ایلنا نوشت:
سیدحسن موسوی چلک با بیان این که مراکز اورژانس اجتماعی در کشور در حال افزایش بوده تا زمان دسترسی دختران متواری از منزل به سرعت شناسایی و منابع مورد نیاز اجتماعی آنها به موقع در دسترسشان قرار گیرد تا از آسیب آنها جلوگیری شود، افزود: اولویت اول مراکز اورژانس اجتماعی بهزیستی آن است که با کارهای مداخلهای آنها را به منازلشان بازگردانند اما گاهی این امکان فراهم نمیشود.
مدیرکل دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: بعد از تحویل دختران فراری به خانوادههایشان، پیگیریهای پس از ترخیص نیز توسط مددکاران اجتماعی بر روی دختران فراری انجام میشود تا شرایط ایمنی و وضعیت آنها پس از بازگشت به خانواده سنجیده شود اما گاهی این خانوادهها مکان خود را عوض کرده و امکان دسترسی مجدد مددکاران به این دختران وجود ندارد.
موسوی چلک با اعلام اینکه سال گذشته نزدیک به دو هزار و 500 دختر فراری در مراکز بهزیستی پذیرش شدند در پاسخ به این سئوال که چه تعداد از آنها در گذشته نیز شناسایی و مجدد از خانواده فرار کرده بودند به گفتن اینکه درصد این افراد کم است اکتفا کرد و افزود: در واقع تمام کسانی که تحویل خانواده میدهیم الزاما در حال حاضر در منازل خود ماندگار نشدهاند و ممکن است که برخی از آنها دوباره از خانه فرار کرده و بهزیستی به آنها دسترسی نداشته باشد که درصد این دختران بسیار کم است.
به گفته این مسئول سازمان بهزیستی درکشور اغلب دخترانی که از منزل فرار کرده و خیابان را به محیط خانه ترجیح میدهند،خانوادههای نابسامان داشته و مورد بیمهری واقع میشوند به طوری که پدر و مادرهای آنان یا مشکل اعتیاد دارند و با مشکلات احتمالی دست به گریبان هستند.
مدیرکل دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ارتباط با این سئوال که آیا میتوان گفت در کنار معضلات خانوادگی این دختران اغلب خانوادهها به دلیل مشکلات اقتصادی و شرایط اشتغال چنین سرنوشتی را برای کودک خود رقم زده و با آزار و خشنونت بر فرزندان، زمینههای فرار آنها از منزل را منجر میشوند پاسخ داد: نمیتوان به طور دقیق اعلام کرد که شرایط اقتصادی خانوادهها زمینه بروز خشنونت و فرار دختران را فراهم میکند. چرا که نیاز به بررسی همه جانبه شرایط این قبیل دختران دارد.
نظر شما