کارشناس پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد در نشستی که امروز در دانشگاه یزد با هدف آشناسازی کارکنان این دانشگاه برگزار شد، به تاثیرات مصرف شیشه بر روی انسان و تصورات غالب در این خصوص پرداخت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، اهم مطالب ارائه شده توسط محسن دادرس کارشناس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد بشرح ذیل است:


* بیکاری، مشکلات اقتصادی و بیماری‌های روحی - روانی از جمله مهمترین علل روی آوردن افراد به مواد مخدر است. 

* در حال حاضر تولید و دسترسی آسان، حجم کم، نداشتن بوی بد، انتقال راحت و نحوه مصرف آسان شیشه باعث شیوع این ماده مخدر در جامعه شده است.

* مصرف شیشه ممکن است باعث شادی و هیجان کاذب شود، اما این شادی زودگذر است و ادامه مصرف شیشه، توهم شدید، بی‌خوابی یا اختلال شدید در خواب و بی‌اشتهایی زیاد برای ساعت‌ها و حتی روزها را منجر می شود کاهش شدید وزن را به دنبال دارد.

* تغییر رفتار ناگهانی و بی‌علت، خونریزی یا خشكی یا پوسته پوسته شدن لب‌ها و بینی، گشاد شدن شدید مردمك‌های چشم، پوسیدگی و ریختن سریع دندان‌ها، افت تحصیلی یا پیشرفت تحصیلی غیرمنتظره از دیگر عوارض مصرف شیشه است.

* اختلالات جنسی و عدم ارگاسم جنسی یکی از مهم‌ترین عوارض مصرف شیشه است. شیشه ماده‌ای است که تمایل به میل جنسی را به صورت خیلی سریع افزایش می‌دهد ولی به مرور زمان فرد دچار اختلال جنسی می‌شود.

* بیشتر مردم فکر می‌كنند نشانه‌های شروع اعتیاد در فرد همیشه باید افت كاركرد باشد؛ در حالی كه خیلی وقت‌ها شروع اعتیاد با تغییراتی است كه به نظر ما مثبت به نظر برسد، یعنی امكان دارد وقتی فردی را بلافاصله پس از مصرف شیشه می‌بینید، او هیجان‌زده و پرانرژی به نظر برسد و حتی ظاهرا هیچ‌گونه افت كاركردی نداشته باشد، اما این تغییرات به مرور زمان، منفی می‌شود و شیشه تاثیر واقعی‌اش را نشان می‌دهد.

* ۶۰ درصد اعتیاد در سنین نوجوانی اتفاق می‌افتد. نوجوانی سن بسیار حساسی است و لازم است والدین به تغییرات روحی و جسمی فرزندان خود و رفتارهایی که شبیه به شروع اعتیاد است توجه کنند.

* بسیاری از قلیان‌های میوه‌ای آلوده به شیشه هستند که باید به آنها رسیدگی شود.

کد خبر 435718

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار