مهر نوشت:

رئیس سازمان امور دانشجویان پرونده 3 هزار دانشجوی بورسیه ای که بدون آزمون پذیرش شدند را تشریح کرد و گفت: دانشگاه علامه طباطبایی و خوارزمی به ویژه علامه دانشگاه هایی بودند که ظرفیت بالایی از دانشجویان تبدیل خارج به داخل را پذیرفته بودند.
دکتر مجتبی صدیقی، صبح امروز در نشستی خبری که در محل این سازمان برگزار شد، به تشریح وضعیت بورسیه های دوره گذشته و نحوه بورس شدن 3 هزار و 2 نفری پرداخت که بدون آزمون و براساس آیین نامه های موجود بورسیه شده بودند.

او ادامه داد: اعزام دانشجو به خارج از کشور بر اساس قانون سال 64 مجلس و آیین نامه اجرایی سال 68 مصوب وزارت علوم انجام می گرفت که براساس این آیین نامه، داوطلبان از طریق برگزاری آزمون به خارج اعزام می شدند.
او گفت: در سال 85 دستورالعملی تنظیم شد که بر اساس آن رتبه های ممتاز، المپیادی‌ها، مربیان واجد شرایط علمی می توانستند از طریق فراخوان متقاضی، برای اعزام بورس شوند که این دستورالعمل به تایید وزیر وقت نیز رسیده بود.

صدیقی گفت: دو سال دیگر یک بند دیگر نیز به این آیین نامه اضافه شد که بر اساس آن افرادی که دارای خدمات برجسته فرهنگی و اجتماعی بودند نیز می توانستند متقاضی بورس خارج شوند. به تدریج در سال‌های اخیر این بند بیشترین متقاضیان را به خود اختصاص داد.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: داوطلبانی که در فراخوان شرکت می کردند علاوه بر این شرایط به یک معرف نیز نیاز داشتند که معاون فرهنگی وزیر علوم، یک تشکل دانشجویی، مدیرکل بورس اعزام و رئیس دانشگاه به عنوان معرف پیش بینی شده بودند یعنی اگر داوطلبی مستعد هم از نظر علمی و هم از نظر اخلاقی متقاضی بود ولی از این چهار مرجع یکی وی را تایید نمی کرد نمی توانست برای بورس تقاضا کند.
او با بیان اینکه از سال 85 تا 92 ، 729 نفر از مسیر این فراخوان ها به خارج از کشور اعزام شدند گفت: تعدادی از این افراد شرایط اعلام شده در فراخوان را نداشتند که یکی شرط معدل بود که براساس آن، معدل کارشناسی آنها 14 و معدل کارشناسی ارشد آنها باید 16 و بالای آن باشد. از این مجموعه اعزامی ها 73 نفر معدل کارشناسی آنها پایین 14 و 70 نفر معدل کارشناسی ارشد آنها پایین 16 بود.

صدیقی با بیان اینکه برای هر دانشجوی بورسیه 600 تا یک میلیارد تومان هزینه صرف می شود و باید بهترین ها اعزام شوند، گفت: از سال 89 با توجه به مشکلات ارزی که به وجود آمد بحث تبدیل بورسیه خارج به داخل مطرح شد.
او یادآورشد: از طریق تبدیل بورس خارج به داخل یک هزار و 884 نفر به دانشگاه های داخل معرفی شده و پذیرش دریافت کردند.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: از این مجموعه هم 228 نفر معدل کارشناسی آنها زیر 14 بود که اگر بخواهیم به تفکیک عنوان کنیم باید بگوییم، معدل 7 نفر از این افراد زیر 12، 70 نفر بین 12 و 13، 151 نفر بین 13 و 14 قرار داشت.
او گفت: معدل کارشناسی ارشد 305 نفر نیز از این مجموع زیر 16 بود که اگر به تفکیک عنوان کنیم باید بگوییم معدل 4 نفر زیر 14، 54 نفر بین 14 و 15، 247 نفر بین 15 تا 16 قرار داشت.

صدیقی ادامه داد: 235 نفر نیز زمان معرفی فاقد شرایط سنی بودند و 183 نفر سند محضری ارایه نکرده بودند و دانشگاه علامه طباطبایی و خوارزمی به ویژه علامه دانشگاه هایی بودند که ظرفیت بالایی از دانشجویان تبدیل خارج به داخل را پذیرفته بودند.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه علامه با توجه به عجله زیادی که برای پذیرش داشته در خیلی از موارد نامه نهایی وزارتخانه را نیز دریافت نکرده بود. حتی در یک نامه که در آن قید شده که پذیرش صورت می گیرد یا نه توسط دانشگاه علامه پذیرش انجام شده است.
او گفت: نیمی از این یک هزار و 884 نفر نظر هیات مرکزی جذب و گزینش وزارت علوم را نداشتند و تاکنون فقط 550 نفر از این افراد جایابی شده و حکم بورس آنها صادر شده است.

او ادامه داد: برای هر دانشجوی گروه علوم انسانی 30 میلیون تومان و برای هر دانشجوی غیرعلوم انسانی 40 میلیون تومان به عنوان شهریه برای این دانشجویان پرداخت می شود.
صدیقی در ادامه به آیین نامه ادامه تحصیل مربیان اشاره کرد و گفت: این آیین نامه شرایط کیفی نداشت. در 5 سال اخیر 933 نفر از مربیان برای بورس معرفی شدند که برخی از اینها مربیان پیمانی بودند که نیاز به تصویب هیات امنای دانشگاه‌ها داشتند و بدون تایید هیات امنا معرفی شده بودند.
او همچنین به آیین نامه ایثارگران دانشگاهها و وزارت علوم اشاره کرد و گفت: این آیین نامه نیز شرط معدل دارد، کارشناسی 13، کارشناسی ارشد 15 که 185 نفر از این آیین نامه استفاده کردند که تعداد معدودی ضوابط را نداشتند که در مجموع 933 مربی، یک هزار و 884 تبدیل خارج به داخل و 185 نفر از ایثارگران مجموع 3هزارو 2 نفری را تشکیل می دهد که بدون آزمون و با شرایط آیین نامه آن دوره بورسیه شده اند .

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: هر پرونده تبدیل به داخل که مهلت قانونی داشته و توانسته از دانشگاه پذیرش بگیرد به دانشگاه‌ها معرفی شده است.
او گفت: ما وارد پرونده گذشته نمی شویم. برخی از روزنامه ها نوشته بودند که نبش قبر کرده ایم ولی ما بنا نداریم این کار را انجام بدهیم. در گزارشی هم که به کمیسیون آموزش دراین خصوص ارایه شد نمایندگان اعلام کردند که با موارد خلاف مقررات برخورد شود.
صدیقی گفت: اکنون نمایندگان نهادهای نظارتی، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات در سازمان مستقر شده و پرونده ها را بررسی می کنند.خیلی از پرونده ها بررسی شده مواردی نیز اعلام شده است.
او گفت: کلیه کسانی که در سالهای اخیر مشغول به تحصیل بودند و مطابق آیین نامه عمل کردند مشکل خاصی نداشتند و با کمک و همکاری ما سریع تر جایابای می شوند.

صدیقی در ادامه گفت: از یک هزار و 884 نفر تبدیل بورس خارج به داخل 550 نفر جایابی شده اند و مابقی نیز اگر نظر هیات مرکزی جذب را به دست بیاورند احکام بورس آنها صادر می شود.
او به بورس خارج از کشور در سال 93 نیز اشاره کرد و گفت: در بورس خارج از کشور سال 93 نیز 110 ظرفیت اعلام شد که دو برابر ظرفیت سنجش به دانشگاه ها اعلام شده است و در خرداد مصاحبه علمی و سوابق علمی آنها انجام شده و نیمی از آنها معرفی می شوند.

او گفت: محدودیتی برای اعزام دانشجویان به کشورهای خارج نداریم. به قریب اتفاق کشورها دانشجویان اعزام می شوند.

صدیقی گفت: در مورد بورس داخل نیز فراخوان جذب اردیبهشت ماه اعلام شده و ضوابط بورسیه اعلام شد. حداقل معدل کارشناسی 15 و کارشناسی ارشد 17 اعلام شد.

او ادامه داد: قبلا اعلام شده بود 10 درصد نفر اول فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاهها می توانند برای تقاضا اقدام کنند که 10 درصد به 20 درصد افزایش یافت.

صدیقی ظرفیت بورس داخل را 200 نفر عنوان کرد و گفت: بورس برای دانشگاه های بزرگ نبوده بلکه برای دانشگاه های کوچک است دانشگاه های بزرگ می توانند از فار غ التحصیلان دکتری استفاده کنند.

 

23231

 

کد خبر 356841

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 45
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام EU ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    74 1
    خب؟ بگید حالا میخاید باهاشون چیکار کنید؟ فقط تشریح وضعیت بدرد نمیخوره. باید از دم همه رو لغو کنید.
  • بی نام A1 ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    414 6
    نسبت شون رو با مسئولین قبلی افشا کنید
    • بی نام A1 ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      264 3
      افشاگری نسبتشون مهم نیست. مهم مانع شدن از این روند و تحصیلشونه.
    • بی نام IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      179 0
      بورسيه شان را قطع كنيد،همين حالا
    • احمد IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      126 4
      با معدل لیسانس کمتر از دوارده یعنی بالکل طرف مشروط بوده و حتی نباید مدرک لیسانس بهش میدادن. 2 روز دیگه میشه دکتر و میاد برای ما تصمیم میگیره خدایا شکرت که بدون منت هیچ احدالناسی از هلند بورسیه گرفتم و دارم میرم و پشت سرم رو هم نگاه نخواهم کرد.
    • بی نام A1 ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      31 0
      دولت قبل با این کارهاش اعتبار دانشگاههای کشور رو زیر سوال برد پذیرش کیلیویی مقطع دکترا و مقاطع دیگه . باید همه اینها اخراج بشوند و یا دوباره آزمون بدهند
    • امین A1 ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      22 0
      والا به خدا من هم دانشجوی دکترای خارج کشورم . با ماهی 500400 یورو یه زندگی مختصر دانشجویی رو اداره می کنم. ضمنا دانشگاههای اروپا حتی وقتی شما بورسشون نیستی از محل پروژه هایی که داری باهاشون انجام می دی یه مبلغی بهت می دن. من موندم این یک میلیارد تومان رو اینها چیکار می کنن؟باید لااقل یه قانونی باشه که مثلا در ازای هر مقاله اینقدر بهت می دیم. در ضمن پول هنگفتی که تحت عنوان ارز دانشجویی از کشور خارج می شه هم خیلی بی حساب کتابه. اکثر مسولین بچه هاشونو فرستادن با همین کمک هزینه ها درس بخونن. در حالیکه اگه این پول صرف تحقیقات دانشگاهی داخل ایران بشه یقینا بازدهش بیشتر خواهد بود.
    • بی نام US ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      28 2
      دیگه کش ندهید قضیه را..
  • ش ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    212 2
    بهترين هم كه باشي بدون رابطه نميشه بورس گرفت.
  • بی نام IR ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    302 4
    به عنوان یک دانشجوی دکتری ترم 8 که بدون هیچ رانت و واسطه و توصیه ای و با آزمون ورودی و چندین مقاله علمی پژوهشی وارد دکتری شدم واقعا به خودم لرزیدم. یعنی عمر و انرژی و استعداد انسانهای عادی و بی کس و کاری مثل من از نظر مسئولین این مملکت اینقدر بی ارزش بود که اینجوری و بی حساب و کتاب وابستگان خودشون رو وارد آموزش عالی کردن؟ این حق من و امثال من هست که انتظار داشته باشیم که با اینجور دانشجوهای رانتی برخورد بشه و از ادامه تحصیلشون جلوگیری بشه و مسئولین این فاجعه ملی هم محاکمه بشن.
    • his IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      53 8
      هیچ اتفاقی نمی افته چیش درسته که اینش درست باشه شمام زیاد جوش نزن
    • آیلار A1 ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      17 1
      خواهش می کنم نظر منو درج کنید. متاسفانه مردم ما از خیلی چیزها خبر ندارن. شما می دونید که چه مقدار ارز دانشجویی به دانشجویان کارشناسی که الان در هر ده کوره ای از ایران می شه مدرکشو گرفت و بالاتر که مثلا با هزینه شخصی دارن درس می خونن اختصاص داده می شه؟ می دونید که این دانشجویان اکثرا فرزندان خانواده ای متمول و خود مسولین هستند؟ می دونید که کارمندای وزارت خارجه تقریبا همگی بچه هاشونو در دانشگاههای خارج کشور ثبت نام می کنن از ارز دانشجویی استفاده می کنن و هر وقت هم دلشون خواست می تونن برگردن دانشگاه تهران ادامه بدن. می دونید در ازای این هزینه میلیاردی که برای هر دانشجوی بورسیه می شه چند تا مقاله تولید می شه؟چرا ما به جای بورس کردن واین هزینه هنگفت به دانشجوهای واقعا مستعد در دوره دکتری یک
  • حمید IR ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    38 3
    وقتی سهمیه بوده و هست این که چیزی نیست
  • علی A1 ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    23 4
    آخه آقای عزیزی که یک شبه معدل مورد نیاز رو 15 و 17 اغلام میکنی. ماهایی که اصلا فکر تغییر یک شبه قانون چند ساله رو نمیکردیم و وقتمون رو صرف تحقیق و پژوهش کردیم باید چیکار کنیم. این قوانین لااقل باید برای 34 سال آینده اعلام بشه تا دانشجویان تکلیف خودشون رو بدونند و برنامه ریزی کنند. از مسئولین مجلس،دیوان عدالت و ریاست جمهور درخواست پیگیری این موضوع رو داریم تا حقی ناحق نشود.
    • بی نام A1 ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۶
      3 1
      من هم موافقم، میگفتین معدل مهمه براتون دیگه هیچ کار علمی و پژوهشی انجام نمیدادیم
  • م RO ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    57 0
    والا ما رو با رتبه 10 تو مصاحبه دکترای دانشگاه علامه رد کردن اون وقت ...
  • عباس A1 ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    20 0
    من هم به عنوان یک دانشجوی دکتری ترم 8 که بدون هیچ رانت و واسطه و توصیه ای و با آزمون ورودی و چندین مقاله علمی پژوهشی وارد دکتری شدم واقعا به خودم لرزیدم. یعنی عمر و انرژی و استعداد انسانهای عادی و بی کس و کاری مثل من از نظر مسئولین این مملکت اینقدر بی ارزش بود که اینجوری و بی حساب و کتاب وابستگان خودشون رو وارد آموزش عالی کردن؟ این حق من و امثال من هست که انتظار داشته باشیم که با اینجور دانشجوهای رانتی برخورد بشه و از ادامه تحصیلشون جلوگیری بشه و مسئولین این فاجعه ملی هم محاکمه بشن.
  • بی نام A1 ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    89 3
    به راستی که لقب پاک ترین دولت شایسته دولت احمدی نژاد است
  • بی نام A1 ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    12 0
    من که راضی نیسماین از من
  • بی نام IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    80 6
    معدل ۱۷ مسخره اس. تو رو خدا رسیدگی کنید. یعنی من که از دانشگاه شریف با ۱۶/۲۰ فارغ التحصیل کارشناسی ارشد شدم نمی تونم بورسیه بشم اون وقت کسی که از دانشگاه آزاد رودهن ۱۹ گرفته می تونه کاندیدای بورس دکتری بشه؟ آخه این کجاش انصافه؟ خبرآنلاین ‍‍پیگیر باش
  • بی نام A1 ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    39 1
    دولت قبل چقدر فامیل داشتند هر جا خراب کاری شده رد پا دارن .خدا ازتون نگذره ..تمام مردم را چاپیدین
  • ميم مثل مردم A1 ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    8 22
    كلا اين چيزا از قديم بوده و هست و ادامه داره تو همون دوره اصلاحات فرزند ريس سازمان دانش اموزي فكر كنم شا حسيني رو بورس امريكا دادن اونم از ديپلم فكر كردين الان اين دانشجو هاي بيسواد از كجا ميان كه معدلشون نرسيده به اين اعداد پايين و كف ١٤ و ١٦ همون استادي كه با نسب و قومي استاد شده الانم دانشجو بايد معدلش نرسه به ١٤ اولش هم دولت اومده بود مي ناليد از بعضي افراد لائيك و منافق استاد شده فقط مي گم پناه بر خداوند بخشنده و مهربان
  • بی نام IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    14 2
    اینکه چیزی نیست، الان هم 40 درصد حقوقای هیئت علمی رو اضافه کردن.
  • بی نام IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    22 1
    فک و فامیل جمع کردن و فرستادن اروپا و آمریکا حال کننراستی منم معدلم دوازدهه.کسی نیست من رو بورسیه کنه؟استعدادهام داره تو این کشور نابود میشه
  • بی نام A1 ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    17 0
    بعدش می گن چرا ارزش علم و دانش تو کشور اومده پایینچرا همه مدرک گرا شدن ؟بنا به روایتی مردم بیشتر از پدر و مادر از رفتار حاکمان شان ارث می برند
  • بی نام A1 ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    46 0
    پس بیخود نیست بعضی ها دلواپس شدن نگو پته شون رو انداختن رو آب یا که نگرانن پتشون بره رو آب
  • علی A1 ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    81 3
    برادرزاده ام راست می گفت . من نصحیتش می کردم درس رو ادامه بده و بنده خدا می گفت عمو همه از قبل انتخاب شده اند . با اینکه از اول ابتدائی شاگرد ممتاز بود ولی کس و کاری نداشت.
    • امین IR ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
      15 59
      عمو یعنی من هم از قبل انتخاب شده بودم؟ چون کسی رو ندارم الان دارم دکتری می خونم 26 سالمه، سال دوم دکترا، دانشگاه سطح اول کشور، ویزام نیومد که نرفتم، گیر ندبد که اگه راست میگی چرا نرفتی درسته که فساد از همه چیر بالا میره ولی این حرف برادرزاده شما هم نوعی شونه خالی کردن از تلاش بوده
  • علی IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    13 2
    با این خبرها در حق آنهایی که واقعا مستحق بورس بوده اند و بدون هرگونه رابطه بورسیه شده اند ظلم می شود. من دانشجوی دکتری هستم و با خواندن این خبر یکی از دانشجویان همکلاس خودم را که اتفاقا بورس شده در ذهن آوردم. واقعا به لحاظ تحصیلی یکی از بهترین دانشجویان کلاس است تکلیف این دست دانشجویان چیست؟
  • بی نام IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    10 1
    متاسفانه دم زدن از ارزش به حجاب ظاهری زن محدود شده . آقایان نگران ارزش ها این بی عدالتی از نظر شما جهت حفظ کدام ارزش بوده که هیچ وقت دل نگران آن نشدید چگونه مردم شعار تکراری دم زدن از ارزش را با دیدن این رفتار ها قبول کنند
  • بی نام A1 ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    42 5
    من تو دانشگاه امیر کبیر دانشجوی دکتر صدیقی بودم. واقعا انسان شریفیه
  • بی نام A1 ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    10 1
    چرا به وضعیت داشجویان دکتری که بدون آزمون وارد این دوره شده اند هیچ مرجعی رسیدگی نمی کند. بعضی ها با عنوان های بی ربط به عنوان استعداد درخشان وارد دوره دکتری شده اند. از رشته های کشاورزی به عنوان استعداد درخشان به رشته های علوم پایه ، یا بدون داشتن حداقل ها به عنوان دانشجوی استعداد درخشان شناخته شده اند. این همه بی ضابطه گی برای چیست؟چرا فکری نمی کنید؟چرا یک اقدام عملی نمی کنید که آدم اینقدر نسوزد. ما را به بهانه عدم کسب حداقل نمره راندند و دیگران را بدون ضابطه پذیرفتند و اینها همه تلاشی را هم برای جلوگیری از ورود معترضان به این روند می کنند.
  • حسن IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    10 2
    ازمسولین محترم استدعادارم اقدام لازم را به عمل آورند.هرچه می کشیم ازآن هشت سال دهشت انگیز می کشیم..........لطفا مسولین رسیدگی کنند.
  • احمد IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    21 2
    منکه 4 ماه دیگه دکتریم تموم میشه و بعد خداحافظ ایران
  • حامد IR ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    15 0
    با این وضعیت میخوان کنکور رو هم حذف کنن. البته اگه ساز و کار مناسبی برای جایگزینی کنکور باشه، خیلی هم خوبه. ولی با این وضعی که مشخصه، حذف کنکور یعنی خورده شدن حق خیلیها که دستشون هم به جایی بند نخواهد بود. چون الان حتی نمیتونن به وضعیت بورسیه ها رسیدگی کنن.
    • نگار IR ۰۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۶
      10 1
      اگه کنکور حذف بشه من به شخصه بدبخت می شم.اون موقع یعنی اونیکه از مدرسه سمپاد و نمونه دولتی معدل هجده می گیره نمی تونه بره دانشگاه،اونی که می ره غیرانتفاعی پول میده می شه بیست و اونی که توی مدرسه ی دولتی ان می رن دانشگاه.توروخدا کنکور رو حذف نکنییییییییییییییدمن کلی آرزو برای آینده م دارم :
  • بی نام A1 ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    8 0
    خواهر من با سهمیه استعداد درخشان پذیرفته شد و امیدوار بود بتونه جایی استاد دانشگاه بشه... با این وضع کسایی که اینقدر برد داشتن که برن دانشگاه بدون کنکور و هیچی.. همونا هم میرن استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی میشن....
  • بی نام A1 ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    5 0
    معدل خیلی هم معیار خوبی نیست... خیلیا هستن که تو دوره کارشناسی خیلی درسخون نیستن یهو از ارشد به خودشون میان و کار پژوهشی میکنن... اساسا دکترا باید کسایی برن که علاقه مند به تحقیق و گسترش اون علم هستن و میخوان فعالانه واسه پرورش نسل بعد کار کنن....نه پز مدرک دکتری رو بدن..الان مثلا تو رشته ما معماری.... اگه تو واقعا کار یاد گرفته باشی با فوق لیسانست میتونی کار کنی. حالا اینقدر تاکید شه روی یه عدد مثلا 13.90 با 14.10 چه فرقی میکنه؟؟؟
  • بی نام IR ۱۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    6 0
    برای زنده بودن چه قدر باااااااااااااااااااااااااید هزینه بدیم کو این قوه قضایی؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۰۴:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۵
    7 0
    اکنون نمایندگان نهادهای نظارتی، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات در سازمان مستقر شده و پرونده ها را بررسی می کنند انشااله کی نتیجه این همه بررسی مشخص میشه؟
  • بن یامین IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۵
    7 0
    یعنی من که یه عمر از اول ابتدایی درس خوندم و قبول شدم صنعتب اصفهان ولی چون تو صنعتی اصفهان معدلم زیر 14 شده نمیتونم حتی فرم بورس رو پر کنم ولی اونی که از آزاد فلان شهر مدرک گرفته میتونه ....همینجوری استخدام شرکت فولاد هرمزگان رو هم از دست دادم چون شرط معدل رو رعایت نکرده بودم ،علی رغم قبولی اولیه تو آزمون ....به خدا ظلمه ...حتی تو همین دانشگاه ما هم استاد تا استاد ارزش نمره شون فرق داره ....اصن حالم گرفته شده
    • بی نام RO ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۵
      6 0
      به خدا توكل كن. من هم دانشگاه ملي برق معدلم 13 شد ارشد آزاد تهران معدلم 16 هشتاد شد با كلي سختي درس خوندن كه يه جايي نداشتم درست حسابي درس بخونم ، خوابگاه خصوصي براي يه دختر آزمون استخدام مخابرات قبول شدم و رفتم سركار. اين حرف زدم كه بگم استادم در دوره ليسانس خيلي از درس ها را برداشته بود هي به من 13 ميداد و مي گفت هيج جا استخدام نميشي ولي آخر با تلاشم رفتم . خدا خيلي خيلي بزرگه و نامرد نامرد اون آدم هايي كه بيخوان بچه هاي ملت رو نااميد كنن. وقتي تهران رفتم اينقدر گريه كردم كه خدا چرا آزاد قبول شدم پول شهريه را چه كار كنم چرا من چرا و حرفاي نا اميدي ولي اول خدا و بعد همت باباي عزيزم و بعدش خودم زندگي ام را تغيير داد.
  • پدرام A1 ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۵
    0 2
    سلام. واقعا این تغییر کف معدل ها خیلی ها رو شوکه کرده، اصلا یه هویی قانون چندین ساله رو بدون هیچ اطلاع قبلی عوض کردن کار خیلی نابجایی هستش. از مسئولین عزیز و دلسوز خبر آنلاین که همیشه در این مسائل گوش شنوای مردم بوده تقاضای پیگیری جدی این موضوع رو داریم.امید ما به شما رسانه ها است. با تشکر
  • بی نام A1 ۰۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۷
    4 0
    من به عنوان یه دانشجوی دکترا که با رتبه تک رقمی در آزمون دکترا در بهترین دانشگاه‌ ایران قبول شدم و همچنین با داشتن معدل بالا در تمام دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا و داشتن چندین مقاله داخلی و خارجی محق به بورس شدن هستم یا عده‌ای که با بخش‌نامه‌های سیاسی از طرف دولت قبلی به صورت غیرقانونی و ناعادلانه وارد سیستم شدند؟ از رئیس جمهور محترم و نمایندگان واقعی مردم در مجلس این موضوع رو پیگیری کنند و با متخلفان و این افراد بورسیه به شدت برخورد کنند. دانشگاه جای افراد علمی هست و نه سیاسی. این افراد رو اخراج کنید.
  • ویروس IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    1 0
    یکی ازاونارو هنگامیکه مسافرمشهدبودم دیدم شیمی معدنی می خوندجالب بودآب سخت رانمی فهمیدکه عواملش چیه؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین