مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: توجه به امداد و نجات در سواحل نیازمند تدوین وابلاغ یک طرح واحد است.

به گزارش خبرگزاری خبر انلاین منطقه مازندران جمعيت هلال احمر استان مازندران «مهدی ولی‌پور » در نخستین همایش استانی طرح ساماندهی دریا در ایزدشهر شهرستان نور اظهار کرد: یک نفر غرقی همه خدمات را تحت شعاع خود قرار می‌دهد، به‌گونه‌ای که یک مورد غرقی حتی در ساعات غیرطرح و مناطق ممنوعه شنا در یک کفه ترازو و همه خدمات انجام شده با نجات هزاران نفر در طرف دیگر کفه ترازو قرار می‌گیرد.

وی کمبود یا نبود اعتبار خاص منطبق با سطح انتظار، کافی نبودن امکانات و تجهیزات و ادوات امداد و نجات، عدم نظارت کافی بر ناجیان غریق و نجات‌گران، نبود مدیریت واحد در عملیات امداد و نجات، تعامل ضعیف و عدم هماهنگی بسیاری از مجریان طرح‌ها و گستردگی ماموریت هلال احمر را از چالش‌های این بخش عنوان کرد که نیازمند ابلاغ یک طرح واحد در بحث امداد و نجات است.

مسئول کمیته امداد و نجات ستاد ساماندهی طرح دریا مازندران، اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی و لزوم نگاه ویژه به امداد و نجات را ضروری دانست. مديرعامل جمعيت هلال احمر استان گفت:هلال احمر مازندران در تابستان 93 با برپايي 14پايگاه ساحلي امدادونجات در مناطق اجراي طرح ساماندهي دريا و استقرارتيمهاي سيار در 108 نقطه ممنوعه شنا نقش موثري در كاهش غريق داشت. ولي پور افزود: در طرح امدادونجات ساحلي در تابستان سال گذشته ، نجاتگران و امدادگران جمعيت هلال احمر استان موفق شدند به بيش از 25 هزار گردشگرساحلي خدمات موردنياز را ارائه نمايند. وي گفت:تيم هاي امدادي هلال احمر استان به 5452نفر در محدوده داخل طرح هاي ساماندهي و  8049 هزارنفر نيز در محدوده خارج از طرح هاي مزبور خدمات امدادي لازم را ارائه نمودند.ولي پور تصريح كرد: همچنين حدود 13272هزار نفر نيز با مراجعه حضوري به پايگاهها و پست هاي امدادساحلي جمعيت هلال احمر استان خدمات موردنياز را دريافت كردند كه اين ميزان خدمات ارئه شده نسبت به مدت مشابه سال92 بيش از 70درصد رشد داشته است.وي افزود: براي اجراي اين طرح در مجموع 11584 نفر روز امدادگر و نجاتگر با بكارگيري 3158دستگاه روز خودروي امدادي و آمبولانس در اجراي طرح امدادونجات ساحلي مشاركت داشتند.

 

 

کد خبر 412745

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =