معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ساز وکاری برای تشویق رسانههایی که اخلاق و رفتار حرفهای را در برابر تذکر و اخطارهای قانونی رعایت میکنند تدوین و اجرا میشود.
حسین انتظامی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تشویق رسانهها چه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چه از سوی هیات نظارت بر مطبوعات از این پس به طور جدی پیگیری و دنبال خواهد شد.
وی با بیان اینکه وجه إیجابی علاوه بر وجه سلبی یعنی تذکر و اخطار باعث میشود رویه متوازن نظارتی ایجاد شود افزود: بدیهی است علاوه بر اعلام رسمی که جنبه الگوسازی دارد، باید بر ارایه کمکها و یارانه چنین رسانههایی تأثیر مثبت بگذارد.
انتظامی تصریح کرد: براین باوریم رسانههایی که کیفیت محتوایی بالایی دارند، اخلاق حرفهای را رعایت میکنند و به رسالت مطبوعاتی یعنی سقف و آرمانهایی که در قانون مطبوعات آمده، نزدیک هستد باید مورد تشویق قرار گیرند.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال گفت: البته باید طراحی ساز و کارهای صنفی برای پایش رسانهها هم مورد توجه قرار گیرد تا ارزیابی جامعتر و درون صنفی رخ بدهد تا به تبع آن، پذیرش صنفی بیشتر و مقبولیت بالاتری داشته باشد.
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روزگذشته (دوشنبه) در مراسم رونمایی از دانشنامه مطبوعات ایران گفته بود یکی از مباحثی که درباره هیأت نظارت بر مطبوعات مطرح بوده آن است که تاکنون بیشتر نقش چماق را ایفا کرده و به دنبال بررسی برای توقیف، لغو پروانه، تذکر کتبی و شفاهی است اما باید در کنار اهرمهای تنبیه برای متخلفان مطبوعاتی که امری ضروری است با در نظرگرفتن شاخصهایی برای آثار و مطالب ارزشمند تشویق و ترغیب درنظر گرفته شود.
23503
نظر شما