مدیر کل اجرایی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: دستگیری زنان حجاج حامل مواد مخدر در فرودگاه های کشور 77درصد و آقایان 66 درصد کاهش یافت.

  برنا نوشت:

 محمد مسعود زاهدیان با اشاره به کاهش دستگیری حجاج حامل مواد مخدر گفت: با برنامه ریزی دقیق پلیس مبارزه با مواد مخدر سازمان حج و زیارت و برگزاری کلاسهای آموزشی و افزایش سطح آگاهی حجاج امسال میزان دستگیری زنان 77 درصد و دستگیری آقایان 66 درصد نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است. امسال 107 نفر در عملیات حج و قبل خروج ازکشور دستگیر شدند که 24 نفر از آنها را بانوان و 83 نفر را آقایان تشکیل می دهند

وی ادامه داد: در حج عمره امسال 4 درصد از مواد کشف شده توسط سگ های موادیاب، 46 در صد دستگاه ایکس ری و 50 درصد نیز توسط بازرسی بدنی کشف شد.

مدیر کل امور اجرایی ستاد مبارزه مواد مخدر با بیان کاهش 5/67 درصدی کشف مواد مخدر در سال گذشته گفت: ایستگاه ها گرگان، کرمان، ساری و بندر عباس بیشترین آلودگی را در زمان اعزام حجاج داشته اند. همچنین بیشترین دستگیری ها در ایستگاه های گرگان ، تهران و مشهد رخ داد.

زاهدیان دستگیری در عربستان را عامل هتاکی به ساحت مقدس شیعه و ایرانی دانست و تاکید کرد: افرادی که به حمل مواد مخدر در عربستان تشکیل می شود با رفتار بد مسئولان عربستان مواجه شده و در زندان های بی سرو سامان این کشور زندانی می شوند.

وی از اعزام قریب 70 هزار زائر در حج تمتع امسال خبر داد و تاکیدکرد: امسال بیشتر زائران از استان تهران 41 درصد ، خراسان 13درصد ، اصفهان 11 درصد تشکیل می دهد. بیشترین کشفیات مواد مخدر نیز در فرودگاه گلستان با 23 درصد رخ داد. همچنین فرودگاه مهرآباد 18 درصد ، فرودگاه مشهد 15درصد و فرودگاه کرمان با 13درصد در رتبه های قبلی قرار دارند.

کد خبر 39684

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین