اعترافات خواندنی هانیه توسلی و پیشنهاد شیاطین

بازیگر جوان و شناخته شده سینما و تلویزیون با اشاره به علاقه شخصی خود در مطالعه و معرفی کتاب اعتراف کرده است که بیش از پنجاه درصد کتاب هایى که در کتابخانه دارد، نخوانده است!

به گزارش خبرآنلاین، هانیه توسلی که در شبکه های اجتماعی بیشتر با معرفی کتاب شهره است، در تازه ترین پیشنهادش هم ضمن اشاره به این رفتار فرهنگی، یک اثر کلاسیک از داستایفسکی را به مخاطبان و دوستدارنش توصیه کرده که خود در حال مطالعه آن است.

او در صفحه شخصی خود در فیس بوک نوشت: «يك اعتراف هولناك! من از داستايفسكى غير از «شب هاى روشن» و رمان «ابله» چيز ديگرى نخوانده ام. اين اعتراف فقط شرمسارى دارد البته. مثلا ليسانس ادبيات نمايشى هم دارم. امشب «شياطين» را شروع مى كنم.

اين اعتراف يك دليل مهم دارد. دوستى مى گفت خيلى خوب است كه من كتاب مى خوانم و اهل كتابم و مى گفت خيلى ها هم مى گويند من ادا در مى آورم و اينها پز دادن است. حتا معرفى كتاب در اينستاگرام هم به نظر بعضى ها ادا و اطوار بوده كه مثلن بگويم واى من چقدر كتاب مى خوانم! نيت من واقعا تشويق به كتاب خوانى بود. به هر حال اعتراف مى كنم كه بيش از پنجاه درصد كتاب هايى كه در كتابخانه دارم نخواندم. خيلى كتابهاى مهمى كه سالهاست دلم مى خواهد بخوانم هم نخواندم. اعتراف مى كنم اين سالها بيشتر به سريال ديدن گذشت تا كتاب خواندن. من قبل از بيست سالگى ده برابر اين روزهايم و اين سال هايم كتاب مى خواندم و دليلش البته يك چيز واضح و مشخص بود. لذت محض از رفتن در دنياى ذهن نويسنده و كشف. من كتاب مى خواندم چون لذت مى بردم. رمان هاى درست و حسابى به نظرم چيزى شبيه به معجزه هستند. اينكه الان اينقدر كم مى خوانم خجالت آور است. معجزاتى كه صف كشيده اند و من توى اتاقم نگاهشان مى كنم. اين كه كسى گاهى كتابى معرفى كند بايد عادى تر از اين باشد كه انگ ادا هم به آن زده شود. «شياطين» را شروع مى كنم و ذوق مى كنم از نام مترجمى كه به نظر من بهترين مترجم حال حاضر ادبيات ايران است.»

به گزارش خبرآنلاین، رمان «شیاطین» یا جن زدگان فئودور داستایفسکی را انتشارات نیلوفر با ترجمه سروش حبیبی روانه بازار نشر کرده است.

برخی «شیاطین» را سیاسی‌ترین رمان داستایفسكی می دانند چرا که او در این رمان بسیار بلندپروازتر و جاه‌طلب‌تر از جنایت و مكافات و ابله است، و از نظر پیچیدگی محتوایی پرداختن به مسائل گوناگون در قالب یك رمان، فقط برادران كارامازوف را می‌توان با شیاطین قابل قیاس دانست. داستایفسكی در این رمان نمايندگان وجوه گوناگون روح روسی را به جنگ هم می‌فرستد، و از این طریق تصویری كلی و جامع از روسیه قرن نوزدهم در اختیار خواننده‌اش می‌گذارد.

6060

کد خبر 388872

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    164 9
    شروع کرنش مهم نيست تموم کردن اين رمان خيلي اهميت داره:
  • بی نام EU ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    خانم توسلي ان شالله خداوند به شما توفيق دهد اين كتاب ها كه مي خوانيد در ارتقاء دانش اجتماعي و مردم شناسي تان هم موثر باشد. رجوع به اظهار نظرتان درباره يك هنرمند فقيد
    • بی نام A1 ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      گفتن این که از موسیقی این هنرمند مرحوم خوشش نمی اومده توهین به مقدساته؟ یا کمبود دانش اجتماعی؟ به نظر من گفتن نظر شخصی اش اوج دانش اجتماعی اش را نشان داده شما هم تحمل خود را بالا ببر.
    • علی جوان A1 ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      تو یکی اول آداب معاشرت یاد بگیر بعد بقیه رو نصیحت کن. بدون اسم کامنت گذشتن اولین نشانه فقدان شعور اجتماعی در فضای مجازی است.
    • سعید A1 ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      خانم توسلی کاملاً درست کفته. نه ایشان بلکه بسیاری دیگر مرحوم پاشایی را نمی شناختند.
    • ابراهيم IR ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      39 10
      اونهايي كه تو تشييع جنازه مرحوم پاشايي اشك مي ريختن چندتا از آلبومهاشو رو خريدن؟؟ چندتاشو مجاني دانلود كردن؟؟ اول بايد فرهنگ داشت بعد اداشو در اورد.
    • zahra A1 ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      29 21
      مرحوم پاشایی اگر بیمار نمیشدن و فوت نمیکردن، همچنان ناشناخته بودن. شناختی که الان مردم از ایشون دارن به خاطر فوت یک جوون بر اثر بیماریه و نه به خاطر آثارشون. خانم توسلی هم اون متن رو نوشتن به خاطر زورگوئیهای مردم. من به شخصه شاهد بودم که مردم یه چماق دستشون گرفته بودن و به صفحه هنرمندا میرفتن و اگر هنرمندان مطلبی در مورد مرحوم پاشایی ننوشته بودن با قدرت تمام چماق رو میکوبیدن. و به خودشون اجازه میدادن هرگونه حرف زشت و ناروایی بزنن فقط به این خاطر که اون فرد چرا چیزی ننوشته؟؟؟
    • بی نام IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      24 8
      خانم توسلی سکوت کرده بودازش سوال کرده بودند چرا تسلیت نمیگی ایشون هم جواب داد
    • پرسپولیس همیشه محبوب IR ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      19 17
      در بین این همه ناراحتی آدما روی خوشی نداره که یک هنرمند بیاد و بگه من این آدمو نمی شناختم.خوب البته خیلی ها نمی شناختن اما از اینکه این آدم در سن جوانی فوت کرده ابراز ناراحتی می کردند این حرف از طرف خانم توسلی بسیار زشت بود.
  • رضا IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    38 10
    يه سوال:كلماتي مثل قبلا يا مثلا تازگيا قرار شده قبلن و مثلن نوشته بشن؟ايشون كه كتابخوون هستن،خيلي هاي ديگه هم اينجوري مي نويسن.درسته يا اشتباس؟
    • A1 ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      8 7
      ایشون در مورد اینجور نوشتن بارها توضیحات خودش رو داده و میتونید به گفته های قبلی این خانم مراجعه فرمایید. اما من به شخصه خودم هم معتقدم تنوین در فارسی معمولا نوشته نمیشه و فقط بصورت الف نوشته میشه یک مثال میزنم. کلمه مثلا رو همه اینجوری مینویسن و نوشتنش با خوندنش فرق داره ولی به صورت مثلن عین خوندنشه. البته من نظر شخصی دیگه ای هم دارم که وقتی ما ایرانی ها مثلن حروف .ز. رو فقط با یه تلفظ و آوا و صدا میخونیم چرا باید از حروف .ظ ذ ض ز. همشون استفاده بشه؟
    • بی نام IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
      6 7
      اشتباه نوشتاری است.
  • نگار A1 ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    4 3
    ولی مسئله قابل نقد در مورد هانیه توسلی و تسلیت نگفتن او اگر چه در بطن خود ما رو به این امر می رسونه که باید به اعتقادات دیگران احترام گذاشت حتی اگر اون اعتقاد دوست نداشتن یک هنرمند و خواننده باشه ولی آنچه که در توضیحات هانیه توسلی آدم را آزار می داد این بود که ایشان به مرتضی پاشایی قبل از اینکه به عنوان یک انسان نگاه کنه به عنوان یک حنجره که از توش نوا و صداهایی به فضا ساطع میشد نگاه کرد و از اونجایی که کارکرد این حنجره را دوست نداشت بنابراین لزومی هم ندید که مرگ او را تسلیت بگه تقلیل یک انسان با تمام ابعاد وجودیش به یک حنجره این نگاه ابژکتیو بود که آزاردهنده بود بزرگانی مانند استاد شجریان در چنین لحظه ای با کمال احترام به مردم تسلیت گفتند و این نهایت فهم یک انسان در موردانسان های دیگر بود
  • بی نام IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    0 5
    من 10 خوندم.
  • صادق IR ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    12 21
    وقتي شكم سير نباشه كتاب خوندن چه فايده
  • بی نام A1 ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    14 12
    ما مردم گرفتاری های دیگه ای داریم برو نمک روی زخم ما نپاش برو بابا ....
  • بهنام A1 ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    5 4
    با خانم توسلی کاملاً موافقم چون من خود نیز زمانی که سن زیر 20 داشتم و کمتر درگیر اتفاقات زندگی بودم کتابخانه ای نزدیک منزلمان بود که اغلب اوقات فراغت را در آنجا به کتابخوانی سپری میکردم، اما افسوس که اکنون درگیر زندگی ماشینی و کسل کننده این سالها شده ام هرچند با پیشرفت علم و افزایش امکانات رویه زندگی بهتر شده ولی حسرت آن روزها بر دل می ماند که چه زود گذشت.ای کاش باز هم بر میگشتند آن روزها ای کاش.
  • بی نام A1 ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    7 21
    فرهنگ خودش رو قبلا با توهین به یک هنرمند مردمی نشون داده بود
  • بی نام A1 ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    10 5
    باباجون من خودمم مرحوم پاشایی را نمیشناختم ولی وقتی فهمیدم یک خواننده محبوب داخلی بوده خوب ناراحت شدم ولی تا بحال اهنگهاشونو گوش نکردم نه خریدم نه دانلود کردم حالا چرا این قدر به خانم توسلی گیر می دهند نمیدانم
  • بی نام A1 ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    9 8
    اینم داره برای ما هنرنمایی می کنه .کتاب خوانی .چشم خانم هنربند
  • مجتبی A1 ۰۶:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    6 7
    اهای کسایی که میگین خیلی ها مرتضی پاشایی رو نمیشناختن. همین اینو بدونید که اهنگ مرحوم پاشایی برای برنامه ماه عسل که میلیون ها بیننده داره کافیه که یه ملت اونو بشناسن. هرروز ده ها نفر تو فلسطین کشته میشن پس چرا مشهور نمیشن؟؟؟ متاسفم برای ادم های بی منطقی مثل شما لااقل اگه نمیشناسی بگو نمیشناختم نه که بخوای خودتو بزرگ جلوه بدی و بگی که خیلی مهم هستی خانوم بازیگر. با این کارت داغ دل مادر مرتضی رو تازه کردی ... متاسفم