استقبال از کارگاه های آموزشی کنفرانس بی نظیر بود که نشان دهنده موفقیت کنفرانس است. علاوه بر این در مطالعه ای که صورت گرفته مشخص شد تعداد پروژه های مهندسی ایمنی افزایش یافته و تعداد حوادث در پالایشگاه ها و ... کاهش یافته است.

حسین صرافی: سال ها، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ایران استانداردهای زیست محیطی، ایمنی و سلامت شغلی را رعایت نمی کردند و ضربات جبران ناپذیری به محیط زیست و انسانها وارد می کردند. اما از اسفند سال 1384، به همت اساتید و روسای دانشکده نفت دانشگاه صنعتی شریف، متخصصان نفت، محیط زیست و ایمنی شغلی کنفرانس helth safty environment ( سلامت شغلی، ایمنی و محیط زیست ) برگزار می کنند که تاثیر بسزایی در کاهش حوادث در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و تخریب محیط زیست داشته است.با دکتر رشت چیان دبیر این همایش گفت و گوی انجام دادیم:

آقای دکتر دلیل برگزاری این کنفرانس، آن هم توسط دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف چیست؟
ایمنی، سلامت شغلی و محیط زیست مقولاتی جدا از هم نیستند. صنایع نفت، گاز و پتروشیمی به دلیل پراکندن تشعشعات، گازهای سمی و پخش مواد شیمیایی در آب، خاک و هوا می توانند بسیار آلاینده باشند. دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف با توجه به زمینه مطالعاتی اش تصمیم گرفت اولین کنفرانس helth safty environment را در اسفند 1384 برگزار کند که خوشبختانه با استقبال بی نظیر وزارت نفت، کارشناسان و متخصصان کنفرانس دیگری در اسفند 1386 برگزار شد و انشاالله کنفرانس سوم در اسفند 1388 برگزار خواهد شد.

این کنفرانس تنها مختص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است یا صنایع دیگر هم می توانند در آن شرکت کنند؟
این کنفراس تنها مختص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است. چون ما فکر می کنیم در راستای تخصص خود و دانشکده مهندسی نفت پیش برویم.  

استقبال از کنفرانس چه میزان بوده؟
در دو دوره قبلی کنفرانس، 15 کارگاه آموزشی برگزار شد. استقبال مدیران، متخصصان صنعت نفت و دانشجویان از این کارگاه ها به اندازه ای بود که مجبور شدیم به رغم میل مان از حضور بسیاری از افراد جلوگیری به عمل آوریم.

از میزان و کیفیت علمی مقالات ارسالی رضایت دارید؟
تا امروز 280 مقاله به دفتر کنفرانس ارسال شده که بی سابقه است. دبیر خانه همایش هم بلافاصله با تشکیل سه تیم داوری مقالات را ارزیابی و به دو بخش ارائه شفایی و حضور در پوستر تقسیم خواهد کرد.  

با نوجه به  این استقبال نتایج کنفرانس را چگونه ارزیابی می کنید؟
همان طور که گفتم استقبال از کارگاه های آموزشی کنفرانس بی نظیر بود که نشان دهنده موفقیت کنفرانس است. علاوه بر این در مطالعه ای که صورت گرفته مشخص شد تعداد پروژه های مهندسی ایمنی افزایش یافته و تعداد حوادث در پالایشگاه ها و ... کاهش یافته است.

شما می فرمائید تعداد پروژه های مهندسی ایمنی و تعداد حوادث کاهش پیدا کرده است.آیا اعلام افزایش میزان پروزه های مهندسی ایمنی و کاهش حوادث در پالایشگاه ها بر اساس مطالعات دقیق است؟
ما هیچ مطالعه علمی و دقیقی انجام نداده ایم، اما وقتی به شما می گویم میزان پروژه های مهندسی ایمنی افزایش و حوادث در پالایشگاه ها کاهش یافته است مستند بر مطالعات خود دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف و وزارت نفت است.  

اهداف آتی کنفرانس چیست؟
همان طور که می دانید این کنفرانس را دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف با همکاری متخصصان داخلی و خارجی برگزار کرده ایم. اما قصد داریم با ارتباط با موسسات ایمنی معتبر جهان، شرکت های نفتی از جمله توتال، شل و استات اویل و برگزاری کارگاه های پیشرفته تر سطح و تراز تجربی و علمی کنفرانس را بالا ببریم.

کد خبر 38386

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین