فارس نوشت:

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر ۶۵ درصد مردم ما یا چاق هستند یا اضافه وزن دارند و همچنین ۳۰ درصد از مردم کبد چرب دارند که همه این موارد قابل پیشگیری و تغییر هستند.
رضا ملک‌زاده در نشست با روسا و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی در محل دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: طبق تحقیقات صورت گرفته تا سال 88 مهم‌ترین بیماری‌های کشنده در کشور، بیماری‌های قلبی، سکته‌های مغزی، فشار خون، دیابت، حوادث جاده‌ای و سرطان‌ها است.

ملک‌زاده با اشاره به تنوع بیماری در کشور گفت: بیش از 80 درصد بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین حوادث جاده‌ای و 50 درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند.

او همچنین به اپیدمی اضافه وزن و چاقی در کشور اشاره کرد و گفت: 65 درصد مردم ما یا چاق هستند یا اضافه وزن دارند و همچنین 30 درصد از مردم کبد چرب دارند که همه این موارد قابل پیشگیری و تغییر هستند.

ملک‌زاده در ادامه از راه‌ا‌ندازی و احیای مرکز ملی علوم پزشکی برای حمایت از تحقیقات و محققان با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد تومان، اجرای برنامه ثبت ملی بیماری‌ها برای حداقل 20 بیماری خبر داد.

45231

 

کد خبر 355093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    4 0
    مسائل اقتصادی تاثیر زیادی روی مشکلات ذکر شده دارد. شما در نظر بگیرید با توجه به قمیت، اقلامی مثل ماهی، گوشت، میگو و بسیاری در میوه‌ها از سبد خانواده‌ها کم‌رنگ‌تر شده. و در مقابل اقلامی که منجر به مشکلاتی مثل چاقی می‌شود جای آنها را پر کرده است.
  • بی نام A1 ۰۵:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۵
    1 0
    ایرانیها از کمبود مواد سالم رنج میبرنمهمترینش نانو غلاته...بعدم لبنیاته بعدم خوراکایی که به صورت شربت درمیارن مثه ابلیمو اب پرتقال و...که معلموم نیستن چی هستن....بعدش چاییه که نفهمیدیم مضره یا مفیده.....باقی مواد مثه روغن که استفاده زیادی داره اون دیگه مقصر مردمن که زیادی میخورن....رژیم غذایی نامشخص....بدترین وعده ی غذایی نهار و شام که سفر میندازن هروعده نزدیک به 1 کیلو تا 500 گرم خورده میشه..شامم همینطور حداقل وعدههههای غذایی رو کنترل کنیم هروعده 250 گرم بیشتر نخوریم