امروز چی بخوریم؟ / نهم فروردین، یک پرس خوراک قارچ

جورج اورول در کتاب‌ آس و پاس‌های لندن و پاریس که در واقع شرح حالی است از حقیقتی که بر خودش گذشته، می‌نویسد:

«شما وارد نانوایی می‌شوید و تنها قیمت نیم کیلو نان که یک فرانک است توی جیبتان پول دارید. مشتری که قبل از شما آمده هم نیم کیلو نان می‌خواست. اما دختر فروشنده بعد از آن که نان را کشید می‌گوید که وزنش کمی بیشتر است و قیمتش هم به اندازه چند سانتیم (پول خرد) بیشتر است و شما با شنیدن این حرف از شدت ترس به ارزه می‌افتید و با خود می‌اندیشید که اگر بهای نان شما هم حتی به اندازه یک سانتیم هم بیشتر شود، چه می‌کنید و برایش چه بهانه‌ای می‌آورید.»

اول از همه به شما پیشنهاد می‌کنیم اگر اهل مطالعه هستید این کتاب را از دست ندهید. جورج اورول در این کتاب فقر را به خوبی هر چه تمام‌تر تعریف کرده است.

دوم اینکه هدف از این مقدمه ادبی این بود که اگر سفره‌تان باز است و داخلش هم لقمه نانی برای خوردن باز هم باید خدا را شکر کنید. همان نان داخل سفره نیمه پر لیوان است. گاهی نیمه پر را هم نگاه کنید.

حالا با همه این تفاسیر قرار است برای نهم فروردین خوراک قارچ را به شما پیشنهاد کنیم. قبل از غرولند کردن مواد لازم را از نظر بگذرانید چون این خوراک جزو غذاهای ارزان است.

 

مواد لازم:

قارچ : نیم کیلو

تخم مرغ : 4 عدد

فلفل دلمه‌ای : 2 عدد

گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد

پیاز متوسط : 2 عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم


روش تهیه:

1- قارچ را تمیز کنید ، خرد کنید ، بشویید و سپس در آّکش بریزید تا آبش کاملا کشیده شود.

2- پیاز را هم خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدهید.

3- فلفل دلمه‌ای را هم خرد کنید و داخا پیاز در حال سرخ شدن بریزید.

4- گوجه فرنگی را هم خرد کنید و با پیاز و فلفل تفت دهید.

5- کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید و بعد از کم کردن حرارت کمی آب به اندازه نصف لیوان اضافه کنید و وقتی مواد شروع به جوشیدن کردن در ظرف را ببندید.

6- قارچ را هم در حین جوشیدن بقیه مواد البته آخر از همه به ترکیب اضافه کنید و اجازه بدهید آب این مایع کاملا کشیده شود.

7- بعد از اینکه آب مواد کاملا کشیده شد ، تخم مرغ‌ها را روی آنها بشکنید و بگذارید با همان حرارت ملایم و البته در بسته ظرف تخم‌ مر‌غ‌ها سفت شود و به قول معروف بسته شود و خودش را بگیرد. بعد از این فعل و انفعالات خوراک قارچ شما آماده سرو شدن است.

 

نکته:

می‌توانید به جای اضافه کردن نصف لیوان آب اجازه بدهید مواد شما با همان آب گوجه فرنگی جوش بخورند و پخته شوند اما در صورتیکه گوجه فرنگی شما خیلی آبدار نبود می‌توانید نصف لیوان آب را اضافه کنید.

 

فردا چی بخوریم ؟

برای روز دهم فروردین باز هم سراغ ماده غذایی محبوب ایرانی‌ها یعنی بادمجان می‌رویم. گراتن بادمجان پیشنهاد فردای ماست. در این غذا باز هم از گوشت خبری نیست.

۴۷۴۷

کد خبر 346637

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    15 3
    براي سال 93 دستور پخت اشكنه را هم بگذاريد
  • بی نام A1 ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    11 2
    دستور پخت نیمرو هم بگذارین :))
  • حسین CN ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    2 2
    این که همون املت خودمه. من همیشه اینجوری درست می کردم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین