مهر نوشت:
محمد حسین جوادی در مورد مطرح کردن مسائل مربوط به واگذاری مهدهای کودک در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هم اکنون سازمان بهریستی بر فعالیت مهدهای کودک نظارت عالی دارد و در صورت واگذاری مهدهای کودک به بخش دولتی از این پس مهدها به صورت دولتی اداره خواهند شد.
مهدهای کودک 30 سال است که توسط سازمان بهزیستی اداره می شوند و در حال حاضر 14 هزار مهد کودک در کشور فعال است به طوریکه 50 هزار نفر نیروی انسانی دراین مهدها مشغول به کار هستند و همچنین 95 درصد این مهدها نیز توسط بخش خصوصی اداره می شوند.
این مقام مسئول در سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه 70 درصد مهدهای کشور استیجاری هستند گفت: یکی از مشکلات مهدها استیجاری بودن آنها است و اینکه اکثر مهدها در ساختمانهایی که آموزشی نیستند فعالیت می کنند. همچنین بیمه اجتماعی مربیان و مدیران مهدها، عدم پیش بینی تسهیلات و... از جمله مشکلاتی است که مهدهای کودک کشور با آن مواجهند به همین دلیل تغییر تولیت مهدهای کودک مشکل مهدها و کودکان را حل نمی کند.
جوادی درباره این اظهارات تاکید کرد: طی 30 سالی که از فعالیت سازمان بهزیستی در خصوص مهدهای کودک می گذرد در 26 دانشگاه کشور به آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص مهدها پرداخته شده است و همچنین هم اکنون بیش از دوهزار دانشجو در مقطع پیش دبستانی مشغول تحصیل هستند. به همین دلیل به راحتی نباید تجربه این سالها و مجموعه تخصصی فعال در این بخش نادیده گرفته شود.
مدیر کل دفتر امور کودک و نوجوان سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه تمامی مواردی که عنوان شد ظرفیت فعالی است که در کشور ایجاد شده و البته با سرمایه دولت نیست وتوسط بخش خصوصی انجام شده گفت: مهدهای کودک توسط بخش خصوصی اداره می شوند و سازمان بهزیستی بر فعالیت مهدهای کودک نظارت عالی دارد و از سال گذشته نیز مقرر شده که بخشی از نظارت توسط خود مهدهای کودک صورت گیرد. در حال حاضر نزدیک به 60 مرکز خصوصی متخصص نظارت بر مهدهای کودک را برعهده دارند که در 13 استان کشور این نظارت به خود مهدهای کودک سپرده شده است.
نظر شما