دوم فروردین ۹۳ به سراغ یک غذا غیرمعمول، اما به صرفه می رویم.

گذشت آنروزها که به قول جلال آل احمد در داستان کوتاه سمنو پزون:

«موقع دم کردن پاتیل رسیده بود. پاتیل را دم کردند و سر و روی دختر را خشک کردند و بعد دور تا دور مطبخ را جارو زدند و خاکسترها و زغال‌های نیم‌سوز را زیر اجاق کردند...»

یعنی اگر اینروزها بنا به پخت و پز باشد ، طبق روال فعلی زندگی که وقت در آن همیشه تنگ است و دست خیلی‌ها هم تنگ‌تر از وقتشان ، دیگر کار به اینجاها نمی‌رسد که بخواهی برای یک پخت و پز این همه خودت را به زحمت بیندازی. البته شاید هم دیگر دل و دماغ این کارها نباشد. طبق وعده‌مان برای روز دوم فروردین کوکوی بادمجان یا کدو را داریم. هم نسبتا سریع است و هم کم هزینه. پس اگر دست بر قضا هم وقتتان تنگ است و هم دستتان این یکی را حتما دریابید.

 

مواد لازم:

کدوی سبز یا بادمجان: 4 تا 5 عدد

تخم مرغ: 4 تا 5 عدد

پیاز: 3 عدد

روغن: یک پیمانه

نمک و ادویه: به مقدار لازم

 

روش تهیه:

1- اول کاری باید پیازها را رنده کنید. بنا بر ذائقه خودتان اگر از زیر دنده رفتن پیاز بدتان می‌آید آنها را ریز رنده کنید. بعد با سه چهار قاشق روغن سرخشان کنید. همان پیاز داغ خودمان.

2- اگر کدو را انتخاب کرده‌اید ، ابتدا پوستش را بکنید بعد با طرف درشت رنده‌اش کنید و داخل پیاز داغ بریزید و کمی هم بزنید تا همراه پیازها سرخ شود اما اگر با دمجان را انتخاب کرده‌اید ابتدا پوستش را بکنید بعد آن را جداگانه در روغت سرخ کنید و سپس بادمجان‌ها را له کرده و به پیاز داغ اضافه کنید و کمی هم با پیاز تفت دهید.

3- نمک و فلفل را در این قسمت به مایع کوکو اضافه کنید.

4- حالا مایع کوکو را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.

5- تخم‌مرغ‌ها را در ظرف جداگانه‌ای بشکنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

6- حالا مایع کدوی سرد شده را روی تخم‌مرغ‌ها بریزید و با هم حسابی ترکیبشان کنید.

7- مابقی روغن را داخل ماهی‌تابه بریزید و بعد هم مایع کوکو را درست همانطور که کوکو سبزی را داخل ماهی‌تابه میریزید به درون ظرف سرازیر کنید. احتمالا نیم ساعت یا نهایتا 40 دقیقه بعد کوکوی شما آماده سرو شدن است. سریع و بی دردسر!

 

فردا چی بخوریم؟

املت ویژه خوراک پیشنهادی فردای ماست. باز هم ساده است و باز هم ارزان. اما حداقل برای فردا صرف ارزان بودن قضیه مد نظر نیست. خود املت است که موضوع حول آن چرخ می‌خورد. چند وقت است یک املت ویژه را بر بدن نزده‌اید. اصلا شما میلیاردر اما مگر میلیاردرها می‌توانند املت نخورند! املت فقیر و غنی نمی‌شناسد پس فردا را از دست ندهید.

۴۷۴۷

کد خبر 345818

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۲
    10 1
    بادمجون کلیویی 4 هزار تومن !!!!!!!!
  • بی نام IR ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۲
    2 1
    منظور از پیمانه دقیقا چيه؟
    • بی نام IR ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۳
      1 0
      یک فنجون شما در نظر بگیر. کتاب آشپزی تا حالا نخوندی؟
  • همدان A1 ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۲
    2 1
    آخه به بادمجان حساسيت دارم اين همه غذاهاي خوب هست چرا بادمجان؟؟؟؟؟
  • الف IR ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۳
    2 1
    سلام - از پیشنهادتون متشکرم. جالبه کامنتهای پایین این متنها همیشه شکایته !! یا از گرونی مواد اولیه یا از حساسیت و ... در حالیکه همه اینها فقط ایده است .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین