به گزارش ایرنا، قائم مقام وزارت اوقاف و امور اسلامی کویت در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که دوشنبه شب در مسجد الکبیر شهر کویت برگزار شد ، حفظ و احیای هنرهای اسلامی را از جمله اهداف این نمایشگاه دانست.
"عادل الفلاح" خاطرنشان کرد که برگزاری این گونه نمایشگاه ها می تواند در شکوفایی خلاقیت و نوآوری هنرمندان در زمینه های خط ، نقاشی و سایر هنرهای اسلامی و نیز انتقال آن به آیندگان سودمند باشد.
وی از خط ، نقاشی ، تذهیب و کاشی کاری به عنوان هنرهای شاخص و قابل توجه و اهمیت در جهان اسلام نام برد و بر ضرورت حفظ آنها تاکید کرد.
در چهارمین نمایشگاه هنرهای اسلامی کویت ، 70 هنرمند از 20 کشور شرکت کرده اند و به مدت 10 روز آثار خود در زمینه های مختلف هنری مانند خط ، نقاشی ، خوشنویسی ، تذهیب ، کاشی کاری ، سفالگری و غیره را به عموم عرضه خواهند کرد.
در این نمایشگاه هنرمندانی بویژه از ایران ، ترکیه ، مغرب ، مالزی ، چین ، امارات ، اردن و برخی دیگر کشورها حضور دارند که در این بین حضور هنرمندان ایران و ترکیه نمود بیشتری دارد.
از جمهوری اسلامی ایران آقایان اسرافیل شیرچی ، عباس اخوین و جلیل رسولی در خوشنویسی ، سلیمان سعید آبادی و محمد رضا هنرور در تذهیب ، علی رضا آقامیری در میناتور و تذهیب ، مسعود موسوی زاده و محمد رضا حسن کریم در طراحی کاشی و کاشی کاری و رائین اکبر خان زاده نیز در رشته ریز نویسی شرکت کرده اند.
ریز نویسی آیات قرآن و نگارش روی دانه های برنج و تار مو توسط این هنرمند ایرانی ، توجه بسیاری از بازدید کنندگان و دست اندرکاران نمایشگاه را به خود جلب کرده است.
چهارمین نمایشگاه بین المللی هنرهای اسلامی در کویت با حضور 20 کشور از جمله ایران گشایش یافت.
کد خبر 34588
نظر شما