چند روزیست که رسانه ها با حملات طنزگونه نخبگان ملت در مجلس شورای اسلامی را هدف گرفته اند. پیشنهاد و تصویب یک طرح به نام " مجازات حبس جلوگیری دائمی از بارداری" دستمایه این برخوردها است.

در اینکه نمایندگان مجلس دغدغه مردم را دارند و نگران کاهش جمعیت هستند، حرفی نیست ، چند پرسش اما در افکار عمومی است:

چرا در مجلس و درآن میان کسی نگفت اگر در آینده کاهش جمعیت داریم ، (که داریم) خود معلول از علتی است؟

آیا موانع ازدیاد موالید را برطرف کرده اید؟

شرط ازدیاد موالید ازدواج نیست؟

فرض را براین بگذارید که تمامی موانع ازدواج را برطرف  کردیم و توازن در آمار افراد مجرد مستعد ازدواج و بارداری به مرز قابل قبولی رسیده است ، آیا گمان می کنید همین برای ازدیاد نفوس کافیست؟

در قانون پیشنهادی مجازات افرادی را که از بارداری دایمی جلوگیری می کنند مطابق بر 624 قانون مجازات اسلامی دانسته اید. این قانون چه می گوید؟

ماده 624 قانون مجازات اسلامی  - اگر طبيب يا ماما يا داروفروش واشخاصي كه به عنوان طبابت يا مامايي يا جراحي يا دارو فروشي اقدام ميكنند وسايل سقط جنين فراهم سازند و يا مباشرت به اسقاط جنين نمايند به حبس از دو تا پنج سال محكوم خواهند شد وحكم به پرداخت ديه مطابق مقررات مربوط صورت خواهد پذيرفت .

 با خبرگرفتن  از آمار بیماریهای مرتبط با ناباروری در می یابیم که مبتلایان به بیمارهای مستقیم ناباروی در این چند سال افزایش یافته است.

از دیگر سو بیماریهای غیر مستقیم نیز در کاهش رغبت بارداری دخیلند.ابتلا به سرطان یکی از این بیماریهاست.

ناگفته پیداست بسیاری  این عوامل برگفته از منشا خارجیست و ناخواسته گریبان انسان را می گیرد. آلودگی های محیط زیست پیرامون و آب وهوا و خوراک آلوده می تواند در تشدید این بیماری موثر باشد.

پرسش اینست که دولت دراین باره بی تقصیرست؟ پرونده های تشکیلی درباره تقصیر دولت در چند سال گذشته با موضوع آلودگی های زیست محیطی را فراموش نکرده ایم!

چقدر این سالها مقاله و مطلب درباره تاثیر نامطلوب امواج الکترومغناطیس و تشعشعات حاصل از امواج ماکروویو و طول موج کوتاه موجود در پارازیت خواندیم! چرا نباید هیچ گزارش رسمی از خطرزایی این نوع امواج منتشر و افکار عمومی آگاه گردند؟

به گمان من نقش مدیران دولتی کمتر از مجازات طبیب و ماما و دوا فروش موضوع ماده 624 قانون مجازات نیست واگر دولت بنزین آلوده تولید نکند ، مسوولیت بیماریهای ناشی از پارازیت را پذیرفته وآنرا اصلاح کند ، یقین دارم توازن موالید خود بخود درست می شود ومردم ما خود مسوولیت این امر خطیر را خود بعهده خواهند گرفت.

مصطفی ترک همدانی وکیل دادگستری

hamedani_law@yahoo.com

کد خبر 362498

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 27
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    34 0
    مرحبا/مردم ما خود مسوولیت این امر خطیر را خود بعهده خواهند گرفت...
  • آرمین A1 ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    4 153
    وقتی پارازیت کم بشه اونوقت شبکه های فاسد ماهواره ای به خوبی دریافت میشه و در نتیجه باعث کاهش موالید میشه. اگر اشتباه میگم توضیح بدید.
    • بی نام A1 ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
      21 0
      برو دکتر
    • بی نام A1 ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
      29 0
      کاری نداره .خوب نگاه نکن
    • بی نام A1 ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
      18 1
      سلامت ِ همین جمعیت مهمتره یا افزایش جمعیت ِ ناسالم؟
    • امیر A1 ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
      17 0
      برام جالبه شماها هنوز وچود دارین جز تاسف خوردن کار دیگه ای نمیشه کرد .
  • علي IR ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    31 0
    فعلاً كه موج جديدش وارد عمل شده
  • مز IR ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    48 0
    بر اثر همین عوامل میزان سقط جنین به 3 برابر افزایش پیدا کردهنمایندگان دلسوز چاره ای برای این مشکل بیابند.
  • سهیل A1 ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    138 0
    همه جای دنیا برای تشویق مردم به فرزند آوری سیاست های تشویقی در نظر گرفته می شود . رایگان شدن تحصیل درمان رایگان و حتی پرداخت یارانه فرزند. اما در ایران اولین چیزی که به فکر نمایندگان رسیده جریمه و زندان کردن پزشکان و تهدید و خط و نشان کشیدن برای مردم است.
  • بی نام IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    29 0
    خوب گفتی برادر اما کو گوش شنوا...؟
  • رضا IR ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    28 0
    درود...
  • بی نام A1 ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    26 0
    بهترین مطلبی بود که تا به حال خواندم. متشکرم
  • کمال A1 ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    93 0
    با این وضع کم آبی که هر لحظه میگن احتمال جیره بندی هست بچه درست کردن اشتباهه و خیانت به بچه هست
  • بی نام IR ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    64 0
    من تیتر را خواندم ظاهرا عده ای بازهم پارازیت ها را دستور دادند زیاد کنند
  • جمشيد A1 ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    80 0
    خدا پدرتو بيامرزه كو گوش شنوا
  • ای بابا A1 ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    38 0
    با این سه مورد موافقم. اگر کسی کمی دربارۀ آثار این سه مورد بر روی انسان تحقیق کنه متوجه میشه خیلی تعیین کننده و مهمه. البته وضع اقتصادی مردم هم اگر بهتر شه خوبه هااااا
  • بی نام RO ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    73 1
    "در اینکه نمایندگان مجلس دغدغه مردم را دارند،حرفی نیست" اتفاقا در همین مساله حرفی هست.
  • بی نام IR ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    10 0
    دقیقا پارازیت ها و آلودگی هوا باعث شده سقط جنین چندین برابر 10 سال قبل بشه. حکومت اول پارازیتها را برداره تا مردم بتونند بچه دار بشند.
  • بی نام A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    14 0
    چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی۰۰۰ نباید به بچه ظلم کرد۰۰۰ وقتی شرایط لازم نداری اگه بچه بیاری ظالم هستی
  • سوخته IR ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    6 0
    توصيه من به كساني كه خواستار افزايش مواليد و منكر عدم تاثير موارد مطرح شده توسط آقاي ترك همداني هستند اينست كه لطفا سري به پ‍ژوهشگاه رويان و بيمارستانهاي درمان ناباروري بزنند تا واقعيت را با چشمان خود ببينند.
  • اسمر IR ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    14 0
    آثار بنزین آلوده،هوای آلوده،گوشت های آلوده،آب آلوده،شیر آلوده،برنج آلوده و ... فکر میکنید به این زودی ها از بین میره؟آثار مخربشون بیشتر از بمب اتمی که رو ژاپن انداختن نباشه کمتر از اون نیست.خدا لعنت کنه باعث و بانی این قضایا رو که ملت رو به انواع واقسام مرض ها دچار کردن.
  • بی نام IR ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
    2 0
    غیر منطقی هست که در این بحران تورم و دله دزدی دنبال ازدواج باشید. عمده ازدواجها که برای امر خیر و نصف ایمان بوده بعد شش تا یکسال منجر به طلاق و زندان رفتن و مهریه گرفتن میشود.
  • رضا حسینی جبلی A1 ۰۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    2 0
    مطلب قابل تاملی بود. متاسفانه ما در کشورمان یادچار افراط می شویم یا تفریط ،همیشه هم همین گونه است.
  • م.الف A1 ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲
    3 0
    واقعا اگر مسولین به فکر مردم بودن این همه مشکل پیش نمیومد همه مدیریت ها عالی بود حالا مانده مدیریت سرک کشیدن در زندگی خصوصی مردم .سلامت مردم را به خاطر اشتباهات شان به خطر میندازن عین خیالشان نیست این همه مریضی لاعلاج وموج جدید این مریض هاکه در راه است.ببینم اگر فرزندان خودشان از این مریض ها بگیرند به این راحتی از مسولیت ها شونه خالی میکنند..وبه فکر ازدیاد جمعیت فکر میکنند چون فکر ومشغله دیگری ندارند.میسپاریمشان به خدا
  • رضا... A1 ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۴
    1 0
    ممنون... خیلی خوشحال شدم از چاپ مطلبتون ... من توی کادر درمان بیمارستانم ... یکی سقط غیرعمدی جنین بی اندازه زیاد شده... یکی هم کبد چرب.... شاید اصلی ترین دلایلش پارازیت ها و امواج و روغن پالم در لبنیات باشه
  • بی نام IR ۱۸:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
    1 0
    مرسی
  • بی نام A1 ۰۵:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۱
    1 0
    من تا حالا ندیم روی شبکه های که فیلم و عکس مستهجن پخش میکنند پارازیت بیاندازد فقط روی شبکه های سیاسی این کار انجام میدهند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین