امروز اولین فروردین است و بدون شک شما روز شلوغی در پیش دارید. بنابراین قطع به یقین باید برای سیر کردن شکمتان سراغ غذاهای به مراتب سریع‌تر و ساده‌تری بروید. پس طبق وعده دیروز، امروز خوراک فیله را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

البته نکات جالب توجهی درباره خود فیله وجود دارد. این نکته هم در این موضوع خلاصه می‌شود که شما در عین حال که باید در پایتخت یک کیلو فیله را حدود 16 هزار تومان بخرید، می‌توانید همین مقدار فیله را در مسافتی دورتر شاید در حد فاصل بین تهران تا کرج 10 هزار تومان خریداری کنید. البته این داستان آشنا معمولا همیشه مصداق‌های عینی زیادی داشته آن هم به طوریکه حسابی به چشم خودتان هم آمده باشد. به هر حال تنوع هم چیز بدی نیست. چه برسد به تنوع قیمت!!!

 

مواد لازم:

فیله مرغ : نیم تا یک کیلو ( به نسبت تعداد نفرات )

سیب زمینی متوسط: 3 یا 4 عدد

هویج متوسط: سه عدد متوسط

پیاز: یک عدد کوچک

نمک و فلفل و ادویه دلخواه: به میزان لازم

رب: یک قاشق غذا خوری

 

روش تهیه:

1- ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به شکل مربع‌های کوچک خرد کنید و داخل ماهی تابه آن را سرخ کنید و بعد آنها را کنار بگذارید.

2- هویج‌ها را هم در اندازه‌ای مشابه اندازه سیب زمینی‌ها خرد کنید و داخل ماهی تابه تفت دهید. هویج‌ها نباید مانند سیب زمینی‌ها حسابی سرخ شوند؛ بلکه همان تفت دادن کافی است. بعد از تفت دادن هویج‌ها آنها را هم برداشته و کنار بگذارید.

3- حالا نوبت پیاز داغ کردن است. اگر از اینکه پیاز داغ زیر دندانتان برود بدتان نمی‌آید که مشکلی نیست اما اگر این موضوع اذیتتان می‌کند می‌توانید پیاز‌ها را رنده کنید و سرخ کنید.

4- وقتی پیاز داغ‌ها کم کم داشت طلایی رنگ می‌شد فیله‌هایی را که از قبل مربع شکل و کمی بزرگتر از اندازه‌ سیب زمینی‌ها خرد کردید به آنها اضافه کنید و فیله را همراه پیاز داغ تفت دهید.

5- در مرحله بعدی یک قاشق غذا خوری رب را به فیله‌های در حال سرخ شدن اضافه کنید و به اندازه یکی دو دقیقه رب را همراه فیله‌ها تفت دهید.

6- به اندازه یک لیوان آب داخل ماهی تابه بریزید و بعد هویج و سیب زمینی‌هایی را که هم که از قبل سرخ کرده و کنار گذاشته‌اید به فیله‌ها اضافه کنید.

7- ترکیب رادر حالت جوشیدن روی حرارت نسبتا ملایم بگذارید. تقریبا نیم ساعت بعد خوراک فیله شما آماده خوردن است. این خوراک را بدون برنج و با نان سرو کنید و مطمئین باشید که از مزه آن لذت خواهید برد.

8- فراموش نکنید وقتی می‌خواهید زیر گاز را خاموش کنید تا خوراک فیله را سرو کنید حتما باید به اندازه دو سه قاشق از سس خوراک داخل آن باقی مانده باشد.

9- روز اول عید سبک بخورید چون در مهمانی‌ها حسابی شیرینی و آجیل به خوردتان می‌دهند و بهتر است که مراقب پرخوری باشید. نوش جان....

 

نکته:

فیله مرغ معمولا از خود مرغ گران‌تر است بنابراین اگر دست بر قضا دخل و خرجتان با هم نمی‌خواند ، درست مثل خیلی‌های دیگر می‌توانید برای این خوراک سراغ خود مرغ بروید و به جای خرد کردن مربعی شکل سیب زمینی و هویج و فیله همه چیز را خلالی و ریش ریش خرد کنید و با همان دستور پخت پیش بروید. این یک حقه نیست! قرار نیست سر کسی را کلاه بگذارید. این یک حربه است بر اساس اقتضای مالی! خب موضوع بسیار ساده است. جورج اورول در کتاب همه جا پای پول در میان است می‌نویسد: وقتی درآمد انسان هفته‌ای دو لیره باشد ، زندگی اجتماعی برای او بسیار پیچیده می‌شود.

حالا شما این درآمد دو لیر در هفته را برگردانید به ریال و تومان خودمان که شاید آنقدرها که باید و شاید برای مخارج زندگی کافی نباشد. همین جاست که پیچیدگی زندگی اجتماعی نمود پیدا می‌کند. پس ما برای شما توصیه‌های دیگری هم درباره همین غذا داریم.

خب! حالا ما به شما پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه این پیچ را کمی باز کنید به جای فیله مرغ بروید سراغ خود مرغ و یا اینکه مقدار فیله را کمتر کنید و مقدار سیب زمینی و هویج را بیشتر. مطمئن باشید طعم و مزه چندان تغییری نخواهد کرد. اما دست کم شما صرفه جویی مالی کرده‌اید.

 

فردا چی بخوریم؟

کوکوی کدو یا بادمجان. دستور پختشان یکی است و تنها تفاوتشان بادمجان به جای کدو یا کدو به بادمجان است. اگر درگیر دغدغه‌های مالی هستید خیالتان تخت چون در این غذا خبری از گوشت و مرغ نیست. بنابراین کمی ارزان‌تر از بقیه غذاهاست اگر دغدغه مالی هم ندارید که خب امتحانش کنید. ارزشش را دارد.

۴۷۴۷

کد خبر 345610

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین