بیش از 300 واحد تولید فرش دستباف در قم فعال است

مدیرعامل شهرک های صنعتی استان قم عنوان کرد: بیش از 300 واحد تولید فرش دستباف در قم فعال است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قم، به نقل از خبرگزاری ایسنا، امیر هوشنگ طیبی نژاد چهارشنبه شب در مراسم رونمایی از نخستین تیمچه ابریشمی تولید شده با نخ ابریشم ساخت داخل در سالن جواد الائمه (ع) استانداری قم، گفت: صنعت فرش استان با بیش از 300 واحد تولید کننده و 400 واحد پشتیبانی خدماتی فرش در استان قم اعم از بافندگان که بالغ بر 25 هزار نفر شغل را در بر می گیرد خوشه فرش را از اهمیت ویژه ای برخوردار کرده است.

وی تصریح کرد:هدف از تشکیل خوشه فرش،بهبود وضعیت تامین مواد اولیه، شناسایی بازارهای جدید و توسعه بازارهای هدف فرش و ارتقای مهارت های انسانی و مدیریتی در استان قم می باشد.

وی عنوان کرد:بالغ بر 90 درصد از مواد اولیه در تولید فرش،ابریشم وارداتی از چین است در این راستا با توجه به منویات رهبرمعظم انقلاب در تکیه بر اقتصاد مقاومتی،در راستای تحقق این امر مهم شهرک های صنعتی و توسعه خوشه های صنعتی می باشد.

طیبی نژاد اظهار داشت:به همین دلیل تلاش کردیم با استفاده از نخ ابریشم ایرانی به جای نخ چینی،بافت فرش را سفارش دهیم که این مساله با دو رویکرد مهم ارتقای تولیدات داخلی و احیای صنعت بر یاد رفته که در گیلان و مازندران به فراموشی سپرده شده است.

وی گفت:امیدواریم با تولید نوغان در کشور تعرفه های نخ ابریشم به زودی به پایین ترین قیمت خود برسد.

مدیرعامل شهرک های صنعتی استان قم بیان داشت:با همراهی و همدلی مسئولان می توان در جهت بالندگی و تعالی اقتصادی گام برداریم و کشور را از رکود خارج کرد.

کد خبر 424914

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =