و گروه ها و اشخاص سیاسی چنین برنامه ای را به معرکه منازعه مدیران و فشارهای سیاسی بیرون از صدا و سیما برای قطع یا اصلاح این برنامه بدل خواهد کرد.

با این حال انتظار می رود که رسانه ملی با پذیرش هزینه‌های در پیش گرفتن این رویکرد که قطعا باب میل بسیاری از سیاسیون و متنفذین نخواهد بود، جبران کم کاری خود در ماجرای پس انتخابات که همانا سبب ظلمی مضاعف به 24 میلیون رای دهنده پیروز انتخابات شد را به نحوی قانع کننده بنماید.

کد خبر 34439

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهران IR ۱۳:۳۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۴
    0 0
    این برنامه که یکسر در محکوم کردن رقیبان اصلاح طلب بود و فرقی با نوشته های روزنامه کیهان و سایت رجا نیوز نداشت مهمانانش نیز که فقط از یک جناح بودند
  • بدون نام IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۴
    0 0
    حیف بیت المال
  • نت IR ۱۶:۰۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۴
    0 0
    منم با مهران موافقم در ضمن بهتر مجریشم عوض بشه چون این آقا از نویسندگان سایت رجانیوز که خودتون میدونید.
  • Ali IR ۲۲:۳۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۴
    0 0
    همین ۹۰ فردوسی‌ پور مخصوصاً امشبش به همهٔ برنامه‌های نقد سیاسی صدا و سیما می‌ارزد ۷۵% به گیزنی که در شرایط معمولی‌ ۲% هم رای نمیآورد
  • جواد IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۵
    0 0
    مجری برنامه نگاه یک برای اجرای این برنامه خیلی عالیست.
  • علی IR ۰۶:۵۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۵
    0 0
    اجرای مجری برنامه نگاه یک برای برنامه های چالشی خیلی بهتر است